آقا به عنوان نفر اول تبریک میگم! بالاخره شما این گوشیو خریدی! خداییش خیلی صبرت زیاده. بیشتر از صبر اعصابت قویه! من که از بس شما نخریدی داشت اعصابم خورد میشد![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
آقا به عنوان نفر اول تبریک میگم! بالاخره شما این گوشیو خریدی! خداییش خیلی صبرت زیاده. بیشتر از صبر اعصابت قویه! من که از بس شما نخریدی داشت اعصابم خورد میشد![]()
سلام
تبریک میگم دوست عزیز
در مورد صفحه نمایش: اونایی که نوشته بودن 5 برابره، حرفهای سامسونگ رو اشتباه فهمیدن! خود سامسونگ گفته 20 درصد خوانایی بیشتر در آفتاب (120%) نه 5 برابر (500%)!
نمایندگی ها قسطی هم می دن؟می خوام قسطی بگیرم
320 آمادس
150 تومن دیگه رو هم می تونم قسطی بدم؟![]()
مبروك يا اخي
خيلي خوب گرفتي من از نمايندگي رسمي توي تهران 485 گرفتم البته 490 گفت كه لطف كرد تخفيف دلخوش كنكي بهمون داد
به نظر من كه تفاوتش با گوشياي ديگه كاملا محسوسه
و با چشم غير مسلح هم ميشه ديد
ولي جدي صفحه اش بينظيره
بايد باور كنيد كه بهترين صفحه نمايش دنيا الان زير دستتونه
تعارف كه نداريم
بدونه شک صفحش رو دست نداره چه تو موبایل ها چه تو lcd ها و ...ولی حرفم این بود که 5 برابر amoled نیست...
این گوشی رو دست هرکی دادم باهاش کار کرده وسوسه شده بره بخره...!
آقا چند تا سوال دارم:
1- تو منوی اصلی این گوشی نمیشه فولدر ساخت؟! میخوام مثلا بازی ها رو از نرم افزار ها تفکیک کنم...
2- speed dial چگونه بسازم؟ ...
چند تا دیگه سوال داشتم الان یادم نمیاد بعدا میپرسم...![]()
کسی نمی دونه بازی های جاوا گیم لافت برای این گوشی وجود داره یا نه؟
برای این گوشی وجود داره و خیلی عالی کار میکنه من چند وقت پیش بازی های جاوا رو از یه سایتی دانلود کردم که اکثرشون ساخت گیم لافت بودن
ادرس سایت رو الان یادم نیست پیدا کردم میزارم
سلام
میخوام مموری 8 یا 16 براش بگیرم!
چی بگیرم؟
قیمت حدودیش رو هم بگید ممنون میشم.
1) نوچ نمیشه!
2) یه ویدجت روش نصبه به اسم buddies now وقتی توی Contact یه سری از شماره ها رو Favorite میکنی اینجا نمایش داده میشه. من از این استفاده میکنم خیلی هم با کلاسه.
یه ویدجت هم تو سامسونگ اپ هست به اسم SpeedDialX2 که میتونی امتحانش کنی اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by javad33; 27-10-2010 at 22:59.
من 16 گرفتم کلاس 4 مارک توشیبا 40 تومن. عالی کار میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)