این lock رو چجوری ببندیم ؟
کیبورد لاک رو می گم . تا آدم 10 ثانیه می خواد دستشو از صفحه برداره زود می ره به قفل .
این lock رو چجوری ببندیم ؟
کیبورد لاک رو می گم . تا آدم 10 ثانیه می خواد دستشو از صفحه برداره زود می ره به قفل .
فلشش اتوماتيک نيست
يايد روشنش کنين دستي
تو دوربين کليد سمته چپو بزنين تنظيمات مياد اونجا
بعد اولين گزينه فلش لايت هست اونو ان کنين حله
یه سوال دیگه .
من الان با لپ تاپم اینترنت ADSL امو Share کردم و با اون یکی لپ تاپ می تونم بهش وصل شم . ولی با این x10 نمی تونم.
یعنی به اون connection وصل میشه ولی به اینترنت دسترسی ندارم . تنظیمات خاصی می خواد ؟
بچه ها سلام. من تا حالا اندورید استفاده نکردم.خواستم ببینم چه نر افزارهایی رو ساپورت میکنه با چه پسوندی؟؟؟ ودر کل ساپورت نرم افزاریش چطوره؟؟ من بین این یا تبلت سامسونگ موندم که دو تاشون اندورید هستند....؟؟؟؟
سلام.خیلی خوبه.من سیستم عامل به این خوبی ندیدم.ساپورتش عالی هست البته بستگی به شرکی که ازش گوشی میخری داری.اچ تی سی بهترینه به نظرم.
کسی تا حالا تونسته از market دان کنه ؟
من برنامه no lock رو لازم دارم . apk نداره و از مارکت هم نمی شه دان کرد . چیکار کنم ؟
پیام خصوصی بدین و ایمیلتون رو برام بفرستید.
یه نفر توی فروم XDA هست که تقریبا منبع موثقی هست برای اخباری که از شرکت سونی اریکسون میاد.در مورد ایکس 10 این رو گفته.
خودش نوشته اگه قطعی بشه بعد از نمایشگاه CES گفته میشه.
There's some new info's, if its correct then it's good news, however I can't say much as there's not much info about it yet. I'll share my info after CES, need to gather more info.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)