صد درصد سفید.
اصلا از نظر زیبایی قابل قیاس نیستن، توی عکس ها خوب نمایش داده نمیشه از نزدیک سفید به مراتب شیک تره... به قول بعضی ها جزو زیباترین گجت هاییست که تاحالا ساخته شده.
صد درصد سفید.
اصلا از نظر زیبایی قابل قیاس نیستن، توی عکس ها خوب نمایش داده نمیشه از نزدیک سفید به مراتب شیک تره... به قول بعضی ها جزو زیباترین گجت هاییست که تاحالا ساخته شده.
مرسی
یه سوال دیگه ، رنگ سفیدش گوشی رو تقلبی و بدون کیفیت و نا مستحکم که نشون نمیده ( منظورم حالت پلاستیکی و بی کیفیت نشون دادنه ) ؟؟؟
البته منظورم در مقایسه با کیفیت بدنه مشکی هست نه با گوشی دیگه
بازم ممنون
Last edited by ravani_13; 13-05-2011 at 15:44.
با سلام
به هيچ وجه
گوشي رو وقتي از نزديك ببينيد با رنگ سفيد كاملا مجذوبش ميشيد
موفق باشيد.
سفید با مشکی چه قدر اختلاف قیمت داره؟ و اینکه نسخه 16 گیگ رو بخریم با محدودیت فضا مواجه نمی شیم؟
با سلام
اگه نرم افزار و بازي زياد نصب كنيد حافظه واستون كم مياد
چون بازي هاش يكم حجم بالا هست
اختلاف قيمتشون و نميدونم دقيقا
موفق باشيد.
البته منظورم در مقایسه با کیفیت بدنه مشکی هست نه با گوشی دیگه
???
دوستان سفید و مشکی ۳۰۰ تومن اختلاف قیمت دارن !
من این آیفون رو ۱،۳۴۰،۰۰۰ تومن خریدم ،
در مقایسه ای که دیشب با آیفون ۴ مشکی انجام دادم ،
چند نکته ی جالب هست :
مشکلی ، که حالا در بعضی آیفون ۴ مشکی وجود داشت ، در نسخه ی سفید وجود نداره!
سنسور مجاورت کلا عوض شده!
البته اینها برای من مهم نبودن ،
من فقط زیبایی نسخه ی سفید برام مهم ه !
نمیدونم ، چطوری براتون عکس بزارم ، که این موضوع رو بهتر درک کنید ،
ولی من ، بعد آیفون 2G یم ، یک 3G سفید داشتم ، اما چون فقط پشت قاب سفید بود ، یه خورده ضایع بود !
برای همین 3G S رو مشکی گرفتم ،
اگر هم تا به حال صبر کردم و ۴ ی نگرفتم ، چون می دونستم ، سفید این محصول واقعا خاص ه!
با تشکر ،
امید
دوست دارم بدونم دوستانی که ایفون ۴ مشکی دارن و ایفون سفید رو دیدن هم این نظر رو دارندر مقایسه ای که دیشب با آیفون ۴ مشکی انجام دادم
ایفون سفیدت رو با یه مالک مشکی مقایسع کردی ؟ و نظر اون فرد هم این بوده که سفید بهتره
بله ،
مالک مشکی ، که یکی از دوستان بنده باشه ،
خودش هم فک نمی کرد ، که سفیدش اینطوری باشه!
اول میگفت ، ۴ ، ۴ه دیگه! همینه که هست !
ولی در پایان نظر عوض شد !![]()
من فکر میکنم دلیل این همه جذاب بودن 4 سفید به خاطر اختلاف در زمان عرضه اون با مشکی باشه و انتظار کشیدن مردم برای اومدنش!
وگرنه آیپد2 هم که از روز اول سفید داشت ، هیچ کس نیومد این چنین قضاوت هایی راجع به رنگ سفیدش بکنه.
گذشته از اینا ، آیفون 4 سفید + iOS 5 تا مدت زمانی خیلی زیادی تقاضای iPhone 5 بین ملت رو کم میکنه.
Last edited by *Ali*; 13-05-2011 at 22:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)