تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 674 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوست عزیز شما حتما یه سر به اون تاپیک هم بزن تعداد کسایی که دقیقا نظر عکس شما رو دارن بسیار زیاده . کدوم پادشاه ؟؟؟دیگه این حرف رو انقدر دوستان زیاد زدن جنبه تشریفاتی گرفته !!!! کونامی در این نسخه هم پیشرفت خوبی داشته اما هنوز حتی قابلیت رقابت با نسخه 2009 فیفا رو هم از خیلی جهات نداره . در کل واقع بین باشیم هیچ کدوم از این دو شرکت هم برای اقوام ما نیستن !!! سود فروششون هم میره توی جیب صاحبان شرکتها پس اینکه چشممون رو روی واقعیت ببندیم یا مثله بعضی دوستان بگیم FIFA هر چقدر خوب باشه من سمتش نمیرم کمی دور از عقله .
    1000 بار گفته شد اینم 1001 بار . اینجا تاپیک pro evolution soccer 2011 هست . هرچی هم بخوایم به کونامی میگیم . پادشاه ، امپراطور ، گنده و ... . داداش فیفا دوس داری ؟ برو تاپیک زدن واسش اینجا چیکار می کنی ؟
    مدیرای عزیز اگه بخواین این پست رو حذف کنین باید همه پستای مربوط به فیفا تو این تاپیک رو هم حذف کنید .

2. 3 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

1000 بار گفته شد اینم 1001 بار . اینجا تاپیک pro evolution soccer 2011 هست . هرچی هم بخوایم به کونامی میگیم . پادشاه ، امپراطور ، گنده و ... . داداش فیفا دوس داری ؟ برو تاپیک زدن واسش اینجا چیکار می کنی ؟
    مدیرای عزیز اگه بخواین این پست رو حذف کنین باید همه پستای مربوط به فیفا تو این تاپیک رو هم حذف کنید .
    پسر جون اول یاد بگیر همیشه درست حرف بزنی این یک ، نظرمو گفتم هیچ ارتباطی به شخص تو پیدا نمی کنه این دو توی حرفم به شخص خاصی شاره نکردم ، میگم تعصبو کنار بزارید با طرفدارای دو طرفم اینم سه دفعه بعدی خواستی پست بزنی اول خوب فکر کن بعد تراوش کن

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر امكانش هست يه ويدئو از صحنه تغيير دوربين در محوطه جريمه بزاريد(مثل اينكه كسي راضي نيست از اين قضيه!!!)
    به نظر من که یکی از بهترین فیچرهای جدید بازیه! البته شاید به خاطر اینه که من قبلا هم زاویه 30 می دادم به دوربین و به این سیستم عادت دارم، یعنی میشه تقریبا Broadcast، یعنی مثل فوتبال واقعی که دوربین وسط زمینه و به طرف دروازه ها می چرخه، نه اینکه کنار زمین باشه و با توپ حرکت کنه.

این طوری بازی کردن و جهت دادن کمی سخت میشه (برای کسی که عادت نداره) ولی واقعا هیجان انگیزتر از دوربین Tele هست و حس فوتبال واقعی رو خیلی بیشتر منتقل می کنه.

5. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hds 3dlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ye soal az kasayee ke daran bazi mikonan peso.animationayee ke to 2011 hastesh be fifa2010 mirese .az nazare real boodane animationha migam ya bishtar shabihe animationaye mozakhrafe pes 2011

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها بعد دو روز بازی کردن واقعا نمی دونم چرا یه حس ناامیدی به من دست داد

اونی که انتظارش رو داشتم نبود

مشکلات زیادی تو نسخه دمو هست که باید تو نسخه نهایی بر طرف بشه . مثل زمان پاسخ دهی که واقعا افتضاح شده یا کنترل توپ

توسط بازیکن که اصلا خوب کار نشده . گرافیکم که دقیقا مثل نسخه 2009 شده

ولی گیم پلی بازی بهتر شده . دروازه بان ها هم همون خنگ های نسخه های قبل هستند با تعدادی انیمیشن بیشتر .

کسی خبر داره کونامی مشکلات نسخهدمو رو حل میکنه تو نسخه اصلی یا نه ؟ یعنی تفاوتی بین نسخه دمو و نسخه اصلی خواهد بود یا نه ؟

برای اولین امروز دمو بازی فیفا رو هم دانلود کردم و بازی کردم انصافا بازی خوبی بود و خوشم اومد .

در کل امسال دو تا بازی خوب خواهیم داشت . فکر نکنم دیگه امسال خبری از فوتبال زدگی باشه .

فقط کاش کونامی مشکلات دمو رو کامل حل کنه و وگرنه زد حال میشه برام .

راستی با شوت ها و دوربین بازی هم من زیاد حال نکردم .

8. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

ye soal az kasayee ke daran bazi mikonan peso.animationayee ke to 2011 hastesh be fifa2010 mirese .az nazare real boodane animationha migam ya bishtar shabihe animationaye mozakhrafe pes 2011
    نه انیمیشن ها به اون وسعت نیستن اما بازی رو کاملا دگرگون کردن ، انیمیشن های سانتر و تکل و دریبل ها بهتر از قبل شدن اما بعضی از دویدنای مصنوعی هنوز توی بازی وجود داره . در ضمن انیمیشن های جدید یه مزیت دارن که بیشترشون موشن کپچرن و مثله قبل دستی ساخته نشدن .

10. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بچه ها بعد دو روز بازی کردن واقعا نمی دونم چرا یه حس ناامیدی به من دست داد

اونی که انتظارش رو داشتم نبود

مشکلات زیادی تو نسخه دمو هست که باید تو نسخه نهایی بر طرف بشه . مثل زمان پاسخ دهی که واقعا افتضاح شده یا کنترل توپ

توسط بازیکن که اصلا خوب کار نشده . گرافیکم که دقیقا مثل نسخه 2009 شده

ولی گیم پلی بازی بهتر شده . دروازه بان ها هم همون خنگ های نسخه های قبل هستند با تعدادی انیمیشن بیشتر .

کسی خبر داره کونامی مشکلات نسخهدمو رو حل میکنه تو نسخه اصلی یا نه ؟ یعنی تفاوتی بین نسخه دمو و نسخه اصلی خواهد بود یا نه ؟

برای اولین امروز دمو بازی فیفا رو هم دانلود کردم و بازی کردم انصافا بازی خوبی بود و خوشم اومد .

در کل امسال دو تا بازی خوب خواهیم داشت . فکر نکنم دیگه امسال خبری از فوتبال زدگی باشه .

فقط کاش کونامی مشکلات دمو رو کامل حل کنه و وگرنه زد حال میشه برام .

راستی با شوت ها و دوربین بازی هم من زیاد حال نکردم .
    وحید جان شما مطمنی که دموی 2011 رو دان کردی؟!!!!!!!
    زمان پاسخ دهی مشکل داره؟؟ فکر کنم شما انتظار دارید که دریبل ها مثل نسخه قبلی راحت باشه که اینطور نیست چون بازی کلا ګیم پلی متفاوتی رو در پیش ګرفته
    کنترل بازیکن روی توپ به لطف حرکت 360 واقعا عالیه و میشه تو یه وجب جا به راحتی چند تا بازیکن رو پیچوند که البته کار بسیار مشکلیه
    دروازبانها که واقعا عالی شدن نمیدونم شما چرا میګی خنګ هستن حتی والدس که واقعا سوتیه تو این فوتبال خیلی عالی کار میکنه
    در کل بازی ۱00٪ عوض شده و به نظر من امسال باید XBOX 360 خودم رو بفروشم و با همین لپ تاپم PES بزنم

12. 6 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

جایی نیست که بشه نظرمون رو به کونامی بدیم؟
    فکر کنم یکی از دلایل ارائه ی دموی بازی همینه دیگه!!!!!!!!! که ملت عیب و ایرادای بازی رو بگن!!
    نه؟

14. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید جان شما مطمنی که دموی 2011 رو دان کردی؟!!!!!!!
    زمان پاسخ دهی مشکل داره؟؟ فکر کنم شما انتظار دارید که دریبل ها مثل نسخه قبلی راحت باشه که اینطور نیست چون بازی کلا ګیم پلی متفاوتی رو در پیش ګرفته
    کنترل بازیکن روی توپ به لطف حرکت 360 واقعا عالیه و میشه تو یه وجب جا به راحتی چند تا بازیکن رو پیچوند که البته کار بسیار مشکلیه
    دروازبانها که واقعا عالی شدن نمیدونم شما چرا میګی خنګ هستن حتی والدس که واقعا سوتیه تو این فوتبال خیلی عالی کار میکنه
    در کل بازی ۱00٪ عوض شده و به نظر من امسال باید XBOX 360 خودم رو بفروشم و با همین لپ تاپم PES بزنم
    اره پدرام جان 2011 رو دان زدم

والا نمی دونم شاید چون هنوز زیاد عادت نکردم به این نوع گیم پلی برام کمی غریب میاد

ولی انصافا دیگه زمان پاسخ دهی خیلی کمه مخصوصا وقتی می خواد پشت محوطه جریمه پاس یا شوت بزنه

دروازه بان هم قربونش برم چند بارعجیب سوتی داده که منجر به گل خوردنم شده

راستی شوت زدن هم خیلی سخت شده یعنی هر جور ضربه میزنی میره بالای دروازه

در کل امیدوارم کونامی ایراداتی رو که بهشون اعلام می کنند بررف کنه برای نسخه نهایی

راستی پدرام جان برای مقایسه هم شده دمو فیفا رو هم بازی کن به نظرم اونم بازی خوبی هستش بعد چند تا بازی

که انجام دادم .

16. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه ایراد اساسی که میشه از گیم پلی دمو pes 2011 گرفت اینه که قدرت شوتها مثل نسخه قبلی بسیار بالاست ، از هر زاویه و هر موقعیتی که شوت میکنی چه از راه دور و چه نزدیک اکثر توپها یا به گل تبدیل میشه یا به یک موقعیت بسیار خطرناک تبدیل میشه ، پارسال باحسین عزیز (4039 ) با استفاده از نرم افزار pes edit قدرت شوتها رو کم کردیم و دیگه هر توپی با شتاب فوق العاده زیاد از راه دور به سمت دروازه نمیامد ، فکر میکنم امسال هم با استفاده ازهمین نرم افزار باید قدرت شوتها رو پایین بیاریم ، تا نشه از فواصل دور دروازه هارو باز کرد .

باز هم در آخر میگم در بعضی مواقع شتاب پاسها زیاده و گهگداری ( البته نه همیشه ) توپ حالت پینگ پنگی پیدا میکنه ، البته این مورد به هیچ وجه آزار دهنده نیست

18. 3 کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •