سلام اگه امکان داره دوستان فیفا باز کمک کنن تا افرادی مثل من که از منیجر مود فیفا چیزی سر در نمیارن بتونن استفاده کنن مطالبی که میزارم به صورت کامل از ابتدا که میخواین منیجر مود رو بازی کنین تا وقتی که فصل شروع میشه و چه کارهایی که باید انجام بدیم لطفا ر مورد هر کدوم که میتوانین راهنمایی کنین
واحد پول در منیجر مود کدوم باشه بهتره دلار پوند یا یورو
در اول مینویسه club budget زیرش مینویسه wage budget منظور از این دو تا چیست
در زیر کدام گزینه ها بهتره در قسمت match diffiulty level کدام گزینه را بزاریم لجندری اماتور یا پرو فشنال
در قسمت board difficulty کدام گزینه کدام گزینه بهتره نرمال یا پرئ فشنال و اینها چه تا ثیری میتونه داشته باشه
درقسمت board difficulty وقتی رو اماتور میزاریم رنگ پول سبز میشه وقتی روی سمی پرو فشنال و پرو فشنال میزاریم رنگش سفید و وقتی روی ورد کلاس میزاریم رنگش قرمز میشه منظورش چیه
بعد وارد اسپانسر ها میشویم کدام اسپانسر بهتره وتاثیرش در بازی چیه vantum یا visram یا lunar وچرا قیمتهاشون با هم فرق دارن و ما بهتره کدوم رو انتخاب کنیم
بعدش board confidence چیه club budget و rem weekly wages و در اخر transfer window که جلوش نوشته open for 8 weeks هر کدوم اینها چه تاثیری دارن
منظور wage summary wage budget و player wages چیه
board objectives چیه که زیرش نوشته win the barclays premier league و win the fa cup
و بعد در قسمت اپگریدها ما بهتر است چگونه اپگرید کنیم و کدامها بهترن و هر کدومشون برای چی هستن attackingmidefielddefensive goal keeping fitness head scoutnegotiatorstadion manajer
و گزینه match ticket price چیه مال من که رو گزینه medium روی کدام گزینه باشه بهتره
در قسمت qick tactics فلش بالا default سمت راست possession پایین counter attack و چپ high pressure منظور چیه ودر بازی باید از انها چگونه استفاده کرد
در قسمت manage team - custom tactics گزینه هایی که هیت ایا باید دستکاریشون کرد یانه به چه دردی میخوره ایا در بازی تا ثیری هم داره
و در اخر از کجا باید بفهمیم که فصل نقلو انتقالات کیه و چگونه باید انجام بدیم درکل اگر راهنمایی کنین در انتخاب مراحل اولیه منجر مود که بچه هایی که میخوان بازی کنن کدام گزینه هارو انتخواب کنن کدام گزینه ها بهتر هست با تشکر
در بازی وقتی دسته بازی همونی که چهار جهتی هست رو رو به جلو میبریم چهر چیز میاد یه چیزی مثل الان یادم نیست مثل فکر کنم اولترا افینس یا افینس اولترا دیفنس یا دیفنس از اینها باید چگونه استفاده کرد
درمورد فصل نقل وانتقالات چه موقع و چگونه باید انجام داد یه توضیحی بدید