بستگی داره چه بازی مد نظر شما باشهمن RESIDENT EVIL 5 رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی دارم بازی میکنم . بدون هیچ مشکلی
![]()
بستگی داره چه بازی مد نظر شما باشهمن RESIDENT EVIL 5 رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی دارم بازی میکنم . بدون هیچ مشکلی
![]()
شما فقط میتونی به مک بوک وایت فکر کنی![]()
سلام
میخواستم بدونم
mc374lz/a سفارش کدوم کشور هست؟
دوستان تا بودجه 1,600,000 چه گزینه هایی از مک بوک هست ؟
کلاً کجا میشه قیمت ها و مدل های موجود (ایران) مک بوک ها رو دید ؟
سلام به همه بچه هایی که با جون و دل دارن بدون چشم داشت تو این انجمن کار میکنن،خدا قوت!
یه سوال داشتم،
من موندم بین خریدن MC372LL و MC373،
از اونجایی که فرقشون روی CPU هستش،میخواستم بدونم می ارزه 300 تومن اضافه تر بدم به خاطر Core i7؟
بازم ممنون!
فرقشون فقط در سی پی یو نیست ، ۳۷۲ دارای حافظه ی گرافیکی ۲۵۶ مگابایتی هست ولی ۳۷۳ دارای ۵۱۲ مگابایت حافظه ی گرافیکی هستاگر بودجت میرسه به ۳۷۳ فکر کن
مدل mc375 قیمت : ۱۶۵۰
شما میتونی به سایت الماس یا نقش بری و مدلها رو ببینیاگر خواستی تو پروفایلم بپرس تا آدرس سایت رو بدم
![]()
محسن جان سلام
قيمت 375 رو از الماس پايتخت گرفتي 1650 ؟ اين قيمت بدون گارانتيه ديگه آره؟
سلام
ممنوم از راهنمایی شما
ولی من تماس گرفتم گفتن که هر وقت بخوای واست رم ارتقا میدیم ( اینجوری هم گفت : 4تا پیچ دیگه)
حالا نمیدونم چطور مطمئن بشم
در ضمن گفت می تونی آپشن های مختلف رو انتخاب کنی یعنی به صورت کاستوم iMac سفارش بدی ولی حدود 800$ بیشتر از قیمت سایت باید پول بدی و چند وقتی هم طول می کشه
دلیل افزایش قیمت هم گفت واسه اینه که اگه کاستوم بخوای iMac ببندی مالیاتش بیشتر می شه، واقعا اینجوریه؟
راستی این اطلاعات رو از سرزمین رایانه گرفتم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
سلام دوست عزیز
بله قیمت برای الماس و بدون گارانتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)