حالت PC Studio خيلي برام مهمه. چون تو اون حالت وقتي يک کليپ رو ميخوام کپي کنم تو گوشي برنامه به صورت اتوماتيک اون کليپ را با بالاترين کيفيت قابل پخش در گوشي کانورت ميکنه.
حالت PC Studio خيلي برام مهمه. چون تو اون حالت وقتي يک کليپ رو ميخوام کپي کنم تو گوشي برنامه به صورت اتوماتيک اون کليپ را با بالاترين کيفيت قابل پخش در گوشي کانورت ميکنه.
دوستان ستاره دار. من میخوام این برنامه ی PC Studio رو روی ویندوزم که 7 هست بریزم ولی مشکل داره یعنی درایور USB رو نمیشناسه.
کسی راهی چیزی امتحان کرده؟
لطفا راهنمایی کنه!![]()
شما اگه امکانش رو دارید، ورژن جدید رو از آدرس زیر دانلود کنید؛ من که دارم بدون هیچ مشکلی ازش استفاده می کنم(ویندوز سون):
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
در مورد وایمکس نمیدونم چجوری هست میشه با wifi گوشی از وایمکس ایرانسل استفاده کرد؟
سیستم وایرلس با وایمکس فرق می کنه و شما با دیوایسی که وای فای داره نمی تونی از وایمکس استفاده کنی.
مودم مخصوص وایمکس هستش که حدود 200 هزار تومنه و روی دسکتاپ و لپ تاپ جواب میده.
البته یه سری گوشی ها هستن که فکر می کنم می تونن وایمکس رو ساپورت کنن.اما بعید می دونم تو ایران داشته باشیم.
من استار دارم ملی هر چقدر سعی کردم pc studio کار نکرد واسه همین رفتم و یه بلوتوث واسه کامپیوترم خریدم![]()
تو قسمت Setting بعد phone Setting بعد Pc Connection میتونی تنظیم کنی روی Mass Strage که بودن برنامه مموریت رو تو سیستم بشناسه. البته فقط مموری خارجی رو. مموری گوشی رو نمیشناسه!!
چقدر خلوت شده بابا .استار دارا انقدر ذوق گوشیشونو دارند دیگه یادشون رفته اینجا یا سری بزنند!!
با سلام .
دوستان من یه سری اشکالات تو این گوشی دیدم .
ببینید راه حلی واسه این مشکلات هست ؟؟؟؟
1. هر چی عکس می زنم به پشت زمینه یه کپی می گیره و میندازه تو حافظه گوشی !!
2. شب ها وقتی به پهلو خوابیدم و می خوام اس ام اس بزنم گوشی rotate میشه و کیبورد کامپیوتر میاد !!!
3 . توی بعضی از برنامه جهت ها میان و نمیشه راحت کار خودمو بکنم .
کسی بازی شتابی داره ؟ بده ما هم بازی کنیم . !
ممنون از همه .
سلام من چند وقتیه استار خریدم یه امکانی کوکی داره که به نظر میرسه استار نداره من امروز فهمیدم کلی حالم گرفته شد کوکی وقتی یه فایل فیلم با زیر نویسش داخل فولدر ویدئو کپی می کنی به شرطی که فایل زیرنویس و فایل ویدئو هم نام باشن فیلم رو با زیر نویس پخش میکنه اما استار نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)