من از طرف طرفداران استقلال به خاطر رعایت نکردن بازی جوانمردانه از سوی بازیکنان استیل آذین از جامعه فوتبال به خصوص شخص علی دایی به شدت عذرخواهی می کنم.
من از طرف طرفداران استقلال به خاطر رعایت نکردن بازی جوانمردانه از سوی بازیکنان استیل آذین از جامعه فوتبال به خصوص شخص علی دایی به شدت عذرخواهی می کنم.
دروازهبان استيل آذين بازي جوانمردانه انجام نداد
به گزارش خبرگزاري فارس، اشپتيم آرفي بعد از برد دو بر يك در ديداري جنجالي در جمع خبرنگاران گفت: اين برد كار خدا بود. دروازهبان حريف بيمورد توپ را بيرون زد تا چند دقيقه پاياني مسابقه را به اين ترتيب از ما بگيرد. اين مسايل در فوتبال ايران ديده ميشود و او بازي جوانمردانه انجام نداد. استيل آذين بعد از اينكه گل مساوي را زد فقط وقت كشي ميكرد.
وي ادامه داد: برد شيريني به دست آورديم و شايسته اين پيروزي بوديم و اين برد را به هواداران پرسپوليس تبريك ميگويم.
مکانی آخرای بازی همه چی رو به مسخره گرفته بود...حقش بود!!![]()
ماهیت دایی هم گمون نکنم بر کسی پوشیده باشه..![]()
ولی ذوب آهن وجهه پیدا کرده هم اون هفته بدجور باخت به پرسپولیس
Last edited by fandak; 15-04-2011 at 20:40.
واقعا برای این فوتبال متاسفم .
فوتبالی که یه روز امثال متوسل زاده به خاطر بازی جوانمردانه در مقر فیفا از انها تشکر میشه و جهانیان شاهد اون هستند و یه روز دیگه به خاطر فقط سه امتیاز مردی و مردانگی رو به کل فراموش میکنن اون هم توسط کسانی که خودشون رو اسطوره این فوتبال می دونن..
البته تو ماجرای رفتن قطبی خیلی ها چهره واقعی خودشون رو نشون دادند..
Last edited by yashgin128; 18-04-2011 at 15:45.
استیل آذین حقش بود ببازه آخه تو که داری سقوط می کنی حالا ببازی یا مساوی کنی چه فرقی داره ؟! تو که داری 100 درصد بازی ها رو می بازی ، یه کم به آب و آتیش بزن شاید 50 50 بردی .
تو اون صحنه گل دوم هم حقشون بود گل بخورن تا تنبیه بشن ، ولی افسوس به علی دایی و پرسپولیس که اینقدر کوچیک شدن !
لااقل دایی نمی گفت توپ رو بهشون ندن ، بازیکنی مربی نیکت نشینی می گفت توپ رو بهشون ندن
علی دایی هم خودشو تو پرسپولیس کوچیک کرده هم پرسپولیس رو ، حالا خودشو کوچیک می کنه به کسی ربطی نداره ولی واقعا طرفدارای پرسپولیس چه گناهی کرده که تیمشون اینقدر ..............
واقعا چرا سوشا مكاني درحالي كه هيچ اتفاقي نيفتاده بود حتي كسي لمسش نكرده بود خودش رو زمين انداخت؟
من فكر ميكنم ما نياز داريم تعريف جديدي از بازي جوانمردانه داشته باشيم
بعضي اوقات وقتي يه تيم به شدت به يه گل احتياج داره اگر بازيكن حريف واقعا آسيب ببينه بازي جوانمردانه هرچند سخته اما طبيعتا بايد رعايت بشه
اما اگر بدون كوچكترين برخوردي بازيكن حريف خودش رو زمين بزنه و توپ رو بزنه بيرون با اين توقع كه دوباره توپ رو بهش بدن اوضاع فرق ميكنه
اينجا بازي جوانمردانه مفهومي نداره رعايت بازي جوانمردانه در اين مواقع علاوه بر همراه شدن و شريك شدن با يه حركت غيرجوانمردانه كمي احمقانه هم هست
فكر ميكنم واقعا بايد روي بازي جوانمردانه در ايران يكم تجديد نظر بشه خيلي اوقات همين بازي جوانمردانه بهانه اي براي وقت تلف كردن ميشه كه خودش نوعي حركت ناجوانمردانه اس
سوالي كه پيش مياد اينه كه چطور ممكنه يك حركت همزمان هم جوانمردانه باشه هم ناجوانمردانه؟
در اروپا يا بازيكن خودش رو زمين نميندازه يا اگه ميندازه واقعا مصدوم شده
من فكر ميكنم سوشا مكاني بعد از اون همه حركت نمايشي و اين حركت آخرش كه به وضوح دروغ بود يكي از اون چوبهاي بي صدا خورد كه واقعا هم درد داره
با احترام به استيل آذين و طرفداران بازي جوانمردانه كه دلشون با اين حركت به درد اومد و چهارستون بدنشون لرزيد عرض ميكنم
اگر من هم جاي علي دايي بودم همين كار رو ميكردم
بازي بدي بود ولي در كل تبريك ميگم به پرسپوليسيها
استقلال ؟؟؟![]()
نوش جون پرسپولیسی ها و دایی ها و هوادارها
تیم های دیگه دارن می سوزن با اون وجههشون
من طرفدار هیچ تیمی نیستم ولی 1 % هم احتمال داره کمرش اون لحظه گرفته باشه یا تیر کشید و ...
به نظرم علی دایی که گفت توپو بهشون ندید خودشو کوچیک کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)