مرسی دوستان عزیز
امیدوارم همه همیشه تولدشون روز خوبشون باشه
کیک زیاد مونده کسی نخورد
جرات هم نداشتم برای همسایه ها ببرم
همه کفری بودن
مرسی دوستان عزیز
امیدوارم همه همیشه تولدشون روز خوبشون باشه
کیک زیاد مونده کسی نخورد
جرات هم نداشتم برای همسایه ها ببرم
همه کفری بودن
کسی این بحثو نمیکشه وسط ...شما همه چی رو بهش مربوط میکنی
مگه میشه راجع فوتبال ایران بگیم اما اسم کریمی و دایی نیاریم تا شما هوایی نشی..امکان نداره..اسم این دوتا توی ورزش ما حک شده
دوست من به عنوان دوستدار کریمی بهت میگم :یک دفاع غلط آسیب رسانتر از حمله صحیحه.
-----------------------------------------------
شما پستها رو نمیخونی . فقط هر جا حرفی از دایی و کریمی باشه عکس العمل نشون میدی، لطفن توجه کن:
تکرار حرف خودم:
تکرار حرف خودم:دایی خیلی خوب بود ولی خودش این اواخر بازیگریش کارهایی کرد که باید نمیکرد
برداشت کاملن معکوس (بحث غیرت و تاثیر برمردم بود نه افتخارات و عناوین):. شما آمادگی فنی همون شخص خاص تو جام ملتهای 1996 و جام جهانی 1998 رو با آمادگی فنی همون فرد تو جام ملتهای 2004 و جام جهانی 2006 مقایسه کنید همه چیز مشخص میشه.... این کجا وآن کجا ...بدیهی هست که همین عدم نا آمادگی وتمام انتقادات نشوندهنده درستی مطالب بنده هست.
از همه بدتر اینکه در پستی که بحث ازش شوع شد (قضیه نسل و...) من از کریمی بعنوان ستاره تنها یاد کردم . اما شما اونو نخوندی و فکر کردی وقتی من میگم کریمی هم تیمی های خوبی نداشت ومثل دوره دایی تیم ایران پرستاره نبود یعنی کریمی بده دایی خوبهمقایسه از باب نحوه کسب مقامها ورسیدن به جام جهانی بود نه از نظر تاثیر گذاری رو مردم... بنده هیجان انگیز ترین لحظه زندگیم همون بازی ایران واسترالیا بود ....پست من:
اون هم مثل تیموریان هم تیمی های خوبی نداشت و تک ستاره بود.من گفتم نسل نه فرد
Last edited by Arash4484; 23-01-2011 at 03:11.
اگه کره و ژاپن برنامه ریزی و مدیریت صحیح دارن ما هم در این فکر بودیم که ایرانیها هم بازیکن باغیرت دارن که از جون مایه میذارن و ضعفهای موجود رو برطرف میکنن اما متاسفانه باید گفت دیشب کره ای ها از ایرانیا باتعصب تر بودن![]()
سلام.منم تبريك مي گم.
من كه خستگي يه رورز كاري بهم موند
فوتبالی که همه با پارتی توش وارد میشن معلومه بهتر از نمیشه
همش به خاطره این دلالاس که یه بازیکن درس نمیارن![]()
یادش به خیر...
یه زمانی به قول همشهری جوان بهش میگفتیم امپراشیر ولی دیشب خیلی ترسید این امپراتور... خیلی....
امیدوارم کره قهرمان بشهحداقل میتونیم اونوقت دلمونو به این خوش کنیم که قهرمان ما رو حذف کرد
![]()
خداوکیلی یکی به من بگه تاکتیک تیم دیشب برا گرفتن پارک چی بود؟با استرس بازی کردیم با احتیاط با شل بودن بازیکنامون خوب معلومه مالدیوم باششه میبره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)