تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 228 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

خواهش میکنم.امیدوارم راهنماییم درمورد عدم آشنایی کامل شما با مبحث Focus مفید واقع شه.ضمناً به عکسهایی که Elder گذاشته یه سری بزن تا متوجه شی نه فوکوسی در کاره و نه زومی!

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

ضمناً یه مطلب عجیب و جالب و درخور تآمل
    اون بقول ایشون سمپلهای بسیار بسیار باکیفیت!!! و تحسین برانگیز!!!! وقتی لینکشون را نگاه میکنم وصله به وبلاگهای نوکیافن ها!
    سلام
    دوست عزیز اگر شما عکاسین یا هرچیز دیگه ای دلیل نمیشه کسی از شما بهتر ندونه یا ...
    من خودم به شخصه هیچ ادعایی ندارم و هیچیم بلد نیستم.اما عکس های الدار رو که نگاه کنید 2 موضوع درش مشهوده.
    یکی تمیز نبودن لنز در بعضی عکسها و دیگری درست نبودن فوکوس.
    اومده رو یه سوژه که نیم متر فاصله داره با یه گوشی درست فوکوس کرده بعد با ان8 سوژه اصلا واضح نیست ولی پشت واضحه.خوب یعنی چی این؟ کا750 هم اینجا درست میگیره چه برسه به ان8
    بازم میگم من هرگز نمیگم و نگفتمم که دوربین ان8 خوبه شایدم خیلی بد باشه اما چیزی که واضح هست درست نبودن کار الدار.

2. 11 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه astaragg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    astara-gorgan

پيش فرض

منظورت از n9چیه . هنوز که چیری معرفی نشده به اسم n9 در ضمن مثلا اینکه سامسونگ بگه قرار گوشی بعدی گالاکسی با مثلا اندروئید عرضه شه این کجاش به ادم فاز بدی میده؟؟؟؟
    مگه حتما باید از طرف شرکت یه کنفرانس براش بگیرن که معرفی بشه؛همین که دست یه خبرنگار افتاده کافی.الان اگه کسی ان8 رو ببینه نمیگه این کی اومد بازار میگه ان9 کی میاد!

در مورد نرم افزار باز کردن قفل با اثر انگشتم . حالا tiredfriend جان نمی دونم منظورت از 40 ثانیه چیه .... اگه چیز بیشتری می دونه یا توضیحات بیشتری بدی ممنون میشم.
    من همین رو می دونستم ولی مثل اینکه از دوستان باورش شده بود که این واقعه ایه
    Last edited by astaragg; 05-10-2010 at 05:29.

4. 2 کاربر از astaragg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام اينم review كامل گوشي NOKIA N8 سايت mobileburn كامل ترين review ارائه شده تا به حالا

قسمت اول
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قسمت دوم
    کد:
    قسمت سوم
    کد:
    براي دانلود هم از اين سايت استفاده كنيد .
    کد:
    --------------------------------------------------------
    حالا يه نظري هم من بدم . من خودم گوشي wave دارم كه اين گوشي رو يكي از كامل ترين گوشي ها مي دونم . نوكيا N8 مطمئنا تو عكس برداري با اين كه 12 مگاپيكسل هست به گرد پاش هم نمي رسه ولي تو فيلم برداري داستان كاملا بر عكسه يعني wave بايد جلوي n8 لنگ بندازه .
    تو سيستم عامل با اين كه بادا نرم افزار هاي محدودي داره ولي خيلي قويتر از سيمبين هست . من چون خودم 5800 داشتم ديگه از محيط سيمبين حالم به هم مي خوره .
    مورد بعدي بحث ضدخش بودن صفحه wave هست كه خودم با چاقو هم تست كردم و خداي خط نيفتاد روش.
    ولي امكانات جانبي N8 خيلي بالاست از قبيل HDMI ,FM trasnmetr , فلش خور بودنش .
    ولي باز هم بايد صبر كرد تا N8 بياد.

6. 4 کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

آقا ببینید این که میگید به نکات مثبت دیگه ای بغیر از دوربین این گوشی فکر کنید به نظر من یکمی حرف نامربوطیه.
    خوب دوربین این گوشی جزو پررنگ ترین نکات مثبت اونه که باید در مورد اون دقت زیادی بشه.
    البته من اصلا انتظار نداشتم که مقایسه ی اون با یه دوربین مثلا آیفون 4 انجام بشه به جای اینکه با دوربینهای دیجیتال اچ دی این کار صورت بگیره ولی به هر حال حتی اگه تمام این موارد یه برنامه ی تبلیغاتی باشه یکمی طرفداران و منتظران این گوشی رو نگران کرده.
    فراموش نکنید که تا این گوشی به دستمون نرسه نمیشه به طور کامل در موردش نظر داد.
    پس بیخود نظرات همدیگه رو نکوبید.
    اگه نخوایم بگیم هممون اکثرمون منتظر اومدن این گوشی بودیم اگر چه من هر وقت برای اومدن یه گوشی انتظار کشیدم آخرش متوجه شدم اکثر چیزهایی که برام مهم بوده توی اون گوشی شده یه مشکل و یک نقطه ضعف.
    مثلا X10 نمیگم گوشی بدیه ولی اون هم تبلیغات و اون هم انتظار نهایتش به این ختم شد که از اون گوشی که در افکار مردم بود فقط چهره ی جذابش باقی مونده.

8. 4 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان دوربین ان8 مهم ترین المان این گوشیه
    اگه نتونه از ویو یا آیفون حتی 8 مگا پیکسلی ها بهتر باشه
    باید ان8 رو انداخت سطل اشغال و کارخونه نوکیا رو بست

اکثر رویو هایی که اومده و دوربین ان8 رو ضعیف دونستن با غرض ورزی بوده
    شما نمونه عکس های ان86 رو بببنید
    اجازه بدین تا یمی از بچه ها خودمون گوشی رو بخره
    یا یه سایت مطمئن مثل جی اس ام آرنا گوشی رو آزمایش کنه
    بعدا میشه در موردش نظر قطعی رو داد (هر چند که از مشخصات دوربین و سایقه شرکت و...) خیلی خیلی بعیده
    که دوربین ان8بهترین دوربین در بین گوشی های تولید شده نباشه

آمازون هم داره ان8 رو میفروشه

البته با قیمت 550 دلار که به نظرم در بدو ورود قیمت خوبیه

10. 12 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

ناگفته هایی از نوکیا N8
    گروه خبری GSM:نمایش نوکیاN8 در کنفرانس Nokia World که چندی پیش در لندن صورت گرفت به همراه گفته های مدیران نوکیا در این خصوص حاکی از آن است که این گوشی با قابلیت های منحصر به فرد خود همچون سیستم عامل سیمبین^3 و دوربین 12 مگاپیکسلی نوکیا را وارد مرحله ای جدید در عرصه گوشی های هوشمند خواهد کرد. مطابق اظهارات نیکلاس سوندر، نایب رئیس ارشد بازارهای نوکیا، تاکنون بیش از 100 اپراتور در 44 کشور دنیا با بستن قرارداد تجاری علاقه مندی خود را برای ورود این گوشی اعلام کرده اند. اما قابلیت های نوکیاN8 تنها به سیستم عامل و دوربینی پیشرفته خلاصه نمی شود زیرا همان طور که انسی ونیوکی، رئیس بخش راه حل های نوکیا، می گوید این گوشی از جنبه های مختلفی به عنوان یک گوشی برتر به حساب می آید.
    در زیر به مرور خلاصه ای از ویژگی های نوکیاN8 می پردازیم:

بدنه
    آلومینیوم یک تکه و آندودایز شده به کار رفته در نوکیاN8 این گوشی را تبدیل به یکی از مقاوم ترین نمونه های موجود در بازار کرده است. آسیب یا خراشی که اجسام مختلفی مانند کلید ممکن است روی بدنه ضدخش نوکیاN8 ایجاد کنند به راحتی و با کشیدن انگشت از روی آن محو می شود. مقاومت بدنه نوکیاN8 تا حدی است که حتی سقوط از ارتفاع 3 متری روی سطحی سفت نیز نمی تواند آسیبی به این گوشی وارد کند. طبق یک نظر سنجی که نوکیا صورت داده بود آلومینیوم به عنوان بهترین ماده در ساخت گوشی از سوی مصرف کنندگان شناخته شد. استفاده از این ماده در نوکیاN8 ضمن ایجاد بدنه ای مقاوم در برابر ضربه و خراش، با ویژگی های خاصی خود موجب شده است تا این گوشی بتواند در ترکیب متنوعی از رنگ ها وارد بازار گردد. رئیس بخش طراحی گوشی های سریN نوکیا معتقد است که آلومینیوم خاصیتی دارد که حتی پس از آندودایز شدن و رنگ آمیزی همچنان فلز بودن خود را حفظ می کند و این خاصیت به خوبی در نوکیاN8 به کار گرفته شده است. او می گوید: این فلز در انتخاب رنگ های این گوشی نیز مؤثر بوده است. ما توانستیم انواع رنگ های تیره و روشن را که ترکیب مناسبی با رنگ آلومینیوم داشته و همچنین بیان کننده عواطف و احساسات خاص انسانی بودند انتخاب کنیم؛ رنگ نارنجی برای القای حس گرمی، رنگ آبی برای حس سردی، جوانی و لذت و رنگ سبز برای حس تازگی. طبق یک نظرسنجی که نوکیا اخیراً به عمل آورد 34% مصرف کنندگان رنگ خاکستری را به عنوان محبوب ترین رنگ از گوشی نوکیاN8 برگزیدند.

دکمه ها
    دکمه های کناری نوکیاN8 همگی از جنس آلومنیوم به کار رفته در بدنه بوده که به عنوان یکی از ویژگی منحصر به فرد این گوشی به حساب می آید. این دکمه ها به منظور جلوگیری از صدمات احتمالی با لایه ای از پلاستیک نیز پوشانده شده اند.

خروجی HDMI
    با وجود خروجی HDMI در نوکیاN8 تماشای تمامی محتوای صوتی و تصویری گوشی مانند عکس ها به راحتی روی سینمای خانگی امکان پذیر است. به علاوه، فیلم های گرفته شده را نیز می توان با کیفیت HD و سرعت 30fps از طریق این خروجی مشاهده کرد. ضمناً با وجود حافظه داخلی 16گیگا بایت در نوکیاN8 می توان 30 تا 40 فیلم نود دقیقه ای را در این گوشی ذخیره کرد. خروجی HDMI در نوکیاN8 این گوشی را تبدیل به یک دستگاه DVD Player سیار کرده است که با توجه به قابلیت های بالای تصویری نوکیاN8 فیلم های پخش شده از این گوشی حتی از کیفیت بهتری نیز برخوردارند. کابل واسط برای اتصال به کابل استاندارد HDMI در جعبه به همراه نوکیاN8 عرضه خواهد شد.
    صدای دالبی
    تکنولوژی Dolby Digital Plus به همراه صدای فراگیر 5.1 که برای برای نخستین بار در نوکیاN8 بکار گرفته شده قابلیت های گوشی را در این زمینه کامل تر می کند. این تکنولوژی ضمن برخورداری از پهنای باند 448kbps (در مقایسه با پهنای باند 256kbps در نمونه های قبلی) با در اختیار گذاشتن تجربه منحصر به فرد صدای چند کاناله، امکان شنیدن با کیفیتی بالاتر را برای کاربران و علاقه مندان به موسیقی فراهم می کند. ضمن آنکه آنها می توانند چنین وضوح و شفافیتی از صدا را حتی از طریق ایرفون خود نیز تجربه کنند.

صفحه نمایش
    صفحه نمایش لمسی خازنی نوکیاN8 دارای امکانات متعددی همچون زوم با باز و بسته کردن انگشتان روی صفحه (pinch-zoom) است. حساسیت این صفحه درحدی است که بدون ایجاد هرگونه فشار و تنها با اشاره انگشت یا هر جسم رسانای دیگری می تواند واکنش نشان دهد. آثار چسبندگی انگشتان روی صفحه نمایش را می توان با کشیدن پارچه ای و بدون ایجاد تغییر در محتویات صفحه از روی آن پاک کرد. با وجود صفحه نمایش AMLOED و 5/3 اینچی در نوکیاN8 به همراه 16 میلیون رنگ و وضوح 360x 640 پیکسل لذت تماشای تصاویر روی گوشی نیز خالی از لطف نخواهد بود.

باتری
    باتری نوکیاN8 برای چند روز شارژ را نگه می دارد. این باتری در حالت standby و مكالمه مداوم در شبكه GSM می تواند به ترتیب حداكثر 390 ساعت و 720 دقیقه دوام آورد در حالی كه در صورت استفاده از شبكه WCDMA این مقادیر به 400 ساعت و 350 دقیقه تغییر پیدا می کند.

شبکه های اجتماعی
    امکان اتصال به شبکه های اجتماعی در نوکیاN8 از سه طریق فراهم شده است: صفحه نمایش، نقشه ها و فهرست اسامی ذخیره شده در گوشی. مشاهده به روزرسانی و تغییر وضعیت کاربر در شبکه های اجتماعی روی صفحه نمایش امکان پذیر است، ضمن آنکه تاریخ های مهم ثبت شده در این شبکه ها را نیز می توان به راحتی به تقویم گوشی انتقال داد. ضمناً جدیدترین نرم افزار نوکیا با نام "Social" که برای گوشی های برمبنای سیستم عامل سیمبین^3 عرضه گردیده دارندگان نوکیاN8 را برای نخستین بار مجهز به قابلیت های تازه ای در زمینه شبکه های اجتماعی می کند. کاربران خواهند توانست با دانلود و اجرای این نرم افزار به راحتی به تمامی سایت های مختلف شبکه های اجتماعی متصل شده و دیگر نیازی به اجرای برنامه ای خاص برای هریک از این سایت ها نداشته باشند.

برنامه Flash
    نوکیاN8 از قابلیت های آخرین برنامه های Adobe Flash مانند Flash Player 10.1و Action Script 3 به طور کامل پشتیبانی می کند. البته این پشتیبانی تنها شامل قابلیت های ویدئویی بوده و قابلیت های رندرینگ گرافیکی را دربر نمی گیرد.

ایمیل
    نوکیاN8 از account ایمیل های POP3/IMAP پشتیبانی کرده و به کاربران امکان برخورداری از راه حل های ایمیلی کسب و کار و همچنین Mail for Exchange نیز می دهد.

حسگرها
    نوکیاN8 به حسگرهای مختلفی مجهز است. حسگرهای جهت یابی و قطب نما در هنگام استفاده از Ovi Maps تعیین مسیر را ممکن می کنند. حسگرهای نور به همراه حسگر مجاورتی (Proximity) با خاموش کردن اتوماتیک صفحه نمایش در طول مکالمه باعث صرفه جویی در باتری گوشی می شوند. ضمن آنکه حسگر نور محیط نیز روشنایی پس زمینه را برمبنای نور اطراف تنظیم می کند.

12. 7 کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

آمازون هم داره ان8 رو میفروشه

البته با قیمت 550 دلار که به نظرم در بدو ورود قیمت خوبیه
    سلام

اینم یه نقل قول از سایت mobaile.ir :

نوکیا در سایت خود اعلام نموده که خریداران می توانند این گوشی را به مبلغ 500 یورو (حدود680 دلار) سفارش دهند.
    انتظار می رود استقبال گسترده ای از این گوشی در بسیاری از کشورها منجمله ایران به عمل آید.

14. 5 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

تو نه.شما
    در ضمن اگه پست کسی به مذاقتون خوش نمیاد کسی مجبورتون نکرده بیاین با این لحن جواب بدین البته جواب که چه عرض کنم توهین و اسپم بیشتر بهش میاد.. حالا چی تو پست من بوده که اینجور ناراحتت کرده منم نمیدونم!
    اینجوریه که کاربرای واقعی نوکیا مثل من که از ابتدا تاحالا نوکیا داشتم فرقشون با نوکیافن ها که عاری از منطق هستن و به همه توهین میکنن روشن میشه
    مثل اینکه داریم بحث فنی میکنیم درباره ی کیفیت دوربین N8 نه دعوا یا مسخره بازی..

---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------

امیدواریم رعایت شه از طرف بعضیا.مرسی

آره من فن بوی متعصب نوکیا تو هم فن بوی متعصب یه برند مزخرف دیگه که اومدی تاپیک رو بهم زدی! زیادی کش بدی خودم دربست برات گزارش میدم! شورشو در آوردین دیگه!!! اگه منظورت واقعا مقایسه است این چه طرزشه؟؟؟ اول رفتار خودت رو اصلاح کن، سپس گیر بده به دیگران!!! اول خودت اسپم نده؛ سپس دیگران رو ارشاد کن!!!
    درضمن... نیازی نیست با نقل قول پست مدیریت محترم فکر کنی که عزیز می شی و اسپم هات پاک نمی شن و می تونی هر جور که دلت خواست جولان بدی! یکی از مهم ترین تخلفاتت هم مقایسه بی مورد این گوشی با گوشی های دیگه ( که تازه از لحاظ به طور مثال سخت افزاری در حد این گوشی هم نیستن ) به منزله تخریب گوشی هست!

الدر تنها به خاطر یه سری دشمنی و کینه که از نوکیا به دل گرفته دست به یه همچین کارای ناشایسته ای زده؛ وگرنه نوکیا هرگز خاضر نمی شه دوربین با این همه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری رو بیاد و با این کیفیت مزخرف بده بیرون! با عقل جور در میاد؟!
    حالا باز هی بیاید بشینین بگین دوربین آیفون فلان دوربین گالکسی بهمان!

شاد باشین
    Last edited by DariushGreat; 05-10-2010 at 16:53.

16. 7 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

گرچه بعید می دونم این مدیره نیاد و این پستمو پاک نکنه ولی بازم می نویسم.
    وقتش نرسیده که اسم تاپیک رو عوض کنند ؟(وارد بازار نشده؟!)

18. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

...
    حالا يه نظري هم من بدم . من خودم گوشي wave دارم كه اين گوشي رو يكي از كامل ترين گوشي ها مي دونم . نوكيا N8 مطمئنا تو عكس برداري با اين كه 12 مگاپيكسل هست به گرد پاش هم نمي رسه ولي تو فيلم برداري داستان كاملا بر عكسه يعني wave بايد جلوي n8 لنگ بندازه .
    تو سيستم عامل با اين كه بادا نرم افزار هاي محدودي داره ولي خيلي قويتر از سيمبين هست . من چون خودم 5800 داشتم ديگه از محيط سيمبين حالم به هم مي خوره .
    مورد بعدي بحث ضدخش بودن صفحه wave هست كه خودم با چاقو هم تست كردم و خداي خط نيفتاد روش.
    ولي امكانات جانبي N8 خيلي بالاست از قبيل HDMI ,FM trasnmetr , فلش خور بودنش .
    ولي باز هم بايد صبر كرد تا N8 بياد.
    آره واقعا جاي تعجب داره که چرا نوکيا هنوز هم که هنوزه فکر کاربرپسند کردن ظاهر سيمبينش نيست. در اين مورد برتري بادا قطعيه.

ولي راستش ميدونيد، همين الان که چند روز بيشتر نيست N8 اومده، حدود 10 تا بازي با کيفيت براش کـرک شده. خب اونها رو Wave نداره. منظورم اينه که ظاهرا قراره تو حيث نرم‌افزار و بازي سيمبين (البته 3) برتر از بادا باشه.

20. 5 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •