امکان داره تا فردا شب شهرام سره فلکه اول بیاره یا سیدی سنتر تو میدان سپاه![]()
امکان داره تا فردا شب شهرام سره فلکه اول بیاره یا سیدی سنتر تو میدان سپاه![]()
یه فروشگاه مطمئن اینترنتی بازی را گذاشته برای فروش نمی دونم اینجا خلاف قوانین هست آدرس بدم یا نه؟البته برای xbox
الآن که دوباره نگاه کردم دیدم نوشته سفارشات برای این بازی روز پنجشنبه ارسال می شود
Last edited by وین رونی; 27-09-2010 at 23:58.
به صورت یه فایل ایزو هست حجمش هم 6.26 هست.
این سریال ها هم کار نمیکنند.
این سریال کار میکنه.
KR9R-KNDV-YGSX-GNAL-NR7A
بچه ها اینا تو نصب ارور میدن . شاید هم برای من خراب دانلود شده ولی بهتره دانلود نکنید.من لینکهای دیگرو امتحان میکنم
دوسته من تا پنج شنبه بیشتر مغازه ها اوردن چه نیازی به خرید اینترنتیه؟![]()
چند شماره سریال برای بازی:بدون کرک فعلا میشه بازی کرد ولی نمیشه سیو کرد
KR9R-KNDV-YGSX-GNAL-NR7A
or
MTWW-HG49-7UKY-GEFV-LSKI
8W7P-YMS4-4KNA-TZQF-YTJ5
7ZMM-UKVP-WVAN-53T6-LKSI
اینهم چند عکس از داخل بازی و منیجر مد توسط یکی از کسایی که دانلد کرده و با شماره سریال داره بازی میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرافیک این کابر یکم انگار ضعیفه که نتونسته بازی رو با حداکثر گرافیک اجرا کنه. تو این تصاویر معلومه که رو قیافه فلچیر اینگار کار نشده. و صحنه ورود به بازی تکراریه دمو هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه لینک دانلودش رو بدید؟ اکثر نسخه های توی نت ظاهرا مشکل دارن (ملت میگن NUKED ه که دقیقا نمی دونم منظورشون چیه اما انگار بازی موقع نصب ارور میده)
اگه یه لینک تست شده بدید ممنون میشم.
نمیتونم با قطعیت لینک بهت بدم.چون خیلی ها با فایل rni.ini مشکل داشتن.یا فایل setup.exe وجود نداشته و البته بازی هنوز کرک نشده.پس اگر لینک بدم خراب باشه وقتت حروم میشه![]()
خب این کسی که نصب کرده بازی رو یعنی لینک دانلودش سالم بوده دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)