تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 312 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در مورد اموزش فیفا

سلام اگه امکان داره دوستان فیفا باز کمک کنن تا افرادی مثل من که از منیجر مود فیفا چیزی سر در نمیارن بتونن استفاده کنن مطالبی که میزارم به صورت کامل از ابتدا که میخواین منیجر مود رو بازی کنین تا وقتی که فصل شروع میشه و چه کارهایی که باید انجام بدیم لطفا ر مورد هر کدوم که میتوانین راهنمایی کنین
    واحد پول در منیجر مود کدوم باشه بهتره دلار پوند یا یورو
    در اول مینویسه club budget زیرش مینویسه wage budget منظور از این دو تا چیست
    در زیر کدام گزینه ها بهتره در قسمت match diffiulty level کدام گزینه را بزاریم لجندری اماتور یا پرو فشنال
    در قسمت board difficulty کدام گزینه کدام گزینه بهتره نرمال یا پرئ فشنال و اینها چه تا ثیری میتونه داشته باشه
    درقسمت board difficulty وقتی رو اماتور میزاریم رنگ پول سبز میشه وقتی روی سمی پرو فشنال و پرو فشنال میزاریم رنگش سفید و وقتی روی ورد کلاس میزاریم رنگش قرمز میشه منظورش چیه
    بعد وارد اسپانسر ها میشویم کدام اسپانسر بهتره وتاثیرش در بازی چیه vantum یا visram یا lunar وچرا قیمتهاشون با هم فرق دارن و ما بهتره کدوم رو انتخاب کنیم
    بعدش board confidence چیه club budget و rem weekly wages و در اخر transfer window که جلوش نوشته open for 8 weeks هر کدوم اینها چه تاثیری دارن
    منظور wage summary wage budget و player wages چیه
    board objectives چیه که زیرش نوشته win the barclays premier league و win the fa cup
    و بعد در قسمت اپگریدها ما بهتر است چگونه اپگرید کنیم و کدامها بهترن و هر کدومشون برای چی هستن attackingmidefielddefensive goal keeping fitness head scoutnegotiatorstadion manajer
    و گزینه match ticket price چیه مال من که رو گزینه medium روی کدام گزینه باشه بهتره
    در قسمت qick tactics فلش بالا default سمت راست possession پایین counter attack و چپ high pressure منظور چیه ودر بازی باید از انها چگونه استفاده کرد
    در قسمت manage team - custom tactics گزینه هایی که هیت ایا باید دستکاریشون کرد یانه به چه دردی میخوره ایا در بازی تا ثیری هم داره
    و در اخر از کجا باید بفهمیم که فصل نقلو انتقالات کیه و چگونه باید انجام بدیم درکل اگر راهنمایی کنین در انتخاب مراحل اولیه منجر مود که بچه هایی که میخوان بازی کنن کدام گزینه هارو انتخواب کنن کدام گزینه ها بهتر هست با تشکر
    در بازی وقتی دسته بازی همونی که چهار جهتی هست رو رو به جلو میبریم چهر چیز میاد یه چیزی مثل الان یادم نیست مثل فکر کنم اولترا افینس یا افینس اولترا دیفنس یا دیفنس از اینها باید چگونه استفاده کرد
    درمورد فصل نقل وانتقالات چه موقع و چگونه باید انجام داد یه توضیحی بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا خواهشا اگه حتی یه نفر هست که نسخه اصلی PC بازی رو داره یه پست بزنه تا هم ما خیالمون راحت بشه هم بقیه دوستان که بلاخره نسخه اصلی PCش اومده و همشون دمو نیستن
    بازی در 2 اکتبر در منطقه ی اروپا عرضه شده و در 20 اکتبر در آمریکای شمالی عرضه خواهد شد. پس بازی ای که در ایران هست، کپی از بازی عرضه شده در منطقه ی اروپاست.
    این فیفای امساله. خودتون رو امیدوار نکنید که این دموست و .... بازی اصلی همینه. شاید تعجب کردید که که چقدر EA بد کار کرده و فکر کردید که تو نسخه ی اصلی برطرف میشه. ولی نسخه ی اصلی همینه. این اولین بار نیست و اخرین بار هم نخواهد بود که EA اینگونه بازی میسازه.

3. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من بعد از سالها این فیفا رو گرفتم تا ببینم چطوره ... ولی خداییش افتضاحه در بعضی مواقع .

اصلا یه سری اصول رو رعایت نکرده و گند زده تو بازی . مثلا وقتی بازیکن حرف بسمت دروازه بیاد و هیچ بازیکنی از دفاع نباشه ، دروازبان کاری به اشاره تو نداره و خودش میاد جلو . حتی وقتی بازیکن خارج محوطه هست دروازبان سریع میاد بیرون . اونوقع راحت با چیپ گل میخوری !!! صدبار اینجوری گل خوردم .
    یا قیافه ها که نصفشون ساخته نیست ... نصفه دیگه هم قابل تشخیص نیست ... دی:

در ل گرچه pes هم مشکلات خاص خودشو داره ، اما واقعا از فیفا بهتره .

راستی دوستان کسی ترینری داره که بشه points ها رو تو فیفا یه جوری زیاد کرد ، یا یه کاری کرد مصرف نشه ؟

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض کمک کمک

من فیفا 10 رو خریدم ولی یه فایل تو dvd خرابه کسی میتونه برام آپلود کنه
    ممنون میشم
    اون فایل در پوشه data در پوشه gui و فایلی به نام gui.big
    ممنون
    حجمش هم خیلی زیاد نیست . اگه فشرده بشه
    کسی نیست به داد ما برسه

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

رفیق من با کلی مخلفاتو ...قاب..عکس..کاورش..هزارتا تشکر خریدم 2 تومن شما چطور خریدی 4 تومن
    در ضمن این نسخه دیگه همینه که هست ....دیگه نسخه دیگری ندارد
    شما از کجا خریدی..بگو ما هم زین پس از اونجا خرید کنیم
    اگه اینترنتی خریدی آدرسش رو بزار لطفا...راستی مال شما چنتا دی وی دی هست مگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست عزيز h_13691990 عكس ها رو نميدوني
    جاي ديگه اپلود كني چون داخل ادرس تو كه دادي ميرم ميكه بايد ثبت نام كني با تشكر

داره خودمونی میشه shuahin_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام. منم fifa رو اینترنتی خریدم. وقتی بازی کردم گفتم نکنه graphic & detail پایین باشه. در کمال تعجب دیدم همه چی high هستش و این بازی امسال ea مفت نمی ارزه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا خواهشا اگه حتی یه نفر هست که نسخه اصلی PC بازی رو داره یه پست بزنه تا هم ما خیالمون راحت بشه هم بقیه دوستان که بلاخره نسخه اصلی PCش اومده و همشون دمو نیستن
    با چه زبونی بهتون بگیم این نسخه اصلی بازی است .این مسئله که EA در این نسخه نسبت به نسخه 2009 ،100 گام به عقب برداشته حقیقت دارد.نسخه 2009 شبیه سازی زیبایی نسبت به فوتبال بود . گرافیک نسبتاً خوبی هم داشت البته نه نسبت به بازی رقیب. ولی این نسخه گرافیک بسیار بسیار بسیار بدی داره .هر رزولیشنی که انتخاب می کنم از اون یکی بدتر است اصلاً رزولیشن های مختلف تفاوت چندانی با هم ندارد.دو تا گزینه هم اون آخرهست در تنظیمات گرافیکی بازی که هر دو روز low هست این ها را که روی high میذارم بازهم بدتر میشه .بهترین تنظیم گرافیکی این بازی چیست؟
    بهترین رزولیشن برای lcd20wide سیستمم هم بالاست.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام اگه امکان داره دوستان فیفا باز کمک کنن تا افرادی مثل من که از منیجر مود فیفا چیزی سر در نمیارن بتونن استفاده کنن مطالبی که میزارم به صورت کامل از ابتدا که میخواین منیجر مود رو بازی کنین تا وقتی که فصل شروع میشه و چه کارهایی که باید انجام بدیم لطفا ر مورد هر کدوم که میتوانین راهنمایی کنین
    واحد پول در منیجر مود کدوم باشه بهتره دلار پوند یا یورو
    در اول مینویسه club budget زیرش مینویسه wage budget منظور از این دو تا چیست
    در زیر کدام گزینه ها بهتره در قسمت match diffiulty level کدام گزینه را بزاریم لجندری اماتور یا پرو فشنال
    در قسمت board difficulty کدام گزینه کدام گزینه بهتره نرمال یا پرئ فشنال و اینها چه تا ثیری میتونه داشته باشه
    درقسمت board difficulty وقتی رو اماتور میزاریم رنگ پول سبز میشه وقتی روی سمی پرو فشنال و پرو فشنال میزاریم رنگش سفید و وقتی روی ورد کلاس میزاریم رنگش قرمز میشه منظورش چیه
    بعد وارد اسپانسر ها میشویم کدام اسپانسر بهتره وتاثیرش در بازی چیه vantum یا visram یا lunar وچرا قیمتهاشون با هم فرق دارن و ما بهتره کدوم رو انتخاب کنیم
    بعدش board confidence چیه club budget و rem weekly wages و در اخر transfer window که جلوش نوشته open for 8 weeks هر کدوم اینها چه تاثیری دارن
    منظور wage summary wage budget و player wages چیه
    board objectives چیه که زیرش نوشته win the barclays premier league و win the fa cup
    و بعد در قسمت اپگریدها ما بهتر است چگونه اپگرید کنیم و کدامها بهترن و هر کدومشون برای چی هستن attackingmidefielddefensive goal keeping fitness head scoutnegotiatorstadion manajer
    و گزینه match ticket price چیه مال من که رو گزینه medium روی کدام گزینه باشه بهتره
    در قسمت qick tactics فلش بالا default سمت راست possession پایین counter attack و چپ high pressure منظور چیه ودر بازی باید از انها چگونه استفاده کرد
    در قسمت manage team - custom tactics گزینه هایی که هیت ایا باید دستکاریشون کرد یانه به چه دردی میخوره ایا در بازی تا ثیری هم داره
    و در اخر از کجا باید بفهمیم که فصل نقلو انتقالات کیه و چگونه باید انجام بدیم درکل اگر راهنمایی کنین در انتخاب مراحل اولیه منجر مود که بچه هایی که میخوان بازی کنن کدام گزینه هارو انتخواب کنن کدام گزینه ها بهتر هست با تشکر
    در بازی وقتی دسته بازی همونی که چهار جهتی هست رو رو به جلو میبریم چهر چیز میاد یه چیزی مثل الان یادم نیست مثل فکر کنم اولترا افینس یا افینس اولترا دیفنس یا دیفنس از اینها باید چگونه استفاده کرد
    درمورد فصل نقل وانتقالات چه موقع و چگونه باید انجام داد یه توضیحی بدید
    واحد پول بهتره دلار باشه چون برای ما ایرانی ها بیشتر اشنا هستش.....
    club budget هم که بودجه کلوب و باشگاه هستش بهتره از همه بیشترشو انتخاب کنی.....
    قسمت انتخاب سختی بازی هم بستگی به خودت داره و اینکه بتونی تیم حریف رو شکست بدی من همیشه profshineal میرم
    در مورد اسپانسر ها که بهتره اون اسپانسری که بیشتر از همه در هر شرایطی بهت پول بده ....(باختها---بردها--بردن کاپی..جامی--)
    اپگریدها بعد از اتمام هر بازی خوبه خود روی بازیکنانی که خوب بازی کردند اعمال میشه...
    در مورد match tiket price هم این گران بودن و یا ارزان بودن بلیط باشگاه شما رو نشون میده که اگه خاستید میتونید روی high
    بزاری و از تماشاگرات پول بیشتری بگیری...
    فصل نقل لنتقالات هم همیشه نیم فصل و یک بار هم در پایان فصل هستش که باید بر حسب نیاز خودت نسبت به بازیکن برای تیم
    بازیکن انتخاب کنی...هم به صورت قرضی ..هم به صورت کلی ..می تونی بخری...
    یادت باشه که بازیکنهای خودت رو هم باید هر چند گاهی تمدید قرارداد بکنی...
    من فقط در این حد میتونستم بگم بقیه کمی مفصلتر بون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با چه زبونی بهتون بگیم این نسخه اصلی بازی است .این مسئله که EA در این نسخه نسبت به نسخه 2009 ،100 گام به عقب برداشته حقیقت دارد.نسخه 2009 شبیه سازی زیبایی نسبت به فوتبال بود . گرافیک نسبتاً خوبی هم داشت البته نه نسبت به بازی رقیب. ولی این نسخه گرافیک بسیار بسیار بسیار بدی داره .هر رزولیشنی که انتخاب می کنم از اون یکی بدتر است اصلاً رزولیشن های مختلف تفاوت چندانی با هم ندارد.دو تا گزینه هم اون آخرهست در تنظیمات گرافیکی بازی که هر دو روز low هست این ها را که روی high میذارم بازهم بدتر میشه .بهترین تنظیم گرافیکی این بازی چیست؟
    بهترین رزولیشن برای lcd20wide سیستمم هم بالاست.

الله اعلم.

12. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •