تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 773 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ببینید جناب تنها من واضح میگم ما یک ----- داریم و2 تلویزیون درست . حالا من برای تلویزیون اولی که داخل هال میباشد اتصالاتو به طور معمولی وبا استفاده از این فیشهای 3 رنگ زرد قرمز سفید روی av میگیرم این مشکلی نیست اما برای اشپزخانه از فیش انتن پشت ----- که همون فیش انتن تلویزیون بهش میخوره استفاده میکنیم که گفتم همون حالت جاماندن تصویر ونویز رو داره که جنسی این سیم مال انتن معمولی در صورتیکه ما برای خود ماهواره از جنس سیم دیگری است با اهم بیشتر چرا که اگر از این سیم انتن معمولی استفاده کنیم افت سیگنال شدید پیدا میکنیم .حال من میگم اگر این جنس سیم معمولی انتن که از پشت ----- به تلویزیون توی اشپزخانه اومده از جنس سیم ماهواره کنم با اهم بیشتر ایا فرقی درتصویر دارم یا خیر؟ سوال دوم ببینید جناب تنها من صدای اشپزخانه تلویزیون با توی هال اختلاف داره وبهم نمیخورند اینو چه کارش کنم منتظر جوابم
    -شما منظورتون خروجي از RF هست يعني همون كابل هاي كواكسيالي كه ميفرمايين
    - خوب بابا طفلي حق داره نويز داشته باشه
    -شما فرض كن از RF بگيري خروجي واحتمالا مسير طولاني خويب هم كيفيت در حد تيم ملي پايين مياد وهم صدا لگ داره وتاخير اين رو كاريش نميشه كرد بزرگوار
    -تنها اينكه يك دستگاه ديگه بگيرين كه 2 تا خروجي حداقل AV و يا كامپوننت داشته باشه ويا اينكه مجزا استفده كنيد براي اون TV
    -و فكر ميكنم از عنوان تاپيك داريم منحرف ميشيم سوالي داشتين توي پروفايلم بنويسيد بنده تا جايي كه اطلاع داشته باشم كمكتون ميكنم

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

he700 که گفتم چون قیمتش بالاست منتفیه
    660 هم فکر کنم تلتکست نداره.
    ex550 ساخت کجاست ؟
    LG LD660 تلتسكت نداره ؟
    خوب اكثر سري هاي EX ساخت و مونتاژ داخل هستند ولي گويا مالزيايي هستند اصالتا

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و بخصوص کاربر عزیز t_tanhayam. من قبلا هم سوالم رو یکبار مطرح کردم و در مورد مدل 32EX500 سونی به نتیجه رسیدم تا اینکه مدل جدیدی بنام LG 32SL800 رو هم دیدم و چون فول اچ دی و 200 هرتز هم بود، کمی برام شک پیش اومد که حالا بین این دو مدل واقعا کدوم یک بهتر هستند. در هر صورت من به دنبال با کیفیت‌ترین LCD 32 هستم که در عین حال قیمتی مناسب هم داشته باشه.
    اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم.
    با تشکر...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

جناب تنها منتظر جوابم راستی چه طور میشه از این امکان فرستنده fm استفاده کرد من هر کاری کردم رادیویی نگرفت ایا میگیره اصلا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و بخصوص کاربر عزیز t_tanhayam. من قبلا هم سوالم رو یکبار مطرح کردم و در مورد مدل 32EX500 سونی به نتیجه رسیدم تا اینکه مدل جدیدی بنام LG 32SL800 رو هم دیدم و چون فول اچ دی و 200 هرتز هم بود، کمی برام شک پیش اومد که حالا بین این دو مدل واقعا کدوم یک بهتر هستند. در هر صورت من به دنبال با کیفیت‌ترین LCD 32 هستم که در عین حال قیمتی مناسب هم داشته باشه.
    اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم.
    با تشکر...
    -ببين بزرگوار ههر دو مدل sl و ex ديجيتال هستند اختلاف اعدادي كه ميبينيد در عمل واقعا تفاوتي نميبينيد
    -من نظر خوبي روي sl ها ندارم نميدونم چرا ولي به نظرم اون رنگ بندي وشفافيت سري هاي lh رو نداره واز طرفي رفلكس نور هم بهش اضافه شده ولي شكيل هست
    -من باز هم نظر شخصيم اين هست كه توي 32 ها samsung b650 ميتونه يكي از بهترين ها باشه

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

جناب تنها منتظر جوابم راستی چه طور میشه از این امکان فرستنده fm استفاده کرد من هر کاری کردم رادیویی نگرفت ایا میگیره اصلا؟
    -بزرگوار پروفايلتون رو ببينيد جوابتون رو دادم
    -فرستنده fm منظورتون هست مشابه فرستنده هاي مورد استفاده در ماشين؟

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه help please's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اول سلام
    راستش من قصد داشتم v20 پانا بگیرم . البته هنوزم میخوام .ولی با مهمترین مشکل
    در مورد خرید tv (کمبود چرک کف دست) مواجه شدم ! ناچارا مجبورم زیر 1 تومن انتخاب
    کنم . ارزونتر بهتر .
    plasma 42 واسه اتاقم میخوام . نور محیط که دست خودمه (کاملا تاریکش میکنم)
    اکثرا هم فیلم FHD باهاش میخوام ببینم .
    چی بگیرم ؟ احتمالا باید پانا قدیمی یا سامسونگ بگیرم دیگه .
    راستی فاصلم هم 2.5 متر میشه .
    Help please !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اول سلام
    راستش من قصد داشتم v20 پانا بگیرم . البته هنوزم میخوام .ولی با مهمترین مشکل
    در مورد خرید tv (کمبود چرک کف دست) مواجه شدم ! ناچارا مجبورم زیر 1 تومن انتخاب
    کنم . ارزونتر بهتر .
    plasma 42 واسه اتاقم میخوام . نور محیط که دست خودمه (کاملا تاریکش میکنم)
    اکثرا هم فیلم FHD باهاش میخوام ببینم .
    چی بگیرم ؟ احتمالا باید پانا قدیمی یا سامسونگ بگیرم دیگه .
    راستی فاصلم هم 2.5 متر میشه .
    Help please !!!
    -عليك سلام بزرگوار

PS-42C470

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ان شاا... مشكلات همه حل بشه

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

ال جي هم 42pj650

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

-ببين بزرگوار ههر دو مدل sl و ex ديجيتال هستند اختلاف اعدادي كه ميبينيد در عمل واقعا تفاوتي نميبينيد
    -من نظر خوبي روي sl ها ندارم نميدونم چرا ولي به نظرم اون رنگ بندي وشفافيت سري هاي lh رو نداره واز طرفي رفلكس نور هم بهش اضافه شده ولي شكيل هست
    -من باز هم نظر شخصيم اين هست كه توي 32 ها samsung b650 ميتونه يكي از بهترين ها باشه

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

-بزرگوار پروفايلتون رو ببينيد جوابتون رو دادم
    -فرستنده fm منظورتون هست مشابه فرستنده هاي مورد استفاده در ماشين؟
    واقعا دستتون درد نکنه الان بیشتر ابهاماتی که داشتم رفع شد. فقط برای آخرین سوال اینکه یک مدل دیگه رو هم بهش برخوردم که از سری SL نبود بنام 32LCD660 LG در واقع می‌تونم بگم از لحاظ اعداد و ارقام بهترین 32 کنونی ال جی بود. حالا یک توضیح هرچند مختصر هم در این مورد بدین اینشالله به یه انتخاب قطعی برای خرید برسم. و در نهایت بین سه مدل زیر یکی رو انتخاب کنم
    Sony 32EX500 , LG 32LCD660 , Sumsung B650
    باز هم ازتون ممنونم بابت پاسخگویی و از اینکه زیاد مزاحم شدم واقعا معذرت می‌خوام. موفق باشید...

9. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

واقعا دستتون درد نکنه الان بیشتر ابهاماتی که داشتم رفع شد. فقط برای آخرین سوال اینکه یک مدل دیگه رو هم بهش برخوردم که از سری SL نبود بنام 32LCD660 LG در واقع می‌تونم بگم از لحاظ اعداد و ارقام بهترین 32 کنونی ال جی بود. حالا یک توضیح هرچند مختصر هم در این مورد بدین اینشالله به یه انتخاب قطعی برای خرید برسم. و در نهایت بین سه مدل زیر یکی رو انتخاب کنم
    Sony 32EX500 , LG 32LCD660 , Sumsung B650
    باز هم ازتون ممنونم بابت پاسخگویی و از اینکه زیاد مزاحم شدم واقعا معذرت می‌خوام. موفق باشید...
    -خواهش ميكنم دوست عزيز
    -ld 650 ال جي هم مشخصات خيلي خوبي داره در عين حال usb فوق العاده اي كه توي سام ها داريم هم گويا بر روي اين مدل هست و ميتونه انتخاب خيلي خوبي باشه
    -تنها چيزي كه به نظرم ميرسه اين هست كه b650 پنل شفاف داره با وجود اينكه رفلكس نور رو تا حدودي داريم منتها رنگ ها رو شاداب تر و قشنگ تر ميبينيد
    -من خودم كنتراست هر دو مدل رواز نزديك ديدم نظر شخصي من اين هست كه پنل b كنتراست خيلي عالي داره نسبت به همرده هاي خودش
    -با اين حال با توجه به قيمت ld650 ال جي كه فكر ميكنم كمتر هست نسبت به b 650 ميتونه گزينه بهتري باشه اگه قيمت هم مهم هست براتون

11. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام دوستان
    ممنون از سايت خوب و مفيد شما
    من ديروز بالاخره بعد از مدتها انتظار پانا v20 خريدم واقعا از نظر كيفيت و تصوير رو دست نداره ارزش اينهمه صبر داشت ما در منزل سوني و سامسونگ نيز داريم در مقابل تصوير پانا حرفي براي گفتن ندارن بدون طرفداري بايد گفت اينكار پانا بسيار با كيفيت است و قصد تبليغات ندارم چون ماركهاي ديگر هم تلويزيون در منزل داريم و براي راهنمايي دوستاني كه قصد خريد tv دارند شك نكرده و v20پانا را انتخاب كنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

جناب ابی سلام دو سوال وراهنمایی سوال اول ال سی دی سامسونگها تا چه اینچی مونتاژ ایران هست ؟ سوال دوم ایا این درسته که ال ای دی رو میشه از هر جهتی دید اما ال سی دی رو نه یا ال ای دی هم بهش نزدیک میشی یا از بغل میبینی تصویرش فرق داره تا از جلو ؟ منتظر جوابم سوال سوم ما مدل 40b580 زمان پاسخگویی به تصویرش چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •