دوست عزیز این سیستمی که پیشنهاد دادید رو با 1500 دلار میشه جمع کرد؟ یعنی مطمئنید بیشتر نمیشه؟ البته من از قیمت های اونور اطلاعی ندارم.
در ضمن میشه توضیح بدین چجوری میشه کاستومایز کرد؟ مگه لپ تاپ ها همه از قبل اسمبل نشدن؟
دوست عزیز این سیستمی که پیشنهاد دادید رو با 1500 دلار میشه جمع کرد؟ یعنی مطمئنید بیشتر نمیشه؟ البته من از قیمت های اونور اطلاعی ندارم.
در ضمن میشه توضیح بدین چجوری میشه کاستومایز کرد؟ مگه لپ تاپ ها همه از قبل اسمبل نشدن؟
سلام
دوستان خوب من امیدوارم حالتون خوب باشه
من امروز رفتم واسه خرید 2020 ولی گویا دیگه نمیارن و تولیدش تموم شده و به جاش 2170 وارد شده دقیقا کانفیگه 2020 هست ولی هاردش از 500 به 640 رسیده و ازز 7200 دور به 5400 دور رسیده
حالا من بین چند انتخاب موندم
1557 که اگه انتخاب کنم مجبورم تا حدی دور بازی رو خط بکشم!!!
اما به جاش
cpu i7 1.6-2.8/cash6m/ram4 gb/monitor hd/hdd 500/ و........ رو دارم که به نظرم بزرگترین ایرادش همون کارت گرافیکش هست البته اگه اون مشکل چیپست صحت نداشته باشه
قیمت 1250 با گارانتی زیگورات که عالی هست
2020 که دیگه تولید نمیشه و جاش رو به 2170 داده
دقیقا کانفیگش مثل 1557 هست با این تفاوت که یه کارت گرافیک 230 رو داره که با تحقیقاتی که تو تاپیکه 2020 کردم بچه ها از اجرای بازیش خیلی راضی بودن
و یه مدل از وایو CW 1N FX/B
2.8 C2D- 6 M CASH-4G DDR3- HDD 500- 14 INCH- GF 230- WIN7
این وایو خیلی گرونه حدود 1590 بدون گارانتی که شاید از لیستم خارج بشه
هزینه رو هم تا 1500 افزایش دادم![]()
دوستان کسی جواب نداد خودم دست به کار شدم و کلی سرچ کردم این مدل رو پیدا کردم
Studio XPS 16
مشخصات دقیق دستگاه :
Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)قیمت اونور آب $1.449 - SALE 250$
Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
Full HD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP
8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)
4GB2 Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz
500GB3 7200 RPM4 SATA Hard Drive
ATI Mobility RADEON® HD 4670 – 1GB5
Creative SoundBlaster X-Fi MB
Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card
85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
McAfee SecurityCenter, 15-Months
کلا" میشه 1.199 $
نظر دوستان چیه راجب این مدل
سلام
تو مدل های تبلت چه مارکی؟ و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
اگه بری بنچمارکها را در حالت خاموش بودن HT با حالت روشن بودن HT مقایسه کنی متوجه میشی خیلی فرقی نداره بود و نبودش! فقط در حالت مالتی ترید یه جزئی و ناچیز جلوتره.بنچمارکهاش را گیر آوردم میذارم ببینی.خودت بگرد
یدا میکنی
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
این گجت را دانلود کن تا متوجه شی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ظاهرا این برنامه ویندوز ویستا میخواد که ما نداریم اگه خودت توضیح بدی ممنون میشیم....
توی ویندوز ایکس پی هم میشه سایدبار و گجت ها را نصب کرد که جای بحثش اینجا نیست...
هر زمان نیاز به سرعت بالا وجود داشته باشه بطور خودکار سرعت هسته ها میره بالا و بهش میگن توربوبوست.چیز عجیبیه؟
یجور اورکلاک خودکاره.اون گجته هم کار خود اینتله و نشون میده چه وقت و چه مقدار توربوبوست وارد عمل میشه
وزنش مناسبه فقط واسه گيم در حد متوسط مناسبه؟اگه باهاش زياد(برنامه نويسي و اينا) كار كنم مشكلي پيدا نميكنه؟
سلام دوستان
برای دانشجوی رشته کامپیوتر که بیشتر برنامه نویسی و... دارند تا سقف 000 1200 تومان چی پیشنهاد می دید
هم قیمت دقیق و هم نحوه ی کاستومایز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)