سلام
خیلی ممنون
لینکش اینه
کدوما رو باید دانلود کرد؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7تا پارت؟؟
سلام
خیلی ممنون
لینکش اینه
کدوما رو باید دانلود کرد؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7تا پارت؟؟
همون طور که گفتم شما تاپیک رو بخون، حداقل 10 بار راجع به این مسئله صحبت شده. خلاصش اینه که پیاده سازی هر سبکی با UDK امکان پذیر هست. اکثر سبک ها هم تو همین 1 سال باهاش ساخته شده. بازی که خودم ساختم هم اصلا اکشن نبود.
تعجب می کنم، اونا رو ندونی، دیگه Gears Of War رو که دیدی، سوم شخصه، حتی دوربینش از بقیه بازی های سوم شخص پیچیده تر هم هست.دو حالته هست دوربینش.
قبلا هم گفتم، شما چند روز وقت بذار تحقیق کن. برای همین مسائل گفتم، که شما گفتی نه دیگه تصمیممو گرفتم. با این همه من می گه یه وقتی صرفش کن.
اینم 9 تا از پروژه هایی که با UDK کار شده:
همه ی بازیهاشو می تونی رایگان دانلود کنی، مثلا از همین بازیها فقط 3 تاش اول شخص هست. Dungeon Defense ترکیب RPG و Tower Defence هست. Sanctum ترکیب FPS و Tower Defence هست. Bounty Arms و Whizzle هم دوربین های Side-Scrolling دارن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم بیش از 110 بازی که با UDK ساختن یا دارن روش کار می کنن هست:
یه سریش رو دانلود هم می تونی بکنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------
راستی دوستان اولین بازی تجاری هم با UDK تموم شد: The Ball. با اینکه UDK هنوز 1 سال هم نیست اومده. قیمتش هم 20 دلار هست. فروشش هفته ی پیش شروع شده. اینم سایتش:
دموی این بازی رو تو لینک اول پست می تونین بگیرین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بعد.![]()
سلام دوست عزیز فعلا دارم UDK رو دانلود میکنم تااخر امشب تموم میشه بعد طبق عملیاتی که توضیح دادین پیش خواهم رفت!
بازم ممنون!![]()
Last edited by M0hsen3D; 06-11-2010 at 21:36.
سلام
مگه این بازی قبلا نبود؟ قبلا یادمه یه ماد بود که کلی جایزه برده بود . الان چیکارش کردن؟
سلام
بلاخره اون مشکل هنگ کردن Speed Tree داخل ویندوز سون به وسیله دوست خوبم آقا پیمان حل شد:
اول باید فایل زیر رو دانلود کرد:
بعد در این مسیر اونو کپی کنید::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by aliscan; 06-11-2010 at 22:16.
سلام به همه و همچنین خوشامد می گم به M.RMe30
ببخشید این بازی گرشاسپ رو من یه ترایلر ازش دیدم بابا این که شکل God of ware خودمون هست.
علیک سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون![]()
راستش من موندم بین دو راهی Unity و UDKمثل خیلیای دیگه.
ولی شما که کار کردی و تجربه ت بیشتره بگو ...
البته فکر کنم یه کم سوالم تکراری و مسخره باشه![]()
معلومه خب UDK بهتره نه ؟![]()
راستی یه چیز دیگه ... من آموزشای 3D BUZZ رو دارم ولی نمیدونم کامله یا نه ... لینکی چیزی دارید همه آموزشاش واسه دانلود باشه یا سیرچ کنم تو گوگل ؟![]()
سلام....
علی جان واقعا دستت درد نکنه به اون کسی که راه حل رو پیدا کرد هم از طرفم تشکر کنسلام
بلاخره اون مشکل هنگ کردن Speed Tree داخل ویندوز سون به وسیله دوست خوبم آقا پیمان حل شد:
اول باید فایل زیر رو دانلود کرد:
کد:
http://bytespot.net/files/EyeCommon.zip
بعد در این مسیر اونو کپی کنید::
کد:
C:\UDK\UDK-2010-10\Binaries\SpeedTreeModeler\EyeCommon.dll
![]()
واسه من درست شد...
به جمع یو دی کی کارها خوش اومدیراستی یه چیز دیگه ... من آموزشای 3D BUZZ رو دارم ولی نمیدونم کامله یا نه ... لینکی چیزی دارید همه آموزشاش واسه دانلود باشه یا سیرچ کنم تو گوگل ؟
یه پستی بود که محمدجان همه ی آموزشها رو دسته بندی کرده بود ، اونو پیدا کنی خیلی خوب میشه.....جدیدا چند تا آموزش هم اومده لینکش تو همین تاپیک هست بگردی پیدا میشه...
سلام
خوبه. آخر پست رو هم یه نگاه بنداز.
من با Unity کار نکردم. همون طور که از اول به شما گفتم، یه وقتی بذار و راجع بهش تحقیق کن، نه اینکه نظر من و آقای X رو بپرسی، چون آخرش اینا از نقطه نظر یه شخص خاص هست و تضمینی نیست گفته ها برا شما هم صدق کنه.
این اول کار یه مقدار وقت صرف کن، و زحمتشو متحمل شو که عوضش بعدا راحت باشی.
زمانی که The Ball رو شروع کردند، اصلا UDK وجود نداشته، برای همین به عنوان یه مود شروع به ساخت کردن.
زمانی که اپیک می خواست UDK رو بده، از چند ماه قبل، نسخه ی اولیه رو به Teotl Studios، سازنده ی The Ball و Psyonix سازنده ی Whizzle داده بود، اونا هم اولین بازی های UDK رو تموم کردن و همزمان با پابلیش UDK گذاشتن برای دانلود. فقط فرقش این بود که The Ball یه مود بود که کاملا منتقل شده بود به UDK، در صورتی که Whizzle یه بازی کوچیک بود که از ابتدا با UDK ساخته شده بود.
خلاصه اون چیزی که تو Showcase سایت UDK از پارسال می تونستی دانلود کنی و بیلد های قبلیش که مود بوده، همگی دمو بوده و نسبتا ناقص. اینی که الان اومده بازی کامل شده هست و استانداردهای یه بازی تجاری رو هم داره. تو سایتش می تونی یه سری تغییرات رو پیدا کنی.
برای ویدئوهای 3DBuzz - UDK، برو توی این صفحه:
ویدئو ها رو دقیقا به همین ترتیبی که گذاشته بگیر و ببین. لینکاش دایرکته، سرعتش هم خیلی خوبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیرش دو تا فایل هست که پکیج های مورد نیازه، برای زمانی هست که خودت می خوای تمرین کنی.
آخر صفحه هم زیرنویساشو گذاشته، دانلود کن و با برنامه ای مثل KMPlayer یا VLC ببین. طوری بشین پای ویدئو ها که همشو متوجه بشی.
فعلا بای.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)