با اورست تست پایداری گرفتم شد 85 درجه
لپ تاپ روی محل مسطح و دمای محیط 29 درجه
با اورست تست پایداری گرفتم شد 85 درجه
لپ تاپ روی محل مسطح و دمای محیط 29 درجه
بایوس جزو گارانتیه خیالت تخت
اگه % گفتن نیست سریع ببر امرتات
قرار نبود که دزدان همه تو ایران باشن که. به قول برو بچس همه جای دنیا دزد هاستش و اصلا راه درآمده دیگه.
خلاصه من :
من همان دم که بردمش گارانتی فهمیدم مثل بقیه جاها تو ایرانه و قطعا بامبول و اینا در میارن.
مگه میشه بی چیز مشکل رو حل کنن و هیچ چیزی هم نخواد ؟؟؟ بابا اینجا کلا همه چی چیز تو چیزه. تو خارج هم یه خورده وضع بهتره ولی اونجا هم چیز تو چیزه.
راستی من میدونستم بگم بایوس اینا ممکنه بهشون بر بخروه و ایراد بگیرن واسه همین هیچی نگفتمیعنی در واقع ننوشتم. کلا نوشتم که دما همواره زیر 90 بوده و مرتبا چک میشده. تو شروع ویندوزی که رو هاردش نصب بوده یه برنامه گذاشتم ران شه و دمای سی پی یو رو همیشه نشون بده که خطرناک نشه. یه بار هم مشکل صدا داشته که با زیاد کردن صدا بیش از 90 درصد هنگ میکرده البته گاهی ... با آپدیت بایوس مشکل حل شده. این رو گفتم که شاید اون آدمی که داره تعمیر میکنه فکرش برسه بایوس ممکنه گیر و گور داشته باشه.
خلاصه یه جور نوشتم که الکی گیر ندن چیزی سوخته.
حالا ببینم نتیجه چی میشه. فعلا که با پی سی دارم حال میکنم. فقط تنها مشکل اینه که مانیتور lcd رو دادم داداشم الان دارم با crt کار میکنم و اصلا حال نمیده. این لپ تاپم هم درست شه دیگه زیاد تحویلش نمیگیرم پر رو بشه.
حسن آقا راستی ناراحت نباش انقدر. هر مارک دیگه ای میخریدی و از بد حادثه .... شانسیه دیگه ... حالا اگه یه چی میشد بازم همین بساط بود دیگه. باید میبردی گارانتی و اون ها هم ایراد میتراشن که از زیر کار در رن. به ایسوس و سونی و اچ پی و .... محدود نمیشه. کلا همه گارانتی ها تو ایران فکر کنم همین جوری باشه.
حالا ان شاء الله گیر نمیدن و راحت درستش میکنن. غمت نباشه
ورژن بایوست چنده؟
208 هست کهاز اول روش نصب بوده
ورژن بایوس من 212 هست.کلا" از 209 به بعد دما افزایش پیدا کرده که نگران کنندست.
بایوس منم 212 هست
امروز اورست رو اجرا کردم بعد رفتم cod mw2 بازی کردم
یه ساعتی که گذشت بازی رو دادم پایین و این عکس رو گرفتم
البته خیلی دقیق نیست چون دمای لحطه ای رو نشون میده نه حداکثر
اتاق (اطاق؟) هم کاملا خنک بود
Last edited by lucky_luke; 07-09-2010 at 13:47.
میشه مدل لپ تاپتون رو بگید
دارم شک می کنم که نکنه این سفارش ایران باشه و ...
یا اینکه از شانس من اینطور دراومده
البته شما اگه از یک برنامه ای استفاده کنی که حداکثر را رو ثبت کنه مقایسه راحت تر میشه
با سلام مجدد خدمت اساتید......میشه یکی از اساتید لطف کنند و بگن این ورژن بایوس از کجا باید دید چنده؟
پیشاپیش ممنون
1. وارد بایوس خود لپ تاپ شو. F2 رو باید بزنی اونجا نوشته.
2. از برنامۀ CPU-Z استفاده کن.
3. یا میتونی از Everest استفاده کنی.
4. و همچنین برنامه های دیگه...
این برنامه ها رو ندارم چیکار کنم؟
در چند صفحه قبل لینک هاشون گذاشته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)