تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 1291 اولاول ... 991491891951961971981992002012022032092492996991199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود..
    دوستان هرکس مشکل ریست شدن مودم داره با مدل BM635 حتی روزی یک بار..
    من با یکی از مسئولین فنی شبکه وایمکس ایرانسل در ارتباط هستم و قرار شده هر کس مشکل ریست شدن داره این اطلاعات رو به من بده تا من به ایشون انتقال بدم تا به روند بر طرف شدن مشکل سرعت ببخشن..
    شایان ذکر است ریست شدن مودم بنده از روزی 5 یا 6 بار تقریبا به یک بار در هر شبانه روز تقلیل یافته..انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه..
    به این ایمیل:

mahyari.ali@gmail.com
    1-آدرس مک مودم..
    2-شناسه وایمکس..
    3-نام و فامیل کامل طرف قرار داد با وایمکس ایرانسل..
    4-آدرس کامل محل نصب مودم..
    5-یک شماره موبایل و یک شماره ثابت ..

من 11 روزه پول ریختم براشون میگن آنتن منطقتون قطعه!از بچه های همشهری هم پرسیدم میگن مال ما 22-23 روزه قطعه!!!!!!
    هنوز نیومدن نصب کنند.یعنی پول همه چیزو ریختم آنلاین بعد گفتن قطعه وقتی وصل شد میاییم نصب میکنیم.
    به نظرتون با این مشکل ریست شدن مودم و غیره فسخ کنم باهاشون همین الان؟ضمنا من ADSL هم دارم یعنی نیاز خیلی فوریه فوری ندارم به وایمکس.
    نظرتون چیه؟؟
    درود دوست عزیز اگه ADSL داری صبر کن تا شبکه وایمکس تا چند وقت دیگه همه مشکلاتش که کم شده حل شه.. بعد اقدام کن..
    تو منطقه من (شریعتی - سمیه) خیلی خوب شده من از جمعه تا حالا 1 بار ریست شدم..
    الانم خوشحالم واقعا دست بخش فنی شبکه وایمکس ایرانسل درد نکنه..
    Last edited by farzin1986; 27-12-2010 at 10:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ریست شدم..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

از دوستان اگه کسی هست وایمکس ایرانسل 256 داشته باشه با Speedtest یه تست بگیره بگه ببینم سرعت دانلود و آپلودش چقدره. ماله من الان دانلود 0.24M و آپلود 0.13 هستش. طبیعیه؟
    من مودم فضای باز دارم. فکر کنم این نصابه خوب جهت رو پیدا نکرده. چون بعضی موقع ها یه 4-5 ثانیه ای کلاً Send و Recieve قطع میشه.
    مرسی

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان اگه کسی هست وایمکس ایرانسل 256 داشته باشه با Speedtest یه تست بگیره بگه ببینم سرعت دانلود و آپلودش چقدره. ماله من الان دانلود 0.24M و آپلود 0.13 هستش. طبیعیه؟
    من مودم فضای باز دارم. فکر کنم این نصابه خوب جهت رو پیدا نکرده. چون بعضی موقع ها یه 4-5 ثانیه ای کلاً Send و Recieve قطع میشه.
    مرسی
    كاملا درست هست
    طبق عكس زير سرعت دانلود و آپلود فرق ميكنه

سرعت هايي كه بر حسب بيت هستند رو تقسيم بر 8 كن تا سرعت بر حسب كيلوبايت بدست بياد و اكثرا سرعت عملي با سرعتي كه ميگن
    (در بالا) فرق ميكنه و سرعت كمتر ميشه!!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 27-12-2010 at 15:06.

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

كاملا درست هست
    طبق عكس زير سرعت دانلود و آپلود فرق ميكنه

سرعت هارو تقسيم بر 8 كن تا سرعت دقيق بدست بيار و اكثرا سرعت عملي و سرعت تئوري باهم فرق ميكنه و سرعت كمتر ميشه!!!
    خوب اگه 256 تقسیم بر 8 کنیم باید بشه 32. چرا پس 24 هستش؟ ماله همه اینجوریه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اگه 256 تقسیم بر 8 کنیم باید بشه 32. چرا پس 24 هستش؟ ماله همه اینجوریه؟
    بله اكثرا افت سرعت دارن
    براي من هم همينطوره
    من 128 بيت دارم كه بايد بشه 16 اما سرعتم حدودا13 الي 14 هست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی
    خوبه دوسته عزیز..
    0.24Mb/s=240kb/s=30kB/s
    که خوبه.. ایده آل ترین سرعت برای دانلود 32KB/s=256Kb/s=0.256Mb/s
    و برای آپلود طبق گفته خود ایرانسل نصف اینهاست..
    که البته بنا بر ترافیک شبکه مقداری بالا پایین میره ولی متوسط 30KB/s برای دانلود و 12KB/s برای آپلود منطقی هست..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بله اكثرا افت سرعت دارن
    براي من هم همينطوره
    من 128 بيت دارم كه بايد بشه 16 اما سرعتم حدودا13 الي 14 هست
    برای شما هم بعضی موقع ها 4-5 ثانیه کلاً Send و Recieve قطع میشه؟ آخه من مودم فضای باز دارم باید گیرندگیش بیشتر باشه و نویز کمتری داشته باشه!

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

خوبه دوسته عزیز..
    0.24Mb/s=240kb/s=30kB/s
    که خوبه.. ایده آل ترین سرعت برای دانلود 32KB/s=256Kb/s=0.256Mb/s
    و برای آپلود طبق گفته خود ایرانسل نصف اینهاست..
    که البته بنا بر ترافیک شبکه مقداری بالا پایین میره ولی متوسط 30KB/s برای دانلود و 12KB/s برای آپلود منطقی هست..

خیالم راحت شد. فکر کردم برم پشت بوم ببینم این کیفیت سیگنال 4 چراغه رو میتونم بکنم 5 چراغ (مودم فضای باز دارم). ولی با این اوصاف الان خوبه و بیخیال میشم و در گرمای منزل از اینترنت پرسرعت استفاده می کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای شما هم بعضی موقع ها 4-5 ثانیه کلاً Send و Recieve قطع میشه؟ آخه من مودم فضای باز دارم باید گیرندگیش بیشتر باشه و نویز کمتری داشته باشه!

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

خیالم راحت شد. فکر کردم برم پشت بوم ببینم این کیفیت سیگنال 4 چراغه رو میتونم بکنم 5 چراغ (مودم فضای باز دارم). ولی با این اوصاف الان خوبه و بیخیال میشم و در گرمای منزل از اینترنت پرسرعت استفاده می کنم
    كم يا زياد بودن سيگنال خيلي تاثير نداره توي سرعت
    من مودم OUTDOOR دارم از اول 5 چراغ بود الان شده 4 چراغ اما تو كيفيت سرعت تغيير نكرده
    من تا به حال متوجه قطع شدن 5 ثانيه اي نشدم تا حالا شما اونو از كجا فهميدين تا من هم تستي بكنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

كم يا زياد بودن سيگنال خيلي تاثير نداره توي سرعت
    من مودم OUTDOOR دارم از اول 5 چراغ بود الان شده 4 چراغ اما تو كيفيت سرعت تغيير نكرده
    من تا به حال متوجه قطع شدن 5 ثانيه اي نشدم تا حالا شما اونو از كجا فهميدين تا من هم تستي بكنم
    بزن یک چیز دانلود شه. بعد نگاه کن ببین متوقف میشه برای چند ثانیه یا نه. یا میتونی با یکی Voice Chat کنی. بعد از یه خورده حرف زدن صدا کلاً قطع میشه. بعد از 4-5 ثانیه میاد دوباره. چند بار امتحان کردم. تو این بازه هیچ سایتی هم باز نمیشه.
    ممنون دوست عزیز

12. 2 کاربر از mnbobo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •