تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 370 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

[QUOTE=zaeimian;5220305]سلام

شماکه 5 ساله فروشنده ای میشه بگی
    اولا چرا سری F11 دیگه تولید نمیشه؟
    ثانیا فرق سری F12 با F11 چی هستش؟

بگذریم

بچه جون من اهل کل کل نیستم اگه سوالی داری درست بیان کن اگه نداری هم وقت بقیه رو با این حرف ها که میگی به من فرق این 2تا چیه بعد هم میگی بگذریم هدر نده اگه میخوای فرقشون رو بدونی درست سوال کن اگه هم خودت میدونی و میخوای تنه بزنی به من که مثلا من نمیدونم جاش اینجا نیست این کارا کسایی که میان اینجا ارزششون بشتر از اینه که کل کل بیهوه شما رو با من ببینند دیگه هم در این موارد حاشیه ای پست نمیزنم
    من خودم از همه کسایی که این تایپیک رو مشاهده میکردند واسه خرید بهتر و مشاوره و راهنمایی از اینکه با پست بی ربطم هم حوصله شون رو سر بردم هم تایپیک یکم منحرف شد معذرت میخوام

---------- Post added at 04:49 AM ---------- Previous post was at 04:49 AM ----------

ممنون که جواب دادید
    میشه بیشتر توضیح بدید در مورد مدل ها و کانفیگ و قیمت و...؟
    گرافیک این دو سری از سری f بالاتره؟
    سلام
    salazarsnape جان آره گرافیک خیلی خوبی دارن از سریه F هم بهتره گرافیکش
    بودجه مورد نظرت رو بیان کن تا بیشتر راهنماییت کنم

2. 2 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    salazarsnape جان آره گرافیک خیلی خوبی دارن از سریه F هم بهتره گرافیکش
    بودجه مورد نظرت رو بیان کن تا بیشتر راهنماییت کنم
    لطف کردید جواب دادید
    سقف بودجه من1.600تا1.700 هستش
    Last edited by salazarsnape; 30-07-2010 at 15:49.

داره خودمونی میشه zaeimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

14 خود قضاوت کنید!

1-روزنامه ی خراسان - ویژه نامه ی بایت شماره 131 صفحه 5 مورخ چهارشنبه 1389/04/30

پيشنهادهفته
    لپ‌تاپ‌ها را پس نمي‌گيريم
    مشکل لپ‌تاپ‌هاي داغ سوني
    حتما در روزهاي اخير خبر مربوط به مشکل لپ‌تاپ‌هاي شرکت‌ سوني را شنيده‌ايد.
    داغ شدن بيش از حد سري‌هاي F و C مدل VAIO اين شرکت، باعث شد تا شرکت سوني خبري را مبني بر تعويض اين لپ‌تاپ‌ها منتشر کند اما چيزي نگذشت که شرکت مذکور خبر منتشر شده را تکذيب کرده و از ارائه نرم‌افزاري جهت رفع عيب مذکور خبر دهد.
    گفته مي‌شود مشکل به‌وجود آمده ناشي از عملکرد نادرست سيستم داخلي تنظيم دماي اين لپ‌تاپ‌ها بوده است.
    بسياري از کارشناسان دليل اصلي اين مشکل را استفاده از باتري‌هاي نامرغوبي مي‌دانند که انحصار آن‌ها در سال‌هاي اخير در اختيار کشور چين قرار گرفته است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-سایت رسمی سونی 06/30/2010
    Dear Sony customers,
    Sony takes pride in the quality of its products. Recently, we became aware of a potential issue affecting certain units within the VPCF11 and VPCCW2 series of notebook PCs.
    In rare instances, these notebook computers may overheat due to a potential malfunction of the internal temperature management system, resulting in deformation of the product's keyboard or external casing, and a potential burn hazard to consumers.
    If you have one of the VPCF11 or VPCCW2 series models, Sony recommends that you download and install a firmware update specifically designed to prevent the potential overheating symptom.

هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه! اما خود سونی داره میگه خطر سوختگی در حد دفورمه شدن کیبورد و بدنه
    در آخر هم نگفته رفع عیب. گفته جلوگیری و ممانعت از سوختن(لپتاپ قبل از سوختکی هایبرنیت میشه)
    کد:
    حالا من کل کل میکنم یا بعضی ها بجای مشاوره ، دوست دارن لجبازی کنن؟
    امیدوارم بجای حذف پستهام به بعضی ها تذکر داده بشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی سری EC توی ایران نیست؟

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

1-روزنامه ی خراسان - ویژه نامه ی بایت شماره 131 صفحه 5 مورخ چهارشنبه 1389/04/30

پيشنهادهفته
    لپ‌تاپ‌ها را پس نمي‌گيريم
    مشکل لپ‌تاپ‌هاي داغ سوني
    حتما در روزهاي اخير خبر مربوط به مشکل لپ‌تاپ‌هاي شرکت‌ سوني را شنيده‌ايد.
    داغ شدن بيش از حد سري‌هاي F و C مدل VAIO اين شرکت، باعث شد تا شرکت سوني خبري را مبني بر تعويض اين لپ‌تاپ‌ها منتشر کند اما چيزي نگذشت که شرکت مذکور خبر منتشر شده را تکذيب کرده و از ارائه نرم‌افزاري جهت رفع عيب مذکور خبر دهد.
    گفته مي‌شود مشکل به‌وجود آمده ناشي از عملکرد نادرست سيستم داخلي تنظيم دماي اين لپ‌تاپ‌ها بوده است.
    بسياري از کارشناسان دليل اصلي اين مشکل را استفاده از باتري‌هاي نامرغوبي مي‌دانند که انحصار آن‌ها در سال‌هاي اخير در اختيار کشور چين قرار گرفته است.
    کد:
    2-سایت رسمی سونی 06/30/2010
    Dear Sony customers,
    Sony takes pride in the quality of its products. Recently, we became aware of a potential issue affecting certain units within the VPCF11 and VPCCW2 series of notebook PCs.
    In rare instances, these notebook computers may overheat due to a potential malfunction of the internal temperature management system, resulting in deformation of the product's keyboard or external casing, and a potential burn hazard to consumers.
    If you have one of the VPCF11 or VPCCW2 series models, Sony recommends that you download and install a firmware update specifically designed to prevent the potential overheating symptom.

هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه! اما خود سونی داره میگه خطر سوختگی در حد دفورمه شدن کیبورد و بدنه
    در آخر هم نگفته رفع عیب. گفته جلوگیری و ممانعت از سوختن(لپتاپ قبل از سوختکی هایبرنیت میشه)
    کد:
    حالا من کل کل میکنم یا بعضی ها بجای مشاوره ، دوست دارن لجبازی کنن؟
    امیدوارم بجای حذف پستهام به بعضی ها تذکر داده بشه!
    حرف شما سر این بود که سونی گفته لپ تاپ ها رو جمع می کنه،حالا وقتی لینک از خود سایت سونی بهت دادیم،کم آوردی و رو تغییر حالت کیبورد مانور می دی
    خوبه لینک این خبر رو هم خودم واست گذاشتم
    شما که خوندی حتما می دونی که rare که سونی گفته یعنی چی؟
    یعنی از چند میلیون لپ تاپ فروخته شده،فقط تا حالا 39 لپ تاپ این مشکل واسش پیش اومده،فقط 39 تا،اونوقت سونی داره این پشتیبانی رو می کنه
    لپ تاپ های دیگه روزانه 39 تاشون روشن نمی شه
    اینم به خاطر اینه که Sony takes pride in the quality of its products
    دل یا اچ پی یا ... نیست که اهمیتی نداشته باشه واسش
    شما اگه نمی خوای مشاوره بگیری یا بدی،لطفا این قدر اطلاعات منحرف نده
    یا برو بگرد دوباره یه چیزی پیدا کن بگو!!!
    من معنی این جمله رو firmware update specifically designed to prevent the potential overheating symptom جلوگیری از افزایش دمای سیستم میدونم،حالا شما چه جوری جلوگیری از سوختگی میدونی،مثل دیگر منطق هات میمونه

از بقیه هم معذرت می خوام
    Last edited by mamsana; 30-07-2010 at 16:49.

7. 2 کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaeimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-من هیچوقت نگفتم سونی قراره لپتاپ ها رو جمع کنه در این مورد من گفتم:

پست شماره 1963
    اول قرار بود سونی همرو جمع کنه بعد دید انقدر مرجوعیش زیاده که نمیشه جمعش کرد!
    سونی گفت: آپدید کنید مشکل حله. بعدش کاشف به عمل اومد که بعد ار آپدیت کردن هر وقت لپتاپ گرم میشه برای جلوگیری از بروز مشکل سرعت میار پایین

2-میشه بگید منبع این خبر کجاست (مدرک معتبر که برای خودتون قابل استناد باشه هم می پذیرم)

از چند میلیون لپ تاپ فروخته شده،فقط تا حالا 39 لپ تاپ این مشکل واسش پیش اومده،فقط 39 تا،اونوقت سونی داره این پشتیبانی رو می کنه
    لپ تاپ های دیگه روزانه 39 تاشون روشن نمی شه

3-حالا شما که انگلیسیت خوبه به من بگو ببینم معنی این چی میشه

بجای معذرت خاهی از دیگران دست از لجبازی بردارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرا لپ تاپ های جدید فقط یه تعداد انگشت شمار USB 3 دارن؟
    به نظرتون USB 3 کی رایج میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا که!
    به جای بحث ها و دعواهای تکراری
    اگه واقعا چیزی میدونین جواب من بدبخت رو بدید

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

چرا لپ تاپ های جدید فقط یه تعداد انگشت شمار USB 3 دارن؟
    به نظرتون USB 3 کی رایج میشه؟
    به نظر من تا سال دیگه

اونم با اومدن فلش های یو اس بی 3 و هارد های اکسترنال و گرافیک های اکسترنال .

بعضی از دوستان هم اعتقاد دارند که تا چند سال اینده مثلا 3 الی 4 سال رایج نمیشه ولی به نظر من تا سال آینده . ( نظر شخصی )
    موفق باشید

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

mamsana و zaeimian جان سلام

من از بحث شیرین بین شما این رو با اجازتون خلاصه میکنم

جدیدن شرکت سونی اعلام کرده که برخی از سری های این لپ تاپ ها با نام وایو مشکل دارند. مشکل گرم شدن بیش از حد که باعث تخریب منابع سیستم میشه

در ادامه این شرکت اعلام میکنه که افرادی که این لپ تاپ ها استفاده میکنند بایوس جدید ی که برای این سری ها اومده رو نصب کنند و بایوس یا بایاس سیستمشون رو بروز کنند . اون طوری که به نظر میرسه این بایوس کارش اینه که قسمت مدیریت گرامایی سیستم رو بر عهده بگیره . ولی میشه شک کرد که ممکنه چون تعداد زیادی از این لپ تاپ ها به فروش رسیده و شرکت توانایی تحمیل همچین ضرری رو نداره که بخواد همه رو جمع کنه گفته بروز کنید و این سوال پیش میاد که آیا سونی واقعا خواسته پشتیبانی نکنه یا اینکه راست میگه.
    خوبه بدونید سونی از بین تمامی شرکت های مطرح دنیا که همچین محصولاتی برای فروش داره به بدترین پشتیبانی معروفه. پس اگر کسی بخواد شک کنه میشه بهش حق داد.
    ضمنا حالا که خود شرکت میگه ممکنه تو بعضی از این لپ تاپ ها این مشکل پیش بیاد و ما بقی مدل های هم سان اکثرا مشکل ندارند مثل خرید هندونه در بسته میمونه ( انگار ) . به شخصه میرم سراق مدل های دیگه و ریسک نمیکنم چون خود شرکت هم یه جای کارش میلنگه و الا این همه حدس و گمان شبح شبحه پیش نمیومد .
    ولی ما کلی از کسانی رو داشتیم که اینجا از این برند و مدل های یاد شده در اون لیست استفاده میکنند و مشکلی گزارش ندادند.
    این که ممکنه تک و توک این مشکل پیش بیاد یک نقص و عیب برای اون برند به حساب میاد یعنی یک امتیاز منفی تاریخی.
    راستی جو اینجا نا به سامان داره میشه و این بحث کاربران رو که قصد خرید داند رو اذییت میکنه( حالا هدف هر چی که میخواد باشه).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •