بالاخره منم این دفه 128 شارژ کردم . هیچ فرقی با اون 1mb که داشتم احساس نمیکنم....
بالاخره منم این دفه 128 شارژ کردم . هیچ فرقی با اون 1mb که داشتم احساس نمیکنم....
من یک ساله صبا دارم.....
صبا 9 گیگ 3 ماهه با سرعت 128 میشه 39 تومان
15 گیگ 54 تومان......
بالاترش هم هست...
قبلا ! یعنی 4 ماه پیش شبانه ندا از همه بهتر بود ، یعنی من شده بود از ساعت 6 صبح تا 7:30 صبح حدود 1 گیگ دانلود داشتم ! سرعت وحشتناک خوبی داشت...
اما محدودش کردن و دیگه اصلا خوب نیست ! یعنی افتضاحه!
روزانه و شبانت فرقی نکرده .... ؟؟؟؟
منم 1 مگ دارم میخوام این ماه 128 بگیرم
من با روش dc وصل شده بودم.و هر 15 ثانیه قطع میشد.من همیشه رو 100 بود.ولی متاسفانه 200 مگ دانلود کرده بود.چون ارور داده بود.با چه سرعتی ؟!
شبانه رو که امتحان نکردم فعلا...ولی فک کنم شبانه مال همه یکی باشه.....
روزانه هم که گفتم فرقی نکرده.به نظره منم 128 گبیر چون 39 تومن میدی 3 ماهه 9 گیگ
ولی اگه 1 mb بخوای باید 54 تومن 3 ماهه 6 گیگ بدی که سرعتاشون فرقی نداره بنابر این پول مفت ریختی تو جیبشون....
یعنی طوری تنظیم کردین که هر 15 ثانیه دی سی شه و بعد دوباره وصل شه و دانلود را ادامه بده ؟نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه آره چفدر می تونید دانلود کنید ؟ حجم دانلودیتون ؟
و اگه می تونید بگید از کدوم شهر هستین، تو تهران همچنان مشکل داره، اما مشهد گویا درست شده!
من الان 1مگ میگیرم 45 تومن 6 گیگ
سرعت روزانه 250
سرعت شبانه 60-70
مال شما هم همین طوره ... ؟؟
من قم هستم.وضعیت ما هم هنوز خرابه.
من با اون شبی 400-500 مگ میگیرم و سرعت تا 200 هم میره و تا بیاد پایین یه بار دیسکانکت کانکت میکنه درست میشه.
با برنامه advanced dialer و برنامه auto disconnect من هر 15 ثانیه یه بار قطع و وصل میکنم.زمان رو خودت میتونی تنظیم کنی.اگه روی start up هم باشه دیگه میتونی از روش روشن کردن سروقت معین استفاده کنی و خودت بری بخوابی.اگه توضیحات بیشتری میخوای بگو بگم.
سلام دوست عزیز.شما کدوم شهری(مشهدی؟) برای گرفتن 1 مگ مدارک چی دادی؟
بله
جواز کسب خدمات کامپیوتری
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)