تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 428 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام علی اقا
    نرم افزار city engine رو خودم یه بار اینجا پست تورنتش رو داده بودم بگردی پیدا می شه .
    اگر هم نشد برو توی سایت تک اینفو اونجا بگرد (فیلتره)
    سلام
    خیلی ممنون
    لینکش اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کدوما رو باید دانلود کرد؟؟
    7تا پارت؟؟

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینجور که معلومه UDK برای بازی های اول شخص بیشتر به درد میخوره ... درسته ؟
    مثلا یه بازی سوم شخص بخوایم باش بسازیم دردسر نداره ؟
    لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید تا ببینم بین Unity و UDK کدوماشو انتخاب کنم ؟
    مثلا یه بازی SandBox توی Unity بهتر میشه ساخت یا UDK ؟
    یا کلا یه بازی سوم شخص ... ماشینی
    همون طور که گفتم شما تاپیک رو بخون، حداقل 10 بار راجع به این مسئله صحبت شده. خلاصش اینه که پیاده سازی هر سبکی با UDK امکان پذیر هست. اکثر سبک ها هم تو همین 1 سال باهاش ساخته شده. بازی که خودم ساختم هم اصلا اکشن نبود.

تعجب می کنم، اونا رو ندونی، دیگه Gears Of War رو که دیدی، سوم شخصه، حتی دوربینش از بقیه بازی های سوم شخص پیچیده تر هم هست. دو حالته هست دوربینش.

قبلا هم گفتم، شما چند روز وقت بذار تحقیق کن. برای همین مسائل گفتم، که شما گفتی نه دیگه تصمیممو گرفتم. با این همه من می گه یه وقتی صرفش کن.

اینم 9 تا از پروژه هایی که با UDK کار شده:

کد:
    همه ی بازیهاشو می تونی رایگان دانلود کنی، مثلا از همین بازیها فقط 3 تاش اول شخص هست. Dungeon Defense ترکیب RPG و Tower Defence هست. Sanctum ترکیب FPS و Tower Defence هست. Bounty Arms و Whizzle هم دوربین های Side-Scrolling دارن.

اینجا هم بیش از 110 بازی که با UDK ساختن یا دارن روش کار می کنن هست:

کد:
    یه سریش رو دانلود هم می تونی بکنی.

------

راستی دوستان اولین بازی تجاری هم با UDK تموم شد: The Ball. با اینکه UDK هنوز 1 سال هم نیست اومده. قیمتش هم 20 دلار هست. فروشش هفته ی پیش شروع شده. اینم سایتش:

کد:
    دموی این بازی رو تو لینک اول پست می تونین بگیرین.

تا بعد.

3. 4 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

برای یادگیری UDK یه روندی رو بهتون می گم، مرحله به مرحله جلو بیاین. شاید راه بهتر از اینم باشه، ولی بهترین راهیه که من می شناسم.

در هر صورت، فعلا برای شروع ویدئوی 3DBuzz - UDK رو بگیرین ببینین، بعدش هم Gnomon - UDK. هر دوش تو سایتها می فروشن با قیمت مناسب. اولی رایگانه، می تونین دانلود هم بکنین.

فقط یه موردی. این اول کار خیلی خیلی مهمه که همه ی موارد رو تو آموزش ها یاد بگیرین، پس کاملا حواستون جمع باشه. جایی رو نفهمیدین باز ببینین.

آموزش ها کاملا قابل فهم هست. فقط نیاز هست که در حد مقدماتی انگلیسی بدونین.

تا آموزش ها رو ندیدن اصلا نمی خواد برین با ادیتور کار کنین. هر قسمت رو که دیدین یه تایمی بذارین و چیزی که یادتون داده رو یکی دو ساعت یا فوقش نصفه روز تمرین کنین. بعد اینم که همش تموم شد لازمه از همون روشهایی که یاد گرفتین استفاده کنین و یه سری کار جدید انجام بدین.

میون بر هم نداریم، پس سعی نکنین واسش. فقط یادتون باشه که این اول کار خیلی مهمه بفهمین مطالبو.

یه مورد دیگه هم اینکه حتما یه وقتی بذارین تاپیکو بخونین، می دونم حجمش یه مقدار زیاد شده ولی واقعا لازمه این کارو بکنین. خیلی از سوالاتی که براتون پیش میاد قبلا جواب داده شده، وقتی بخونین یه سری از مشکلات هم براتون پیش نمیاد.

تا اینجای کار 4 الی 8 هفته طول می کشه. تموم که شد خبرم کنین تا بعدش بگم چیکار کنین. در ضمن وقتی تموم شد باید همه ی این موارد رو کامل یاد گرفته باشید.

تا بعد.
    سلام دوست عزیز فعلا دارم UDK رو دانلود میکنم تااخر امشب تموم میشه بعد طبق عملیاتی که توضیح دادین پیش خواهم رفت!
    بازم ممنون!
    Last edited by M0hsen3D; 06-11-2010 at 21:36.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

همون طور که گفتم شما تاپیک رو بخون، حداقل 10 بار راجع به این مسئله صحبت شده. خلاصش اینه که پیاده سازی هر سبکی با UDK امکان پذیر هست. اکثر سبک ها هم تو همین 1 سال باهاش ساخته شده. بازی که خودم ساختم هم اصلا اکشن نبود.

تعجب می کنم، اونا رو ندونی، دیگه Gears Of War رو که دیدی، سوم شخصه، حتی دوربینش از بقیه بازی های سوم شخص پیچیده تر هم هست. دو حالته هست دوربینش.

قبلا هم گفتم، شما چند روز وقت بذار تحقیق کن. برای همین مسائل گفتم، که شما گفتی نه دیگه تصمیممو گرفتم. با این همه من می گه یه وقتی صرفش کن.

اینم 9 تا از پروژه هایی که با UDK کار شده:

کد:
    همه ی بازیهاشو می تونی رایگان دانلود کنی، مثلا از همین بازیها فقط 3 تاش اول شخص هست. Dungeon Defense ترکیب RPG و Tower Defence هست. Sanctum ترکیب FPS و Tower Defence هست. Bounty Arms و Whizzle هم دوربین های Side-Scrolling دارن.

اینجا هم بیش از 110 بازی که با UDK ساختن یا دارن روش کار می کنن هست:

کد:
    یه سریش رو دانلود هم می تونی بکنی.

------

راستی دوستان اولین بازی تجاری هم با UDK تموم شد: The Ball. با اینکه UDK هنوز 1 سال هم نیست اومده. قیمتش هم 20 دلار هست. فروشش هفته ی پیش شروع شده. اینم سایتش:

کد:
    دموی این بازی رو تو لینک اول پست می تونین بگیرین.

تا بعد.
    سلام
    مگه این بازی قبلا نبود؟ قبلا یادمه یه ماد بود که کلی جایزه برده بود . الان چیکارش کردن؟

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    بلاخره اون مشکل هنگ کردن Speed Tree داخل ویندوز سون به وسیله دوست خوبم آقا پیمان حل شد:
    اول باید فایل زیر رو دانلود کرد:
    کد:
    بعد در این مسیر اونو کپی کنید::
    کد:
    Last edited by aliscan; 06-11-2010 at 22:16.

7. 3 کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sadegh 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام به همه و همچنین خوشامد می گم به M.RMe30

ببخشید این بازی گرشاسپ رو من یه ترایلر ازش دیدم بابا این که شکل God of ware خودمون هست.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام

برای یادگیری UDK یه روندی رو بهتون می گم، مرحله به مرحله جلو بیاین. شاید راه بهتر از اینم باشه، ولی بهترین راهیه که من می شناسم.

در هر صورت، فعلا برای شروع ویدئوی 3DBuzz - UDK رو بگیرین ببینین، بعدش هم Gnomon - UDK. هر دوش تو سایتها می فروشن با قیمت مناسب. اولی رایگانه، می تونین دانلود هم بکنین.

فقط یه موردی. این اول کار خیلی خیلی مهمه که همه ی موارد رو تو آموزش ها یاد بگیرین، پس کاملا حواستون جمع باشه. جایی رو نفهمیدین باز ببینین.

آموزش ها کاملا قابل فهم هست. فقط نیاز هست که در حد مقدماتی انگلیسی بدونین.

تا آموزش ها رو ندیدن اصلا نمی خواد برین با ادیتور کار کنین. هر قسمت رو که دیدین یه تایمی بذارین و چیزی که یادتون داده رو یکی دو ساعت یا فوقش نصفه روز تمرین کنین. بعد اینم که همش تموم شد لازمه از همون روشهایی که یاد گرفتین استفاده کنین و یه سری کار جدید انجام بدین.

میون بر هم نداریم، پس سعی نکنین واسش. فقط یادتون باشه که این اول کار خیلی مهمه بفهمین مطالبو.

یه مورد دیگه هم اینکه حتما یه وقتی بذارین تاپیکو بخونین، می دونم حجمش یه مقدار زیاد شده ولی واقعا لازمه این کارو بکنین. خیلی از سوالاتی که براتون پیش میاد قبلا جواب داده شده، وقتی بخونین یه سری از مشکلات هم براتون پیش نمیاد.

تا اینجای کار 4 الی 8 هفته طول می کشه. تموم که شد خبرم کنین تا بعدش بگم چیکار کنین. در ضمن وقتی تموم شد باید همه ی این موارد رو کامل یاد گرفته باشید.

تا بعد.
    علیک سلام
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    راستش من موندم بین دو راهی Unity و UDK مثل خیلیای دیگه.
    ولی شما که کار کردی و تجربه ت بیشتره بگو ...
    البته فکر کنم یه کم سوالم تکراری و مسخره باشه
    معلومه خب UDK بهتره نه ؟

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه ... من آموزشای 3D BUZZ رو دارم ولی نمیدونم کامله یا نه ... لینکی چیزی دارید همه آموزشاش واسه دانلود باشه یا سیرچ کنم تو گوگل ؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام....
    سلام
    بلاخره اون مشکل هنگ کردن Speed Tree داخل ویندوز سون به وسیله دوست خوبم آقا پیمان حل شد:
    اول باید فایل زیر رو دانلود کرد:
    کد:
    http://bytespot.net/files/EyeCommon.zip
    بعد در این مسیر اونو کپی کنید::
    کد:
    C:\UDK\UDK-2010-10\Binaries\SpeedTreeModeler\EyeCommon.dll
    علی جان واقعا دستت درد نکنه به اون کسی که راه حل رو پیدا کرد هم از طرفم تشکر کن واسه من درست شد...

راستی یه چیز دیگه ... من آموزشای 3D BUZZ رو دارم ولی نمیدونم کامله یا نه ... لینکی چیزی دارید همه آموزشاش واسه دانلود باشه یا سیرچ کنم تو گوگل ؟
    به جمع یو دی کی کارها خوش اومدی
    یه پستی بود که محمدجان همه ی آموزشها رو دسته بندی کرده بود ، اونو پیدا کنی خیلی خوب میشه.....جدیدا چند تا آموزش هم اومده لینکش تو همین تاپیک هست بگردی پیدا میشه...

12. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

سلام دوست عزیز فعلا دارم UDK رو دانلود میکنم تااخر امشب تموم میشه بعد طبق عملیاتی که توضیح دادین پیش خواهم رفت!
    بازم ممنون!
    خوبه. آخر پست رو هم یه نگاه بنداز.

علیک سلام
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    راستش من موندم بین دو راهی Unity و UDK مثل خیلیای دیگه.
    ولی شما که کار کردی و تجربه ت بیشتره بگو ...
    البته فکر کنم یه کم سوالم تکراری و مسخره باشه
    معلومه خب UDK بهتره نه ؟
    من با Unity کار نکردم. همون طور که از اول به شما گفتم، یه وقتی بذار و راجع بهش تحقیق کن، نه اینکه نظر من و آقای X رو بپرسی، چون آخرش اینا از نقطه نظر یه شخص خاص هست و تضمینی نیست گفته ها برا شما هم صدق کنه.

این اول کار یه مقدار وقت صرف کن، و زحمتشو متحمل شو که عوضش بعدا راحت باشی.

سلام
    مگه این بازی قبلا نبود؟ قبلا یادمه یه ماد بود که کلی جایزه برده بود . الان چیکارش کردن؟
    زمانی که The Ball رو شروع کردند، اصلا UDK وجود نداشته، برای همین به عنوان یه مود شروع به ساخت کردن.

زمانی که اپیک می خواست UDK رو بده، از چند ماه قبل، نسخه ی اولیه رو به Teotl Studios، سازنده ی The Ball و Psyonix سازنده ی Whizzle داده بود، اونا هم اولین بازی های UDK رو تموم کردن و همزمان با پابلیش UDK گذاشتن برای دانلود. فقط فرقش این بود که The Ball یه مود بود که کاملا منتقل شده بود به UDK، در صورتی که Whizzle یه بازی کوچیک بود که از ابتدا با UDK ساخته شده بود.

خلاصه اون چیزی که تو Showcase سایت UDK از پارسال می تونستی دانلود کنی و بیلد های قبلیش که مود بوده، همگی دمو بوده و نسبتا ناقص. اینی که الان اومده بازی کامل شده هست و استانداردهای یه بازی تجاری رو هم داره. تو سایتش می تونی یه سری تغییرات رو پیدا کنی.

برای ویدئوهای 3DBuzz - UDK، برو توی این صفحه:

کد:
    ویدئو ها رو دقیقا به همین ترتیبی که گذاشته بگیر و ببین. لینکاش دایرکته، سرعتش هم خیلی خوبه.

زیرش دو تا فایل هست که پکیج های مورد نیازه، برای زمانی هست که خودت می خوای تمرین کنی.

آخر صفحه هم زیرنویساشو گذاشته، دانلود کن و با برنامه ای مثل KMPlayer یا VLC ببین. طوری بشین پای ویدئو ها که همشو متوجه بشی.

فعلا بای.

14. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •