ویرایش شد چون که امشب سرعتم افتضاحه ...
ویرایش شد چون که امشب سرعتم افتضاحه ...
Last edited by mohsen_zz; 08-05-2011 at 23:36.
كسي نبود جواب ما رو بده
10تومان هزینه راه اندازی+10تومان سرویس 128 یک ماه+30 تومان یک مودم ارزان و متوسط ( غیر چینی) =>>50 تومان حداقل هزینه
*مشاهده تعرفه های و اطلاعات دیگر هم برو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مودم هم خودت بخری بهتره فقط تایوانی و .. (چینی ارزون نخریا) و راستی قبل از اینکه هر مودمی بخری با مخابرات هماهنگی کن چون فیبر نوری یکسری مودم ها را ساپورت نمی کنه..!
آقا من یک ساله دارم TP-LINK W8101G استفاده میکنم آخ هم نگفته
دیشب چه سرعتی بوده 2 گیگ و نیم دان داشتم![]()
دوستان لطفا وقتی سرعتتون زیاد بود اینجا اعلام نکنید . اینجا فقط باشه واسه شکایت . هر وقت سرعتا شانسی میره بالا و دوستان میان اینجا عیانش میکنن ، بلافاصله مخابرات سرویسا رو قطع میکنه و یه دستی به سر و روی اون سرعتی که از دستشون در رفته میکشه . همین الان سرعت من دوباره شده قد دایال آپ . (بعد از یکی دو ساعتی که کلا قطع بود ... ) سرعتتون زیاد شد لازم نیست به کسی بگید . برید حالشو ببرید . اگرم از سرویس راضی بودید و نخواستید شکایت کنید و بنالید ! بیان اعلام رضایت از سرویس این شرکت بهتر از علنی کردن اون افزایش شانسیه . (یعنی فقط رضایتتونو علنی کنید و عدد و رقم ندید ! )
راستی کسی از این مخابراتچی ها نپرسیده این سیاستشون که سرعت شبانه رو میزارن روی سرعت واقعی تا کی برقراره ؟ اگه توی قرارداد رسمی و نوشته شده این مورد رو تضمین کنن میشه رفت سرویسای سریعترشونو گرفت اما وقتی تعهد ندن بدون هیچ شکی چند جای کارشون میلنگه و نشون میده قراره در آینده اون سرعت واقعی شبانه رو مثل سابق کم کنند . مثل سهمیه بندی بنزین که سر ماه ، قاشق قاشق بنزین 100 تومنی میریختن تو کارت مردم (و خیلیها فکر میکردن تا ابد بنزین 100 تو.منی میره توی کارتشون ... ) تا دست آخر کردنش 700 تومن ...
Last edited by mohandes; 09-05-2011 at 12:57.
آقا مخابرات قاطی کرده انگار!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین الان چه از سرور داخلی چه خارجی با ترنسفر ریت 240 کیلوبایت دانلود کردم !!!!!!!!!!!!!
درضمن من اشتراک 128 دارم![]()
آی من فدای عفت کلامت بشم مهندس
من تا حدودی موافقم البته نه با این شدت..! مثلا قضیه نوروز بود قبل از عید که برای یکسری تو پنلشون گزینه نوروز اومده بود که همین جا هم پست دادند و چند روز بعدش از پنلشون حذف کردند و یا یک مدت بود بحث سرعت و کیلوبایت و کیلو بیت بود که خود من یک پست دادم که چرا مخابرات تو سایت (قسمت تعرفه ها)سرعت را بر حسب KB زده و.. چند روز بعد دیدیم که سرعت ها را بر حسب kbps زدند..!! و چندین مورد دیگر..
به نظر من از این به بعد خبرها و اتفاقات مهم را به صورت خصوصی بدیم بهتره.
Last edited by uuss20ir; 09-05-2011 at 15:18.
سلام به همگی
کلا ما با این مخابرات داستان داریم اگه یک سرویس خوب به کاربرها می دادند اینقدر بحث و جدال نبود و همه با خیال آسوده کارشون می کردند.
من یک هفته ای بود که سرعتم روی 230 ثابت بود حتی پینگم هم روی 80 بود که تا حالا اینجوری نبوده با خوشحالی سرویس از دوباره تمدید کردم که 3.4 روز سرعتم که از 1 به بالا نرفته به شدت هم داره کاسته می شود خلاصه این مخابرات داره به صورت دوره ای سرعت می ده اگه فردا من 2مگ ثابت داشتم حتما شما ها سرعت غیر قابل قبولی دارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)