بابا این کسپرسکای داره حرف بیخود میزنه من همین دوتا فایل رو فرستادم اویرا میگه ویروسه.
بابا این کسپرسکای داره حرف بیخود میزنه من همین دوتا فایل رو فرستادم اویرا میگه ویروسه.
سلام شهاب جان.
من فایل delold
را در virustotal
چک کردم و این نتیجش.
اگر خوب ببینی نوشته شده بیشتر انتی ویروس ها از روی هوش مصنوعی تشخیص دادن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسپر هیچوقت نمیاد فایل که در واقع کد مخرب دارد بزنه این ویروس نیست.
چون ببین چندتا انتی ویروس معروف هم این فایل را مخرب تشخیص ندادن.
این هم در مورد فایل. djs.exe
ببینید فقط 7انتی ویروس ان را مخرب تشخیص دادن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
گرامی این که دلیل نمیشه بگیم چون 7 آنتی ویروس آن را مخرب شناختند پس ویروس نیست،ویروس هایی که دوستان اینجا میذارن اکثرا جدید هستند به همین خاطر اکثر آنتی ویروس ها آنها را هنوز در دیتابیس خود ثبت نکردندببینید فقط 7انتی ویروس ان را مخرب تشخیص دادن.
در مورد ویروس بالا همین که شرکت های بزرگی مثل symantec,eset,esafe,comodo این مخرب را در دیتابیس خود ثبت کردند نشان از ویروس بودن این فایل دارد
ببخشید در این مورد توضیخ میدهید؟از کجا فهمیدین از روی هوش مصنوعی شناختند؟اگر خوب ببینی نوشته شده بیشتر انتی ویروس ها از روی هوش مصنوعی تشخیص دادن.
سلام.ببخشید در این مورد توضیخ میدهید؟از کجا فهمیدین از روی هوش مصنوعی شناختند؟
خدمت شما بزرگوار و عزیز.
اگر شما به اسکنر انتی ویروس های norman.Avast.Avast5.Emsisoft.McAfee.Ikarus.
انتی ویروس ها وقتی یک فایلی را از روی هوش مصنوعی شناسایی میکنند اکثرشان
به مخرب این اصطلاح را میدن.
generic
gen.
agent
SuspectCrc
امیدوارم متوجه شده باشید عزیز جان.
موفق باشید.
سلام
توی سایتبرای دانلود فیلمها میگه باید یه نرم افزا ر نصب کنی ولی کومودو اون رو ویروس میدونه. کسی در مورد این فایل نظری دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
دوست عزیز.
با کسپر و اویرا هم اسکن شد.
این دو به عنوان adwareشناسایی میکنند.
درصد خراب کاریش هم low هست.
موفق باشید.
سلام بر دوستان.
این هم یک تروجان دانلودر
نتیجه اسکن توتال.لینک دانلود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
passworld: 123
موفق باشید.
Last edited by Karkas20; 25-01-2011 at 15:48.
برای آویرا ارسال شد.
این هم جواب آویرا در مورد این فایل:
موفق و پیروز باشید.
برای آویرا ارسال شد.![]()
من قبل اینکه که بگذارم با اویرا و کسپر اسکن کردم و نشناخت و برای دوتا ارسال کردم.
باز که الان میام اویرا را اپدیت کنم که برود روی ورژن7.11.01.241
میزنه انتی ویروس شما بروز هست.
برای همین من نتیجه را گذاشتم.
جوابیه کسپر هم بیاد من نتیجش را اعلام میکنم.
موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)