کی میگه,هر چه قدر بازی رو کاملتر بری درصد بازی بیشتر میشه,من خودم تا اونجایی که تونستم 1-2-3روپر کردم![]()
کی میگه,هر چه قدر بازی رو کاملتر بری درصد بازی بیشتر میشه,من خودم تا اونجایی که تونستم 1-2-3روپر کردم![]()
سیو بازی هم موجوده که نشون بده جمع کردن پر و الماس ها تاثیری تو این قضیه نداره... میخوایین باور کنین. میخوایین نکنین.![]()
پس چطور میشه بازی رو 100% کامل کرد؟!( تا جایی که من خودم امتحان کردم آزاد کردن لباس ها و خرید مغازه ها و بازسازی ها تاثیر داشته اما قضیه پر و الماس ها رو نمیدونم)
سلام
برای Xbox نسخه Davinci رو از کجا می تونم گیر بیارم ؟!
سلام این آخرش چرا اینجوری شد دختره رو کشت؟
من اشتباه رفتم یا پایانش همینه چون بازی الان که تموم شده 39 درصده
همینه داداش
اشتباه نرفتی
اگر هم درصدت اینقدر پایین هست به خاطر این هست که باید مراحل فرعی را هم تمام کنی
موفق باشی
![]()
من دربارش شنیده بودم که دلیل کشتن اون دختر اینه که میخواست با ایجاد صمیمیت اون گوی( apple ) رو از دست دزموند دربیاره اما اون زنه که آخر نسخه 2 با ازیو صحبت میکنه نمیزاره و اینجوری جلوشو میگیره (البته منم مطمئن نیستم، کسی میدونه دقیقا چرا؟! )
باید یکجوری تموم کنند که شما کنجکاو بشید چرا این دختره کشته شد؟
تا اونجایی یادمه تو ویکی خوندم هیچ دلیلی بیان نمیکنه و فقط چون دزموند کنترلش رو ازد ست میده و کنترلش دست اون زنه هست که صحبت میکنه و دختر رو میکشش (اگر اشتباه نکنم گفت به خاطر خودته)و توی نسخه بعدی باید یکی از اساسین ها رده بالا رو نشون بده
Last edited by Khan gholi; 17-09-2011 at 00:58.
یکی از این دوتا درسته
1- لوسی تمپلار بوده و سیب رو میخواسته و اون زنه به دزموند کمک میکنه تا لوسی دزموند رو خام نکنه
2- لوسی یک اساسین بوده و میخواد به دزموند کمک کنه اما چون دزموند داره به اون علاقه مند میشه از طرفی هم باید راهشو تنهایی ادامه بده توسط نیروی سیب کنترل میشه و ناخواسته به لوسی میزنه
Last edited by ALI&SOAP; 17-09-2011 at 15:16.
فکر کنم 2 مناسبتر ودرست تر باشه
ولی دختره اسمش لوسیه نه سارا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)