تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 323 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

گوشی های گارانتی دار اصلی با برچسب سفید رنگ اومدند و برچسب آبی ندارند. ساخت چین هستند. آهنگ های مجاز رو گوشی هستش که این تقریبا معادل عبارت comes with music هستش البته این عبارت بیشتر رو گوشی های قاچاقی وارد کشور بوده که داخل جعبه کدی هستش که میتونی از زمان فعال کردنش بمدت نمی دونم یک یا دوماه بی نهایت آهنگ رایگان دانلود کنی که خوشبختانه این جور چیزا تو کشور تعریف نشدس!
    من خودم این گوشی رو خریدم و به دلایلی فروختمش و اگه صفحات قبل قبل این کلوپ رو بگردید توضیحات زیاد و آموزنده دادم. هر مشکلی داشتین در خدمت هستم. دوستانی که تازه خریدن یا تازه میخوان بخرن هر مشکلی داشتن به حد وسع در خدمتم از گوشی گرفته تا جی پی اس و غیره و غیره

سلام.داداشه گلم گوشیه من قسمته wheather اصلا نمیاد...چکارش کنم؟راستی بنظره شما آپدیت کنم گوشیمو یا نه؟آخه شنیدم که میگن دیگه قیده ساین کردنه نرم افزار رو باید زد و گوشی رو باید -- کرد منم حوصله این چیزا جدیدو ندارم!!بیشتر واسه مالتی تاچ شدنش و بالا رفتنه سرعتش گفتم آپدیت کنم...دوستانی کی آپدیت کردن کمک کنن.ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

قیمت 8 گیگا بایتیش 3 روز پیش 292 هزار با گارانتی و....
    من چند روز پیش بدون گارانتیش و 330 گرفتم

3. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اشتباه شد. پاک بشه لطفا.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم یه تستی انجام بدین. وقتی که آهنگ گوش میکنین به منوی option برین و وارد setting شوید و اونجا بالانس اسپیکرهای گوشیتون رو تست کنین و ببینید آیا بین اسپسکر بالایی و پایینی گوشی خود تفاوت صدا وجود داره. مثلآ گوشی من اسپیکر بالاییش صدای بیشتر و تیز تری رو پخش میکنه و اسپیکر پایینی صدای بم تری داره.
    من گوشیمو بردم گارانتی و اسپیکرهامو تعویض کردن البته پس از قانع کردن گارانتی که این گوشی مشکل داره و صداش خش خش میکنه. پس از اینکه گوشیو از گارانتی گرفتم صدا خش خش نداره دیگه ولی این مشکل رو همچنان داره. یعنی همین تفاوت صدا.
    از دوستان عزیز تقاضای انجام این کار رو دارم.
    با تشکر
    من تست نکردم ولی اگه هم باشه این مشکل نیست! این باعث میشه صدای بهتری تولید بشه! یکی فرکانس های پایین رو تولید میکنه یکی فرکانس های بالا!

داره خودمونی میشه hamesterlibera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    تازه به جمعتون اومدم. مدتيه كه تصميم گرفتم كه گوشيم رو عوض كنم و ايكس شش بخرم. تا جايي كه شد پست هاي قبلي رو خوندم كه سئوال تكراري نپرسم.
    ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنين. امروز زنگ زدم به گوشي شاپ و بهم گفتن كه ايكس شش، 16 گيگ فقط مشكيش هست. هنوز موفق نشدم به ديجي كالا زنگ بزنم.
    اول مي خوام بدونم كه خريد از اين سايت ها مطمئن هست؟ اگه گوشي مشكلي داشته باشه چي؟
    از مغازه هم پرسيدم و گفت به خاطر گرون شدن دلار، بازار گوشي خيلي به هم ريخته و گفت اين هفته فقط يه گوشي 16 گيگ براش ميارن كه آبي و مشكي هست. ولي من دوست دارم صورتيش رو بخرم. به نظرتون گوشي در چند روز آينده افزايش قيمت داره يا نه؟

