تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 326 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    کسی راهی بلده که اینترنت موبایل رو به کامپیوتر هم بدیم؟

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بالاخره من جدی تصمیم گرفتم راممو عوض کنم
    چند تا سوال
    1- اصلی ترین خطر تعویض رام همون یک بار و یک دقیقه ای هست که قسمت eboot رو میرزیم؟
    اگه این بخش انجام بشه دیگه هر بار رام 6.5 بزنم هیچ خطری نداره؟

2- حالا جز رفتن برق خطرات تعویض رام چیه؟؟

3- چه رامی از همش بهتره؟

4- چطور میتونم رام فعلیمو طوری استخراج کنم که همونطور بخش بخش
    XDA - CSC
    در بیاد؟؟؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

درود

سعید خان من اون فارسی سازی رو که گذاشته بودی(2 تا فایل) رو نصب کردم و درست بود همه چی ولی یه بار عشقی از سر بیکاری گوشی رو عربی کردم ولی حالا که دوباره اینگلیش کردم همه چی از راست به چپ شده چی کار کنم؟

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

می خواستم بپرسم آبا ناچ این گوشی به اندازه ی i 8910 هست؟
    نه چون به هر حال مقاومتیه ولی بدون شک تو مقاومتی ها بهترینه. من چون یه مدت کربی دستم بود الان همونقدر که به گوشیم فشار میارم کار میکنه و تقریبا عین خازنیه.[COLOR="Silver"]

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان من امروز گوشیم رو گرفتم... . ویندوز 6.5 روش هست . وقتی spb shell رو روش نصب کردم رو منو ها سرعتش عالی بود ولی در اون قسمتی که چند بعدی می کنه خییلی کند بود !
    می خواستم ببینم مال این رام های بد سامسونگه؟
    اگه یه رام سبک بریزم این مشکلات رفع میشه ؟
    و بهترین رام سبک رو بهم معرفی می کنید.
    و اگر نخوام حافظه داخلی گوشی نپره چی کارا باید بکنم؟
    و اینکه گوشیم گارانتی است اگه رامو عوض کنم گارانتی که باطل نمی شه.
    Last edited by haa; 28-05-2010 at 09:49.

داره خودمونی میشه sis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

14

سلام
    چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
    1-آخرین قیمت این گوشی رو میخواستم. ( 8 و 16 گیگ).
    2- گارانتی مایکروتل با پارس مایکروتل تفاوت داره؟
    3- از کجا میشه فهمید که جعبه گوشی قبلا توسط نمایندگی یا شرکت گارانتی کننده باز شده یا نه؟ و اگر قبلا باز شده باشه عیبی داره یا نه؟
    4- محتویات جعبه چه چیزهایی باید باشه؟
    4- موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم؟ چطور گوشی رو تست کنم؟

ممنون.
    چون منم می‌خوام بخرم سوالای منم هست لطفا جواب بدید. میسی

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام
    من از اين علامتا ی پاستور گيشنيز اينا رو ميخواستم تو کيبردش ! ميشه راه نمايی کنيد ؟

داره خودمونی میشه sajjad200333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام منم این گوشی رو 1 هفته است که گرفتم مموریش ناپدید شده باید ببرم گارنتی ولی یه مشکل برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    خیلی از فایلهای من با پسوند mp3 و exe تبدیل شدند به .menc حالا این فایلها رو چطوری به حات اول برشون گردونم؟

ممنون از راهنماییتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
    1-آخرین قیمت این گوشی رو میخواستم. ( 8 و 16 گیگ).
    2- گارانتی مایکروتل با پارس مایکروتل تفاوت داره؟
    3- از کجا میشه فهمید که جعبه گوشی قبلا توسط نمایندگی یا شرکت گارانتی کننده باز شده یا نه؟ و اگر قبلا باز شده باشه عیبی داره یا نه؟
    4- محتویات جعبه چه چیزهایی باید باشه؟
    4- موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم؟ چطور گوشی رو تست کنم؟

ممنون.
    سلام دوست عزیز.

1- راستش قیمت فعلی این گوشی رو ندارم ولی با شماره هایی که بهت میدم تماس بگیر و قیمتش رو ازشون بپرس

2- گارانتی رسمی گوشیهای سامسونگ در ایران پارس مایکروتل میباشد و در سایت رسمی سامسونگ هم بهش اشاره شده.

3- دوست عزیز شما وقتی گوشی رو با گارانتی رسمی پارس مایکروتل خربداری میکنی خیالت راحت باشه چونکه گوشیهایی که با گارانتی رسمی هستند هیچ ایرادی از این جهات ندارند.

4- محتویات جعبه عبارتند از : ((گوشی - باتری 1500 میلی آمپری - شارژر مسافرتی - کابل اتصال یو اس بی - هدفون استریو سامسونگ - کیف برای گوشی - قلم برای گوشی - دی وی دی گوشی - دفترچه راهنما)) شما اگه با گارانتی رسمی پارس مایکروتل گوشی رو بخری خیالت راحت باشه چونکه گوشیت دست نخورده هست و با تمام محتویات داخل جعبه به صورت کامل میباشد.

5- اگه با گارانتی رسمی بخری به چیز خاصی نیاز نیست توجه کنی فقط وقتی گوشیت روشن شد کد ((ستاره مربع 0 ستاره مربع)) رو بزن بعد از منویی که باز میشه میتونی تک تک قسمت های گوشی رو تست کنی.

یه توصیه میکنم بهت: وقتی گوشی رو خریدی تا وقتی که براش یه برچسب محافظ صفحه نخریدی برچسب صفحه گوشیت رو نکن چونکه امکان داره روش خط و خش بیفته چون صفحش زود خط و خش می افته.

در زیر برات آدرس و شماره تلفن های نمایندگی های مجاز پارس مایکروتل در شهر تهران رو برات میذارم:

1- فروشگاه شماره یک: خیابان حافظ - نرسیده به خیابان سرهنگ سخایی - بازار موبایل ایران - طبقه همکف - شماره 228
    شماره تلفن: 66752185 - 66752184

2- فروشگاه شماره 2: شهرک غرب - مجتمع تجاری گلستان - فروشگاه گلستان
    شماره تلفن: 88088070

3- فروشگاه شماره 3: خیابان ولی عصر (عج) - رو به روی پارک ملت - برج ملت - فروشگاه ملت
    شماره تلفن: 22021302 - 22021301

برای اطلاع از آدرس و شماره تلفن های نمایندگیهای مجاز در شهرستان ها هم میتونی به لینک زیر مراجعه کنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 28-05-2010 at 16:08.

9. 3 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

بالاخره من جدی تصمیم گرفتم راممو عوض کنم
    چند تا سوال
    1- اصلی ترین خطر تعویض رام همون یک بار و یک دقیقه ای هست که قسمت eboot رو میرزیم؟
    اگه این بخش انجام بشه دیگه هر بار رام 6.5 بزنم هیچ خطری نداره؟

2- حالا جز رفتن برق خطرات تعویض رام چیه؟؟

3- چه رامی از همش بهتره؟

4- چطور میتونم رام فعلیمو طوری استخراج کنم که همونطور بخش بخش
    XDA - CSC
    در بیاد؟؟؟

ممنون

یک دقیقه نیست حدود 3 ثانیه که زیاد به چشم نمیاد. اصلی ترین خطر تعویض رام به نظر من اینه که شما رام رو بد از اینترنت دانلود کرده باشید و فایلتون خراب باشه!

رام خوب من در صفحات قبل گذاشتم همون GC_JE2_LITE خوبه.

رام خودتون رو لازم نیست استخراج کنید چون رام عربی مایکروتل هم گذاشتم. میتونید استخراج کنید ولی یه کم زحمت داره.

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

درود

سعید خان من اون فارسی سازی رو که گذاشته بودی(2 تا فایل) رو نصب کردم و درست بود همه چی ولی یه بار عشقی از سر بیکاری گوشی رو عربی کردم ولی حالا که دوباره اینگلیش کردم همه چی از راست به چپ شده چی کار کنم؟

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

نه چون به هر حال مقاومتیه ولی بدون شک تو مقاومتی ها بهترینه. من چون یه مدت کربی دستم بود الان همونقدر که به گوشیم فشار میارم کار میکنه و تقریبا عین خازنیه.[COLOR="Silver"]

به نظر من از اس ام اس هات و دفترچه تلفنت یه بک آپ بگیر و هارد ریست کن خیال خودت رو راحت کن!

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

سلام دوستان من امروز گوشیم رو گرفتم... . ویندوز 6.5 روش هست . وقتی spb shell رو روش نصب کردم رو منو ها سرعتش عالی بود ولی در اون قسمتی که چند بعدی می کنه خییلی کند بود !

وقتی SPB SHELL رو استفاده میکنید برید قسمت رم ببینید چقدر از رم موبایلتون باقی مونده . اگه حدود 70 مگ داشتید که خوبه . و اگه کمتر باشه به نظرم SPB SHELL رو پاک کنید بهتره چون سنگین میشه گوشیت. رام لایت سرعتش بیشتره

---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

وقتی SPB SHELL رو استفاده میکنید برید قسمت رم ببینید چقدر از رم موبایلتون باقی مونده . اگه حدود 70 مگ داشتید که خوبه . و اگه کمتر باشه به نظرم SPB SHELL رو پاک کنید بهتره چون سنگین میشه گوشیت. رام لایت سرعتش بیشتره . به نظرم در کل رام رو عوض کنید راحت ترید. از نمایندگی بپرسید که آیا با تعویض رام باطل میشه یانه! خودشون جواب میدن. فوقش میتونید تعویض کنید و بعدا برای بردن به نمایندگی از رام مایکروتلی که گذاشتم استفاده کنید

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

سلام
    من از اين علامتا ی پاستور گيشنيز اينا رو ميخواستم تو کيبردش ! ميشه راه نمايی کنيد ؟

تو سایت XDADEVELOPER برو و دنبال پوسته برای FINGERKEABOARD بگرد. شاید پیدا کنی

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

سلام دوستان
    من هم بالاخره اين گوشي رو خريدم
    اين پست رو هم از اول تا آخر خوندم....خيلي بيكارم نه!!؟؟
    آقا سعيد شايد اشتباه كردم كه گوشي رو با گارانتي خريدم.
    ويندوز گوشي 6.5 هست ولي من ميخوام رام رو عوض كنم.
    آخرين رامي رو كه خودت استفاده ميكني و راضي هستي كدومه؟
    چطور مي تونم اين رام و برنامه ها رو رو يك سي دي يا دي وي دي داشته باشم؟
    بهترین کار رو کردی باور کنید جواب اکثر سوالات دوستان در صفحات قبل هست! کافیه زجمت بدن و بخونن. اشتباه نکردی با گارانتی خریدی. به نظرم الان با اختلاف قیمت کم با گارانتی با صرفه تره. من اندازه یک دی وی دی از این رام ها دارم .قبلا هم گفتم هرکی بخواد براش با قیمت دی وی دی و پول پست میفرستم ولی کسی نخواست!. آخرین رامی که دارم استفاده میکنم اینه:

کد:

11. 4 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

چند تا عکس از ظاهر گوشیم:

تم سفید زنگ اسمش DarkNinja White

کد:
    taskbar استفاده شده که شبیه taskbar سیستم عامل آندرویده اسمش winAndroid Project TaskIcon
    v 0.8

کد:
    آیکون های استفاده شده در واقع آیکون های آیفون که من دانلود کردم و با نرم افزار Icon changer تغیرر دادم

این نرم افزار تغییر آیکون که کار باهاش سادست. آیکون هاتون هم با پسوند پی ن جی به دلخواه از اینترنت دانلود کنید

کد:

کیبورد استفاده شده اسمش FingerKeyboard2 که واقعا کار باهاش راحته و قسمت فارسیش کامل و بی نظیره

کد:

13. 6 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •