البته موزیکای BO به من هیجان بیشتری دادمخصوصا مرحله آخرش خیلی موزیکش باحال بود
![]()
البته موزیکای BO به من هیجان بیشتری دادمخصوصا مرحله آخرش خیلی موزیکش باحال بود
![]()
نمیخوام الکی گیر به خوب یا بد بودن بازی بدم.
بنظر من نسخه قبل از همه لحاظ بهتر بود.برای این نسخه هم زحمت زیاد کشیده شده.
من هم این نسخه رو و هم نسخه قبلو ۲بار تا آخر رفتم-
-نسخه قبل خیلی جاهای به یاد ماندنی داشت،(یه قسمت بازی که هیچ وقت از یادم نمیره همون جایی که همکارت Ghost میکشن بد تورو آتیش میزنن،موزیک اون قسمت بازی خدا بود)
در کل به پای نسخه قبلی نمیرسه.
اینم کم نداشت . مرحله ورکوتا که کلا به یادماندنی بود . خیلی حماسی و قشنگ بود .-نسخه قبل خیلی جاهای به یاد ماندنی داشت،(یه قسمت بازی که هیچ وقت از یادم نمیره همون جایی که همکارت Ghost میکشن بد تورو آتیش میزنن،موزیک اون قسمت بازی خدا بود)
مخصوصا جایی که سرجی میمیره
+ یه جا های دیگه ای هم بود مثل مردن دیمیتری و اینا : دی
البته اون صحنه Ghost + صحنه آخر mw 2 که شفرد میمیره یه چیز دیگه بود
برادر شما چرا اینقدر الکی حرص می خوری...!شما میگی این خوبه یکی دیگه میگه قبلی بهتر بوده...ولی اینا فقط نظرات شخصیه
الان به نظر من اگر mw2 و bo رو تو یک روز و تو یک تاریخ ریلیز کنن متوجه میشین برتری با کدام یک هست..خیلی از دوستانی که این بازی رو بهتر میدونن فقط دلیلش اینه که mw2 واسشون قدیمی و تکراری شده..(چه داستان و چه موزیک و گرافیکش)..منم روز اول آنچنان از bo تعریف الکی می کردم که بعدآ که خوب از رو منطق حساب کردم فهمیدم این یه تلقین کردن هست که تو گیمرها زیاده....ضرب المثلشم که هست(نو که میاد به بازار کهنه میشه دلازا..: دی)نظر شخصی : این بازی نه تنها تو گرافیک پیشرفتی نداشت بلکه خیلی جاها بیهوده به نظر میرسید گرافیکش..داستان هم کاملآ امر سلیقه ایه...
حجت تو آخر بن میشی از بس بو دار حرف میزنی.. : دی
کلآ حرفات درسته فقط یک نکته اینکه داستان حالا هر مضمونی هم نداشته باشه باید به نوعی گیمر رو جذب خودش کنه(خیلی از بازیها با اینکه نصف یا بیشتر ملت گیمر باز ما حتی 1 خط از حرفاشونم نفهمیدن ولی داستان بازی طوری بوده که آدم می خواسته تا تهش با شور و اشتیاق ادامه بده...نمیگم mw2 داستان فوق العاده ای داشته نه..فقط منظورم اینه که این سری هم درست راه قبل رو پیش گرفته بود...
اینو خراااااااب باهات موافقم...: دیالبته اون صحنه Ghost + صحنه آخر mw 2 که شفرد میمیره یه چیز دیگه بود
هر چند تا cod هم نیاد باز اون صحنه خاطره شده..البته خاطره بدی هم بود
والا چی بگم من که بازی خوب بد زشت هر چی.من که راضی بودم نکته بد تو بازی بود اما از نظر سینماتیک 1 کلام از mw2 بهتر بود این رو من نمگم همه میگن.خوب mw2 هم بازی خوبی بود اما بدون اشکال نبود کلی مسخره بازی داشت.من امید وار شدم که Tryrech در بازی بعدی که میسازه همه رو شوکه کنه
.من بیشتر بازی ها رو به خاطر داستان بازی میکنم من مثل اکثر شما به دنبال گرافیک گیم پلی و ... نیستم.ولی باز میگم هر کسی نظر خودش رو داره و نظر همه محترم هست.با تشکر از همه
![]()
معیار من فقط Multi play هست Singel اصلاً حال نمی ده.
Multi balack ops خیلی بهتر شده از MW2 . از همه نظر مخصوصاً در قسمت Kiill sTirick
ببين سري بازي هاي جنگي ديگه جذابيتي نداره. چون ديگه روند بازي يکنواخت شده.
تنها گزينه ي بازي گرافيکه که اونم زدن تو سرش. وقتي بازي زنده باشه آدم لذت مي بره يا کارتني؟
تازه اين نسخه ديگه تو تبليغات و دروغ پراکني شورش رو درآورده. کاسترو مملکت رو ول کرده داره اين بابا رو شکنجه مي ده! آخه ياه گويي هم اندازه اي داره.
ولی بازی از هنگ کنگ به بعد قشنگ می شه
Last edited by آریا ایرانی; 21-12-2010 at 15:18.
البته از لذت تکه تکه کردن ادما هم نباید گذشت
الان داشتم MW2 رو میزدم مرحله 2 برفیه . خداییش موقع جت اسکی سواریش خیلی حال کردم . در کل من با هر دوتاش حال کردم![]()
شما داستانو نفهمیدی کلا . پیشنهاد میکنم تاپیک کنسولو بخون . همین که نفهمیدید باعث میشه اینطوری در مورد بازی فکر کنید .ببين سري بازي هاي جنگي ديگه جذابيتي نداره. چون ديگه روند بازي يکنواخت شده. تنها گزينه ي بازي گرافيکه که اونم زدن تو سرش. وقتي بازي زنده باشه آدم لذت مي بره يا کارتني؟ تازه اين نسخه ديگه تو تبليغات و دروغ پراکني شورش رو درآورده. کاسترو مملکت رو ول کرده داره اين بابا رو شکنجه مي ده! آخه ياه گويي هم اندازه اي داره. ولی بازی از هنگ کنگ به بعد قشنگ می شه
کاسترو کسی رو شکنجه نمیکنه . فقط میریم ترورش کنیم که ما رو میگیره و به دراگویچ میده . اونم در قبال همکاریاش که دراگویچ میتونه توی مرز های کوبا هر غلطی که بخواد بکنه![]()
تا آخرش رفتم. به نظر من از نظر تنوع مرحله و داستان یه سر و گردن از MW2 بهتر بود.
بابا الکی از بازی ایراد نگیرین. بازیش فوق العاده بود. طولانی هم بود. فقط یه کم گرافیکش میتونست بهتر باشه.
دمشون گرم.
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
اگه میشه یکی لینک آپدیت و کرک 4 رو بذاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)