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    تازه به جمعتون اومدم. مدتيه كه تصميم گرفتم كه گوشيم رو عوض كنم و ايكس شش بخرم. تا جايي كه شد پست هاي قبلي رو خوندم كه سئوال تكراري نپرسم.
    ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنين. امروز زنگ زدم به گوشي شاپ و بهم گفتن كه ايكس شش، 16 گيگ فقط مشكيش هست. هنوز موفق نشدم به ديجي كالا زنگ بزنم.
    اول مي خوام بدونم كه خريد از اين سايت ها مطمئن هست؟ اگه گوشي مشكلي داشته باشه چي؟
    از مغازه هم پرسيدم و گفت به خاطر گرون شدن دلار، بازار گوشي خيلي به هم ريخته و گفت اين هفته فقط يه گوشي 16 گيگ براش ميارن كه آبي و مشكي هست. ولي من دوست دارم صورتيش رو بخرم. به نظرتون گوشي در چند روز آينده افزايش قيمت داره يا نه؟
    دوست عزیز خرید از این جور سایت ها مطمئن نیست
    فردا اگه خدای ناکرده مشکل پیش بیاد دستت به جایی بند نیست

ببین برو از تو سایت نوکیا ادرس نمیاندگی هاشو بگیر برو از اونجا خریدکن

8. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام.داداشه گلم گوشیه من قسمته wheather اصلا نمیاد...چکارش کنم؟راستی بنظره شما آپدیت کنم گوشیمو یا نه؟آخه شنیدم که میگن دیگه قیده ساین کردنه نرم افزار رو باید زد و گوشی رو باید -- کرد منم حوصله این چیزا جدیدو ندارم!!بیشتر واسه مالتی تاچ شدنش و بالا رفتنه سرعتش گفتم آپدیت کنم...دوستانی کی آپدیت کردن کمک کنن.ممنون میشم
    دوست عزیز منظور از قسمت ودر همون گزارش آب وهواست؟ بیشتر توضیح بده منظورت چی و کجاست
    آپ دیت کردن گوشی صد درصد توصیه می شود این کار رو همیشه کردیم و نتیجه مثبت می بینیم.
    ساین کردن نرم افزار ربطی به آپ دیت نداره قبل آپ دیت هر جور باشه بعد آپ دیت هم همینطوره. ساین کردن برنامه با هههک کردن گوشی یا آپ گرید گوشی با فریم ویرهای کوک شده هستش
    با آپ دیت کردن گوشی قابلیت مالتی تاچ به این گوشی اضافه نخواهد شد. این قابلیت هم سخت افزاریه هم نرم افزاری. سخت افزار این گوشی مالتی تاچ شدن را ساپورت نمی کند به هیچ وجه
    تاثیر زیادی با آپ دیت کردن گوشی تو سرعتش نخواهی دید! به آن معنی! باید بگم با آپ دی تگوشی اشکالات و باگ های گوشی مشکلات مثلا باتری آنتن دهی و .. کمی حل می شود. و از این جور قبیل. سرعت گوشی رابطه مستقیم سخت افزاری با فریم ویر داره. وقتی سخت افزار گوشی توانایی بیشتر رو نداره هرچقدر هم آپ دیت کنی فرقی نخواهد کرد. البته متذکر می شم شاید فرقی تو سرعت گوشیت ببینی ولی بدان حد محسوس نخواهد بود

10. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

دوست عزیز منظور از قسمت ودر همون گزارش آب وهواست؟ بیشتر توضیح بده منظورت چی و کجاست
    آپ دیت کردن گوشی صد درصد توصیه می شود این کار رو همیشه کردیم و نتیجه مثبت می بینیم.
    ساین کردن نرم افزار ربطی به آپ دیت نداره قبل آپ دیت هر جور باشه بعد آپ دیت هم همینطوره. ساین کردن برنامه با هههک کردن گوشی یا آپ گرید گوشی با فریم ویرهای کوک شده هستش
    با آپ دیت کردن گوشی قابلیت مالتی تاچ به این گوشی اضافه نخواهد شد. این قابلیت هم سخت افزاریه هم نرم افزاری. سخت افزار این گوشی مالتی تاچ شدن را ساپورت نمی کند به هیچ وجه
    تاثیر زیادی با آپ دیت کردن گوشی تو سرعتش نخواهی دید! به آن معنی! باید بگم با آپ دی تگوشی اشکالات و باگ های گوشی مشکلات مثلا باتری آنتن دهی و .. کمی حل می شود. و از این جور قبیل. سرعت گوشی رابطه مستقیم سخت افزاری با فریم ویر داره. وقتی سخت افزار گوشی توانایی بیشتر رو نداره هرچقدر هم آپ دیت کنی فرقی نخواهد کرد. البته متذکر می شم شاید فرقی تو سرعت گوشیت ببینی ولی بدان حد محسوس نخواهد بود
    بله..قسمته آبو هوارو از طریقه سیم کارت نشون نمیده همینطور ovi store رو!! ولی my position رو میاره!
    اما با wi fi که وصل میشم همگی نشون داده میشه!!!! اگه مربوطه به فیلترینگه ایرانه که در هر دو حال نباید نشون بده..که مسلما اینطور نیست چون my position رو میاره!!در ضمن جزئیات در my position تو گوشیه من به جاده های اطرافه شهر ختم میشه اما با 5530 دوستم کوچه هارو هم نشون میداد...علت جیه؟آیا از ورژنه 21.0004 جدید تر هم اومده؟با چی آپیدیت کنم بهتره؟wirlesslan یا ایرانسل؟
    ممنون از جواب هاتون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله..قسمته آبو هوارو از طریقه سیم کارت نشون نمیده همینطور ovi store رو!! ولی my position رو میاره!
    اما با wi fi که وصل میشم همگی نشون داده میشه!!!! اگه مربوطه به فیلترینگه ایرانه که در هر دو حال نباید نشون بده..که مسلما اینطور نیست چون my position رو میاره!!در ضمن جزئیات در my position تو گوشیه من به جاده های اطرافه شهر ختم میشه اما با 5530 دوستم کوچه هارو هم نشون میداد...علت جیه؟آیا از ورژنه 21.0004 جدید تر هم اومده؟با چی آپیدیت کنم بهتره؟wirlesslan یا ایرانسل؟
    ممنون از جواب هاتون
    دوست گرامی GPS که ربطی به فیلترینگ نداره! دستگاه GPS شما به ماهواره قفل می شه و مکانت را با توجه به نقشه ای که تو دستگاهت دانلود کردی نشون می ده
    و اما آب و هوا هم نیازمند وصل شدن به دیتا بیس هستش که فقط از طریق اینترنت این اطلاعات آب و هوایی براتون نشون داده می شه
    و در مورد آپدیت هم 100% وایرلس لن خوبه چون سرعت بیشتری داره !
    موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

چجوری ویبره کلیکو بردارم، هر کلیکی که میکنم میلرزه و باعث مصرف شارژ میشه،
    در ضمن لطفا از توضیحی از تمام کارایی قسمتهای این گوشی بدین، مث قضیه ماشین حسابم نشه(با ماشین حساب الجبرا رفتم سره کلاس نقشه برداری و بلد نبودم حاصل جمع ها رو بریزم تویه حافظه موقت مثلا A,B,.. و اونجا از خجالت آب شدم، یه حسی بهم دس داد مث آدمایی که فقط پول میدن و هیچی حالیشون نیس بودن)
    پس اگه چیزه خاصی میدونین و ما نیدونیم دریغ نفرمایید
    سپاسگذارم

14. این کاربر از همراه اول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •