تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 215 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا من تویه شرکت کامپیوتری هستم
    سیستمهای زیادی میارن که ویروس اتوران دارن ( مثلا درایو c با دبل کلیک باز نمیشه . باید open کنی)
    با آنتی ویروسهای زیادی امتحان کردم همه رو گرفت و الا اون
    خواستم ببینم برنامه ای مخصوص پاک کردن این ویروس هست. اگه باشه کمک بزرگی کردین.
    ممنون

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

از راهنمایی تون بسیار ممنونم

اما نتونستم کاری از پیش ببرم

اون 5 تا فایل رو که نتونستم پیدا کنم!!!! حتی کلیه فایل های مخفی ویندوز رو هم از طریق Folder Options به زحمت از حالت مخفی خارج کردم ( حتی Folder Options و Taskbar Manager رو هم تا باز می کردی می بست!! ) ولی بازم اون فایلا نبود فولدر System32 رو هم که باز می کردم سریع ویروس می بستش!!! خیلی ویروسه زرنگیه!!

CMD رو هم که باز کردم یه بار بستش اما دوباره بازش کردم و خواستم از اونجا اون فایل ها رو پیدا و پاک کنم ولی بازم چنین فایل هایی پیدا نکردم!!!!

اون برنامه Unlocker هم که تا اینجا به دردم نخورد

نمی دونم دیگه چکار کنم!!!!!!!!!!!

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
    دوست عزیز شما این کارها را در حالت Safe Mode انجام داده اید یا در حالت معمولی ویندوز ؟ در ضمن چرا نتوانسته اید

از Unlocker استفاده کنید؟ شما کاری با Task Manager یا CMD ندارید.اگر نتوانستید در حالت Safe Mode هم این

فایلها را پاک کنید بگویید تا روش دیگری بگویم .

داره خودمونی میشه Amirwwe619's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام
    چند روزيه كه سيستم من به اسپاي ور آلوده شده برنامه 7.5 AVG Anti SpyWare رو نصب كرم و ديروز آپديتش كردم. اسكن كردم چند تا فاي پيدا كرد پاكشون كردم ولي باز هم ويندوز ميده كه سيستم به اسپاي ور آلوده هست. در ضمن XP antvirusi هم نصب هست و اين برنامه تروجان و اسپاي ور هايه زيادي رو پيدا ميكنه اما شماره سريالشو ندارم كه پاكشون كنم. ]را برنامه AVG Antispyware پيداشون نميكنه!!!!
    خيلي ممنون ميشم كه بگين مشكل چيه؟

پروفشنال cyrus_achamenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کنار مردم

پيش فرض

دوست عزیز شما این کارها را در حالت Safe Mode انجام داده اید یا در حالت معمولی ویندوز ؟ در ضمن چرا نتوانسته اید

از Unlocker استفاده کنید؟ شما کاری با Task Manager یا CMD ندارید.اگر نتوانستید در حالت Safe Mode هم این

فایلها را پاک کنید بگویید تا روش دیگری بگویم .
    بله این کار ها رو در حالت Safe Mode هم انجام دادم...نتونستم اون فایل ها رو پیدا کنم!!!

تو Safe Mode هم وقتی system32 رو باز می کردم فوری می بستش!

از Unlocker هم نتونستم استفاده کنم چون اصلا فایلی پیدا نکردم که بخوام با اون پاکش کنم!

از حوصله و توجه شما بسیار بسیار ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بله این کار ها رو در حالت Safe Mode هم انجام دادم...نتونستم اون فایل ها رو پیدا کنم!!!

تو Safe Mode هم وقتی system32 رو باز می کردم فوری می بستش!

از Unlocker هم نتونستم استفاده کنم چون اصلا فایلی پیدا نکردم که بخوام با اون پاکش کنم!

از حوصله و توجه شما بسیار بسیار ممنونم
    سلام

مشکلی نیست دوست عزیز کارهایی را که می گویم به ترتیب انجام بدهید:

1.برنامه زیر را با حجم 130 کیلوبایت دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2.فایل متنی ضمیمه شده را با حجم یک کیلوبایت دانلود کنید .

3.برنامه را اجرا کنید .در صفحه اصلی برنامه گزینه Open File را انتخاب کنید ( یا از منوی File گزینه Open script file راانتخاب کنید )

و آدرس فایل متنی را که دانلود کرده اید به برنامه بدهید. حالا در صفحه اصلی برنامه روی شکل دکمه سبز را فشار دهید .

پس از چند ثانیه برنامه از شما خواهد خواست که سیستم را ریستارت کنید .سیستم را ریستارت کنید .با بالا آمدن

ویندوز فایلهای اصلی بدافزارهای فوق دیگر فعال نخواهند بود و شما می توانید توصیه های پست قبلی را از شماره 3 انجام دهید .

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    چند روزيه كه سيستم من به اسپاي ور آلوده شده برنامه 7.5 AVG Anti SpyWare رو نصب كرم و ديروز آپديتش كردم. اسكن كردم چند تا فاي پيدا كرد پاكشون كردم ولي باز هم ويندوز ميده كه سيستم به اسپاي ور آلوده هست. در ضمن XP antvirusi هم نصب هست و اين برنامه تروجان و اسپاي ور هايه زيادي رو پيدا ميكنه اما شماره سريالشو ندارم كه پاكشون كنم. ]را برنامه AVG Antispyware پيداشون نميكنه!!!!
    خيلي ممنون ميشم كه بگين مشكل چيه؟
    دوست عزیز مشکل این است که خود XP Antivirus یک تروجان/اسپایور است و پیغامهایی که می بینید از این برنامه ناشی می شود( هر

چند این به این معنی نیست که سیستم شما به اسپایور یا بدافزار دیگری آلوده نشده است ) برای خلاصی از این مشکل کارهای زیر را به ترتیب

انجام دهید :

1.System Restore را غیر فعال کنید.

2.به حالت Safe Mode بروید و در پوشه Program Files به محل نصب XP Antivirus رفته و پوشه XPAntivirus را با تمام محتویات آن پاک کنید.

3.حالا از حالت Safe Mode خارج شوید و فایل پیوست شده را با حجم یک کیلوبایت دانلود و اجرا کنید.

4.پوشه زیر را به صورت دستی پاک کنید :

C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\XP antivirus\

5. برنامه AVGAntispyware را مجددا آپدیت کرده و کل سیستم را با ان اسکن کنید و هر چه را پیدا کرد پاک کنید .

اگر پس از انجام تمام کارهای فوق باز هم مشکلی بود من در خدمت هستم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سیستمهای زیادی میارن که ویروس اتوران دارن ( مثلا درایو c با دبل کلیک باز نمیشه . باید open کنی)
    ممنون
    سلام.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه هبوط's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

روي سيستم دوست من هر برنامه اي كه باز ميشه بالاسرش يه خط جمله سياسي از نوع منفي نوشته ميشه كه قابل بستن هم نيست من حدس مي زنم تروجان باشه اما هيچ برنامه اي هم توي task manager نيست كه بشه بستش
    لطفا راهنمايي كنيد
    البته node32 رو سيستمش هست كه اگه بگيد ميتونه پاكش كنه ميگم تا آپديتش كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه روی فلش مموری بوتیبل ریخت ؟ اگه می شه چجوری ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •