تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 2199 اولاول ... 991491891951961971981992002012022032092492996991199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت wiimax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

بله همون کله قندی .. شبیه کله قند هم هست / حالا بنظرت چقدر باید بفروشم ؟

داره خودمونی میشه amihs's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

بچه هایی که مبین نت دارین راضی هستیم ازش؟! سرعت و پشتیبانی و ایناش چجوریه؟ من دیگه دارم از دست ایرانسل کلافه میشم! حاضرم دوباره هزینه ی مودم بدم اما از شر ایراسل راحت شم فقط قبلش میخوام از مبین نت مطمئن شم که از چاله به چاه نبوفتم!

داره خودمونی میشه qeshmkids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه هایی که مبین نت دارین راضی هستیم ازش؟! سرعت و پشتیبانی و ایناش چجوریه؟ من دیگه دارم از دست ایرانسل کلافه میشم! حاضرم دوباره هزینه ی مودم بدم اما از شر ایراسل راحت شم فقط قبلش میخوام از مبین نت مطمئن شم که از چاله به چاه نبوفتم!
    ببین کلا وایمکس چه مبین نت و چه ایرانسل بستگی به اون منطقه ای داره که اونجا ساکنید . مثلا اینجا الان حدود 1 ماهه،پهنای باند کم اوردن و وقتی هم به پشتیبانی زنگ میزنی هی میگن داریم بررسی می کنیم و از این جور حرف ها ....
    اما ... اگر شانس بیارین و منطقتون چه از نظر پوشش و چه از نظر کیفیت ارتباط و اینترنت خوب از اب دربیاد ، شما گزینه ی درستو انتخاب کردین چون هم هزینه ی ماهیانش تا حدودی از Adsl ارزون تره و هم قابل حمل هستش و اگر مثلا جا به جا شدی میتونی مودمتو ببری و اونجا استفاده کنی ....
    بهتره قبل از خرید یه سوالی از اونایی که تو منطقتون از مبین نت استفاده میکنند بکنی .

-

بایـ

4. این کاربر از qeshmkids بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

ببین کلا وایمکس چه مبین نت و چه ایرانسل بستگی به اون منطقه ای داره که اونجا ساکنید . مثلا اینجا الان حدود 1 ماهه،پهنای باند کم اوردن و وقتی هم به پشتیبانی زنگ میزنی هی میگن داریم بررسی می کنیم و از این جور حرف ها ....
    اما ... اگر شانس بیارین و منطقتون چه از نظر پوشش و چه از نظر کیفیت ارتباط و اینترنت خوب از اب دربیاد ، شما گزینه ی درستو انتخاب کردین چون هم هزینه ی ماهیانش تا حدودی از Adsl ارزون تره و هم قابل حمل هستش و اگر مثلا جا به جا شدی میتونی مودمتو ببری و اونجا استفاده کنی ....
    بهتره قبل از خرید یه سوالی از اونایی که تو منطقتون از مبین نت استفاده میکنند بکنی .

-

بایـ
    از نظر آنتن دهی منطقه ما مشکلی نداره .. پشتیبانیش که اینجوری میگه! سیگنال مودمم هم معمولا رو چهاره! اما خیلی زیاد دیسکانت میشم و اینجور وقتا هم پشتیبانی یا اشغاله یا جواب درست حسابی بهت نمیدن!

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

از نظر آنتن دهی منطقه ما مشکلی نداره .. پشتیبانیش که اینجوری میگه! سیگنال مودمم هم معمولا رو چهاره! اما خیلی زیاد دیسکانت میشم و اینجور وقتا هم پشتیبانی یا اشغاله یا جواب درست حسابی بهت نمیدن!
    آنتن های مبین نت با ایرانسل فرق میکنه.شما منطقه و خیابونت رو بگو
    من که میدان کلانتری یوسف آبادم و آنتن اینجا خوبه و تا حالا هم مشکل قطعی نداشتم
    البته به شرایط دیگه هم بستگی داره.مثلا این که طبقه چندم هستین یا اینکه ساختمان خیلی بلند جلوتون نباشه و از این حرفا
    Last edited by d.b23; 29-12-2010 at 21:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

وایمکس نیوز فریم ور جدید اوت دور رو گذاشته . گفته مشکل هنگ کردن رو حل میکنه .
    من استفاده کردم . حالا باید ببینم چجوریاس

8. این کاربر از behzad2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Zafar, Tehran

پيش فرض

سلام. وایمکس من امشب فعال شد ولی یه مشکلی داره! 2 تا لپتاب داریم وقتی با یه لپتاپ تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسوورد تعیین میکنیم فقط همون لپ تابپ کانکت میشه. یعنی لپ تاپ دوم کانکت نمیشه! و بلعکس !. وقتی که پسوورد رو بر می داریم هر دو کانکت میشه.
    یه سئوال دیگه، نصاب وقتی سیستم ما رو فعال کرد گفته این سیستم تستی هست و امکان هیچ گونه دانلودی نداریم یعنی فقط 128 کیلوبیت... گفته حتی پیج یا عکس هم نمیشه ذخیره کرد! . خیلی عجیبه برای اینکه وقتی صفحات را مرور میکنیم حجم قابل توجهی روی هارد دانلود میشه- آیا اصولا محدودیتی غیر از محدودیت 48 ساعته تست برای این اکانت موقت وجود داره؟(بویژه محدودیت حجمی!) دوستان لطفا راهنمایی کنند. نصاب گفته اگر دانلودی صورت بگیره اکانت تست تموم میشه اونوقت دو روز طول میکشه تا اکانت خریداری شده را شارژ کنند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حل مشکل هنگ کردن مودم

آموزش آپدیت فریمور :

کد:
    فایل فریمور مودم OUTDOOR وایمکس مدل BM 8301

کد:
    منبع: وایمکس نیوز

11. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

آنتن های مبین نت با ایرانسل فرق میکنه.شما منطقه و خیابونت رو بگو
    من که میدان کلانتری یوسف آبادم و آنتن اینجا خوبه و تا حالا هم مشکل قطعی نداشتم
    البته به شرایط دیگه هم بستگی داره.مثلا این که طبقه چندم هستین یا اینکه ساختمان خیلی بلند جلوتون نباشه و از این حرفا
    من ستارخانم .. قبلا از پشتیبانی مبین نت پرسیدم گفتن منطقه شمارو ساپورت میکنیم
    الان بیشتر میخوام بدونم 1. پشتیبانی چجوریه؟ یعنی اگه مشکلی پیش بیاد خوب راهنمایی میکنن و سریع میشکلو حل میکنن یا مث ایرانسل امروز فردا میکنن؟
    2. مودم چجوریه؟ قطعی داره یا نه؟
    3. سرعت تو تایم رایگانش چجوریه؟

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حل مشکل هنگ کردن مودم

آموزش آپدیت فریمور :

کد:
    فایل فریمور مودم OUTDOOR وایمکس مدل BM 8301

کد:
    منبع: وایمکس نیوز

این هم تغییراتی که من دیدم:

قبل از عمل:

Firmware Version : 3.05.03-06

Software Version : 4.5.1.5-20947

Microcode Version : 5.6.2.2-6062

بعد از عمل:

Firmware Version : 4.03.07-26

Software Version : 4.6.1.4-25772

Microcode Version : 5.9.2.4-7813

- تنظیمات هم سر جای خودش میمونه.
    - آپدیت فریم ویر چند دقیقه طول میکشه.

Last edited by adcomputer; 29-12-2010 at 22:55.

14. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •