نه عزیزم
باگ نداره از خاصیت یخ زدن آب استفاده کنی نیزه مجسمه رو درست کن بعدش همه چی معلومه دیگه![]()
نه عزیزم
باگ نداره از خاصیت یخ زدن آب استفاده کنی نیزه مجسمه رو درست کن بعدش همه چی معلومه دیگه![]()
کاملا درسته.........
روی PS3 همین جوری رد کردمش......
ولی گفتم که روی PC اصلا Shift اونجا کار نمیکرد......
این بازی میتوانست بسیار بهتر باشد، تا آنجاکه یک شاهکار به شمار بیاید، ولی تنها از این رو که همگام با بازی جدید و بزرگ یوبیسافت (Assassin's Creed2) به بازار روانه شد و از طرفی دیگر در ساخت آن با شتاب فراوانی صورت گرفت، که انگیزه آغازین آن زادروز پخش فیلمش بود که شرکت یوبی سافت بر این پایه پافشاری میکرد که فیلم و بازیPrince of Persia در یک روز روانه بازار شود. که همگی اینها در کنار هم شوند (باعث) این شد که بازی با ناتوانی و سستیهای بسیار فراوانی روبه رو شود.
ولی همچنان امیدواریم که در نسخه های آینده کمی و کاستی های بازی برگردانده شود.
فعلا که خبری از نسخه ی بعد نیست.........
ولی در این حد هم که شما ناتوان نبودا
به یه بار تموم کردنش می ارزید........
در ضمن فکر کنم ACII حدود 4 یا 5 ماه زودتر POP5 اومدا..........
سلام دوستان
من امروز بازی پرنس رو نصب کردم-کرک اسکید رو،رو هم توی گیم لانچر جایگزین کردم.ولی وقتی کرک فایل اجرایی بازی رو توی محل نصب بازی کپی کرده و بازی رو اجرا می کنم پیغام خطا میده که گیم لانچر رو پیدا نکرده ولی با فایل اوریجینال اجرایی بازی،بازی اجرا می شه ولی فقط کرسر موس که به رنگ آبی هستش لود میشه ودیگه هیچی نمیاد.البته قبلش لوگوی یوبی سافت هم میاد.
ولی وقتی کرک گیم لانچر رو به حالت قبلیش بر می گردونم.بازی با فایل اجرایی کرک اسکید رو که گفتم کپیش میکنم موقع اجرا خطا می ده دیگه خطا نمیده.
نمی دونم ایراد از اون فایل dll هست یا فایل اجرایی بازی.
تا حالا یکی دوتا کرک هم دانلود کردم وضع همینه.
بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کردم همین حالت رو داشت.
درحالت قبل بعد از لوگوی یوبی سافت صفحه سیاه میشد و اون پایین هی لود میکرد؟؟؟
اگه آره باید local area connection و اگه فعاله غیر فعال کنی و برعکس
آره داداش قربون دهنت.فقط اون لودینگی که گفتی نمیامد.فقط بعد لوگو صفحه سیاه می شد بعد هر کلید از صفحه کلید رو که می زدی رد می شد بعد من بودم و یه صفحه سیاه و یه نشانگر آبی موس!!!!
خب همون کارو که گفتم انجام بده احتمالا درست میشه
اگه درست نشد کرکتو عوض کن
نشد دوست عزیز
شما یه کرک دور و برت نداری؟من که چند تا گرفتم ولی فرقی توی اصل قضیه نکرد.البته با هر کدوم تست کردم نشد.
اگه شما دوستانی که دارین این بازی رو بازی می کنید فایل کرک خودتون رو برام آپ کنید خیلی ممنون میشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)