تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 1298 اولاول ... 991491891951961971981992002012022032092492996991199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ویرایش شد چون که امشب سرعتم افتضاحه ...
    Last edited by mohsen_zz; 08-05-2011 at 23:36.

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

با سلام
    من در شهر نجف آباد اصفهان زندگي مي كنم و مي خواستم از سرويس ADSL استفاده كنم چند تا سوال دارم هزينه استفاده از اين سرويس ماهيانه چقدر هست به همراه خريد مودم يعني در كل چقدر هزينه برام آب مي خوره. و آيا مودم رو بايد خودمان تهيه كنيم تا بلااجبار شركت مخابرات او رو در اختيارمان قرار ميدند اگه دوستان آگاهي كامل دارند لطفا من رو راهنمايي كنند
    كسي نبود جواب ما رو بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

كسي نبود جواب ما رو بده
    10تومان هزینه راه اندازی+10تومان سرویس 128 یک ماه+30 تومان یک مودم ارزان و متوسط ( غیر چینی) =>>50 تومان حداقل هزینه

*مشاهده تعرفه های و اطلاعات دیگر هم برو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد مودم هم خودت بخری بهتره فقط تایوانی و .. (چینی ارزون نخریا) و راستی قبل از اینکه هر مودمی بخری با مخابرات هماهنگی کن چون فیبر نوری یکسری مودم ها را ساپورت نمی کنه..!

4. این کاربر از uuss20ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

10تومان هزینه راه اندازی+10تومان سرویس 128 یک ماه+30 تومان یک مودم ارزان و متوسط ( غیر چینی) =>>50 تومان حداقل هزینه

*مشاهده تعرفه های و اطلاعات دیگر هم برو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد مودم هم خودت بخری بهتره فقط تایوانی و .. (چینی ارزون نخریا) و راستی قبل از اینکه هر مودمی بخری با مخابرات هماهنگی کن چون فیبر نوری یکسری مودم ها را ساپورت نمی کنه..!
    آقا من یک ساله دارم TP-LINK W8101G استفاده میکنم آخ هم نگفته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیشب چه سرعتی بوده 2 گیگ و نیم دان داشتم

7. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

امشب هوس کردم Ubuntu بنصبم ببینم چطوریه.
    دوستان لطفا وقتی سرعتتون زیاد بود اینجا اعلام نکنید . اینجا فقط باشه واسه شکایت . هر وقت سرعتا شانسی میره بالا و دوستان میان اینجا عیانش میکنن ، بلافاصله مخابرات سرویسا رو قطع میکنه و یه دستی به سر و روی اون سرعتی که از دستشون در رفته میکشه . همین الان سرعت من دوباره شده قد دایال آپ . (بعد از یکی دو ساعتی که کلا قطع بود ... ) سرعتتون زیاد شد لازم نیست به کسی بگید . برید حالشو ببرید . اگرم از سرویس راضی بودید و نخواستید شکایت کنید و بنالید ! بیان اعلام رضایت از سرویس این شرکت بهتر از علنی کردن اون افزایش شانسیه . (یعنی فقط رضایتتونو علنی کنید و عدد و رقم ندید ! )

راستی کسی از این مخابراتچی ها نپرسیده این سیاستشون که سرعت شبانه رو میزارن روی سرعت واقعی تا کی برقراره ؟ اگه توی قرارداد رسمی و نوشته شده این مورد رو تضمین کنن میشه رفت سرویسای سریعترشونو گرفت اما وقتی تعهد ندن بدون هیچ شکی چند جای کارشون میلنگه و نشون میده قراره در آینده اون سرعت واقعی شبانه رو مثل سابق کم کنند . مثل سهمیه بندی بنزین که سر ماه ، قاشق قاشق بنزین 100 تومنی میریختن تو کارت مردم (و خیلیها فکر میکردن تا ابد بنزین 100 تو.منی میره توی کارتشون ... ) تا دست آخر کردنش 700 تومن ...
    Last edited by mohandes; 09-05-2011 at 12:57.

9. 4 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه f1056291's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آقا مخابرات قاطی کرده انگار!!!!!!!!!!!!!!!!!
    همین الان چه از سرور داخلی چه خارجی با ترنسفر ریت 240 کیلوبایت دانلود کردم !!!!!!!!!!!!!

درضمن من اشتراک 128 دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کمی عفت کلام اصولا چیز بدی نیست ...

---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------

کیا توی این تاپیک اینترنت یک مگ دارن ؟ (البته غیر از یوزارسیف که دهن ما رو سائید بس که پز سرعتشو داد )
    آی من فدای عفت کلامت بشم مهندس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان لطفا وقتی سرعتتون زیاد بود اینجا اعلام نکنید . اینجا فقط باشه واسه شکایت . هر وقت سرعتا شانسی میره بالا و دوستان میان اینجا عیانش میکنن ، بلافاصله مخابرات سرویسا رو قطع میکنه و یه دستی به سر و روی اون سرعتی که از دستشون در رفته میکشه . همین الان سرعت من دوباره شده قد دایال آپ . (بعد از یکی دو ساعتی که کلا قطع بود ... ) سرعتتون زیاد شد لازم نیست به کسی بگید . برید حالشو ببرید . اگرم از سرویس راضی بودید و نخواستید شکایت کنید و بنالید ! بیان اعلام رضایت از سرویس این شرکت بهتر از علنی کردن اون افزایش شانسیه . (یعنی فقط رضایتتونو علنی کنید و عدد و رقم ندید ! )

راستی کسی از این مخابراتچی ها نپرسیده این سیاستشون که سرعت شبانه رو میزارن روی سرعت واقعی تا کی برقراره ؟ اگه توی قرارداد رسمی و نوشته شده این مورد رو تضمین کنن میشه رفت سرویسای سریعترشونو گرفت اما وقتی تعهد ندن بدون هیچ شکی چند جای کارشون میلنگه و نشون میده قراره در آینده اون سرعت واقعی شبانه رو مثل سابق کم کنند . مثل سهمیه بندی بنزین که سر ماه ، قاشق قاشق بنزین 100 تومنی میریختن تو کارت مردم (و خیلیها فکر میکردن تا ابد بنزین 100 تو.منی میره توی کارتشون ... ) تا دست آخر کردنش 700 تومن ...
    من تا حدودی موافقم البته نه با این شدت..! مثلا قضیه نوروز بود قبل از عید که برای یکسری تو پنلشون گزینه نوروز اومده بود که همین جا هم پست دادند و چند روز بعدش از پنلشون حذف کردند و یا یک مدت بود بحث سرعت و کیلوبایت و کیلو بیت بود که خود من یک پست دادم که چرا مخابرات تو سایت (قسمت تعرفه ها)سرعت را بر حسب KB زده و.. چند روز بعد دیدیم که سرعت ها را بر حسب kbps زدند..!! و چندین مورد دیگر..

به نظر من از این به بعد خبرها و اتفاقات مهم را به صورت خصوصی بدیم بهتره.
    Last edited by uuss20ir; 09-05-2011 at 15:18.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام به همگی
    کلا ما با این مخابرات داستان داریم اگه یک سرویس خوب به کاربرها می دادند اینقدر بحث و جدال نبود و همه با خیال آسوده کارشون می کردند.
    من یک هفته ای بود که سرعتم روی 230 ثابت بود حتی پینگم هم روی 80 بود که تا حالا اینجوری نبوده با خوشحالی سرویس از دوباره تمدید کردم که 3.4 روز سرعتم که از 1 به بالا نرفته به شدت هم داره کاسته می شود خلاصه این مخابرات داره به صورت دوره ای سرعت می ده اگه فردا من 2مگ ثابت داشتم حتما شما ها سرعت غیر قابل قبولی دارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •