تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 356 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 3551

نام تاپيک: [آموزش] اديت بازی PES2010 / فهرست در پست اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام به همه برو بکس
    رفقا من تقریبا توی فوتبال یه تازه کارم . میخواستم بدونم ترفند شما برای گل زدن توی این بازی چیه ؟ مثلا از کنار زمین حمله میکنین یا از رو به روی دروازه ... بعدش چیکار میکنین و ...
    کلا اگه یه توضیحی برای بنده حقیر بدین ممنون میشم
    سلام.من که معمولا خودم اینطوریم که خودم رو به در و دیوار میزنم تا یه گل بزنم.اما من شیوه ی2.6.2رو پیشنهاد می کنم. به شرط اینکه توپ از وسط زمین دیگه به طرف دربازت نیادومن شخصا از این شیوه استفاده می کنم.اما برای تازه کار ها این شیوه زیاد خوب نیست.
    Last edited by KAHAKDAM; 20-01-2010 at 11:58.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام. اقا مهدی یه توظیح اجمالی می دی که چیجوری باید صدای گزارشگر رو وارد کرد. من از گزارش پرسپلیس رو گرفنم(دانلود) یه راهنماییم داشت ولی کار نکردبعد از یک ساعت ضایعم کردهر کاری کردم نشد.کمک کنی ممنون میشم.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خیلی ممنون از راهماییتون
    راستی شما از این دریبلهای پیچیده هم استفاده میکنید در بازی ؟ مثلا چپ راست L1 R2 اینا !؟
    اخه هر وقت اومدم از اینا استفاده کنم توپو لا دادم !

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

خیلی ممنون از راهماییتون
    راستی شما از این دریبلهای پیچیده هم استفاده میکنید در بازی ؟ مثلا چپ راست L1 R2 اینا !؟
    سلام.استفاده از دریبلو باید بری توی تمرینات اونقدر تکرار کمی تا دستت را بیفتهاستفاده از دریبل توی بازیهای مشکل خیلی به درد ادم می خوره.یا یه کاره دیگه.کلید های L2 و R2 رو با خک بزن بازیکن خودش رو میندازه زمین ولی سعی کن خیلی ضایع نباشه، چون داور کارت زرد میده.البته این مباحث مربوط میشه به تاپیک PES اینجا برای ویرایش بازیه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه n W o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقا من پچ نصب کردم بعضی از تیم ها جندتا بازیکن دارن به اسم dummy چی کار کنم؟؟؟؟
    [جواب مارو بدین

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام
    پچی که دانلود می کنی رو اکسترکت کن ، یه پوشه توش هست به نام کیت سرور که همون پچ شماست ، اون پوشه رو بریز تو محل نصب بازی و بعد برو داخل پوشه و نصبش کن
    یه پوشه سیو یا یه فایل به نام PES2010_EDIT.bin و PES2010_OPTION.bin هم داره که باید ریخته بشه تو سیو بازی (Documents)
    کیت اسپانیا
    کد:
    کیت انگلیس
    کد:
    کد:
    کد:
    منبع
    کد:
    سلام قلی جان. اول بفرما لفظ " اکسترکت " یعنی چی؟ بعد منظورم آخرین ورژن کیت باشگاههای انگلیس واسپانیا بود نه ملی . با تشکر از شما .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام.استفاده از دریبلو باید بری توی تمرینات اونقدر تکرار کمی تا دستت را بیفتهاستفاده از دریبل توی بازیهای مشکل خیلی به درد ادم می خوره.یا یه کاره دیگه.کلید های L2 و R2 رو با خک بزن بازیکن خودش رو میندازه زمین ولی سعی کن خیلی ضایع نباشه، چون داور کارت زرد میده.البته این مباحث مربوط میشه به تاپیک PES اینجا برای ویرایش بازیه.
    کد:
    اقا بهت پیشنهاد میکنم با پاسهای زیاد به دروازه برسی که بازی رو خیلی جالب و هیجانی و طبیعی تر جلوه میده. من خودم توی هر بازی میانگین ریت پاسهام چیزی دوروبر 250 هست. بعدش میتونی از بازی مستقیم استفاده کنی.

8. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

اقا بهت پیشنهاد میکنم با پاسهای زیاد به دروازه برسی که بازی رو خیلی جالب و هیجانی و طبیعی تر جلوه میده. من خودم توی هر بازی میانگین ریت پاسهام چیزی دوروبر 250 هست. بعدش میتونی از بازی مستقیم استفاده کنی.
    سلام. من نگفتم که پاس نده.اتفاقا با این شیوه وقتی شروع به پاس دادن می کنی تیم مقابل به دفاع میره و بازیکنان شما رو به جلو حرکت می کنند.اما در مورد طبیعی بودن بازی حق با شماست چون با این شیوه بازی یکم از طبیعی بودن خودش در میاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صدای تماشاگران
    chantspack-v4
    Here’s a chantspack for almost all teams for pes 2010 [ PC ]
    Liverpool
    Barcelona
    Real Madrid
    Manchester City and United
    FC Porto…and many more.
    Unzip the folder dt01.img and inside the folder is chants… copy them in kitserver in IMG folder and inside if u have dt01.img extract there… Install with kitserver after that and…
    Play and Enjoy
    Leave a comment if u like this patch with chants
    کد:
    منبع
    کد:

مهدی جان من شدیدا موندم توو کف دانلود این! چون حجم فایل بالای 1 گیگ هست مگاآپلود اجازه نمیده دانلودش کنم... یادمه قبلا این لینک یه جا دیگه هم آپلود شده بوود اما گشتم پیداش نکرم.. میتونی کمکی کنی؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام. اقا مهدی یه توظیح اجمالی می دی که چیجوری باید صدای گزارشگر رو وارد کرد. من از گزارش پرسپلیس رو گرفنم(دانلود) یه راهنماییم داشت ولی کار نکردبعد از یک ساعت ضایعم کردهر کاری کردم نشد.کمک کنی ممنون میشم.
    فایلهای صوتی که داری رو با این برنامه به پسوند adx تبدیل کن
    کد:
    بعد با برنامه AFSExplorer فایل dt00_e.img رو از محل نصب بازی باز کن و هر گزارشی که می خواهی گزارش خودت جایگزینش بشه رو ، اسمشو کپی می کنی و می ذاری روی گزارش خودت و میریزیش تو پوشه dt00_e.img کیت سرور

خیلی ممنون از راهماییتون
    آموزش دریبل تو پست اول هست
    یا مشکل از پچه یا از آپشن فایل
    باید از ورژن جدید آپشن فایل همون پچ استفاده کنی ، اگه درست نشه باید از یه پچ دیگه استفاده کنی یا خودت اسم اون بازیکنا رو درست کنی
    سلام قلی جان. اول بفرما لفظ " اکسترکت " یعنی چی؟ بعد منظورم آخرین ورژن کیت باشگاههای انگلیس واسپانیا بود نه ملی . با تشکر از شما .
    کوچیکت مهدی
    اکسترکت یعنی از حالت فشرده خارج کردن ، از zip خارج کردن
    تو پست اول میتونی هر کیتی که می خوای پیدا کنی
    این تقریبا جدیدترینشه که فکر کنم کامل باشه
    کد:
    مهدی جان من شدیدا موندم توو کف دانلود این! چون حجم فایل بالای 1 گیگ هست مگاآپلود اجازه نمیده دانلودش کنم... یادمه قبلا این لینک یه جا دیگه هم آپلود شده بوود اما گشتم پیداش نکرم.. میتونی کمکی کنی؟
    لینک دانلود رو بده تو این تاپیک ، برات مستقیمش می کنه با سرعت بالا ( رایگان )
    بگو تو fileflyer مستقیم کنه ، فکر کنم سرعتش بالا تره
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 20-01-2010 at 21:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •