تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 228 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2278

نام تاپيک: کلوپ N86

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوستانی که میگن تمشون به حالت پیش فرض بر میگرده چه موقع اینجوری میشه؟
    موقع وصل به کامپیوتر؟
    آیا تم رو روی فون مموری هم نصب کردید و باز تست کنید؟
    والا من 3تا ان86 دمه دست داشتم یکیشم ماله خودم بود.اما هیچ وقت تمم به حالت پیش فرض بر نمیگشت .
    و اما در مورد هنگ که اون دوستمون گفتن.
    من گوشیهای قبلیم ان82 و ان95 بوده.تو مواردی مثل سرعت و هنگ ان86 واقعا از اونا بهتره.سرعتش به مراتب از ان82 قبلیم بیشتر بود.هنگم خیلی کم پبش میومد الا تو ورژن 20 که اشکال داشت و تو ورژن های بعدی رفع شد.

2. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

دوستانی که میگن تمشون به حالت پیش فرض بر میگرده چه موقع اینجوری میشه؟
    موقع وصل به کامپیوتر؟
    آیا تم رو روی فون مموری هم نصب کردید و باز تست کنید؟
    والا من 3تا ان86 دمه دست داشتم یکیشم ماله خودم بود.اما هیچ وقت تمم به حالت پیش فرض بر نمیگشت .
    و اما در مورد هنگ که اون دوستمون گفتن.
    من گوشیهای قبلیم ان82 و ان95 بوده.تو مواردی مثل سرعت و هنگ ان86 واقعا از اونا بهتره.سرعتش به مراتب از ان82 قبلیم بیشتر بود.هنگم خیلی کم پبش میومد الا تو ورژن 20 که اشکال داشت و تو ورژن های بعدی رفع شد.
    دوست عزیز من که نکیخوام تو سره گوشیه خودم بزنم.
    اگه تم رو فون مموری هم نصب نباشه با وصل شدن به کام درسته که به پیشفرض بر میگرده اما با جدا شدن کابل تم مورد نظر باز جایگزین میشه با این حال مشکله من این نیست وقتی دارم با گوشی کار میکنم مثلا گزینه ریپلی رو تو مسیج میزنم قبل از اینکه صفحه نیو مسیج باز شه تم بر میگرده! زیاد پیش میاد.
    شما که میگی رو فون خو من نمیخوام فون مموری رو با تم پر کنم.
    میگم که تو ورژن 20 کمتر پیش میومد اما تو 30 زیاد شده. هر ان 86یی مشکل خاص خودشو داره!
    از گوشیم راضیم اما فکر میکردم بهتر از اینا باشه از لحاظ باگ نرم افزاری...

4. این کاربر از mojtaba_18843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوست عزیز من که نکیخوام تو سره گوشیه خودم بزنم.
    اگه تم رو فون مموری هم نصب نباشه با وصل شدن به کام درسته که به پیشفرض بر میگرده اما با جدا شدن کابل تم مورد نظر باز جایگزین میشه با این حال مشکله من این نیست وقتی دارم با گوشی کار میکنم مثلا گزینه ریپلی رو تو مسیج میزنم قبل از اینکه صفحه نیو مسیج باز شه تم بر میگرده! زیاد پیش میاد.
    شما که میگی رو فون خو من نمیخوام فون مموری رو با تم پر کنم.
    میگم که تو ورژن 20 کمتر پیش میومد اما تو 30 زیاد شده. هر ان 86یی مشکل خاص خودشو داره!
    از گوشیم راضیم اما فکر میکردم بهتر از اینا باشه از لحاظ باگ نرم افزاری...
    سلام
    منم همچین جسارتی نکردم دوست عزیز.
    ولی در کل مشکلتون با اینکه من این همه با ان86 ور میرفتم تا حالا تو ماله خودم و نزدیکام ندیدم که کمی عجیبه.

6. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_m_663's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

با اين توصيفاتي كه از مزايا و معايب ورژن جديد وجود داره، آيا پيشنهاد مي كنيد به اين ورژن گوشيمونو آپديت كنيم؟ و چرا؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

با اين توصيفاتي كه از مزايا و معايب ورژن جديد وجود داره، آيا پيشنهاد مي كنيد به اين ورژن گوشيمونو آپديت كنيم؟ و چرا؟

قانون تازه نوکیا = هر گوشی ای که 2 سال از عمرش گذشته باشه، به تدریج دچار مشکل می شه تا گوشی های نو نوار نوکیا به فروش بره... قانونی که متاسفانه در گوشی های N95 و N82 و N95 8G صدق کرده...

آپگرید نکن.

شاد و
    سبز باشین

9. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    نه داریوش جان هنوز ان86 به اون مرحله نرسیده.
    دوست عزیز شما اگه ورژنتون 30 نیست حتما به 30 آپدیت کنین.هیچ مشکل خاصی نداره.خیالت راحت دوست عزیز.
    اون مورد عوض شدن تم هم فقط مختص اوشون هست.
    من نه تو فریم ورهای قبلی داشتم نه تو 30.
    فریم ور 30 واقعا فریم ور خوبی هست خیالت راحت.

11. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    نه داریوش جان هنوز ان86 به اون مرحله نرسیده.
    دوست عزیز شما اگه ورژنتون 30 نیست حتما به 30 آپدیت کنین.هیچ مشکل خاصی نداره.خیالت راحت دوست عزیز.
    اون مورد عوض شدن تم هم فقط مختص اوشون هست.
    من نه تو فریم ورهای قبلی داشتم نه تو 30.
    فریم ور 30 واقعا فریم ور خوبی هست خیالت راحت.
    پس خدا رو شکر هنوز جا داره پس...
    فکر کنم مانند ماها برای شما ها هم نگارش 35 بدترین نگارش و نگارش پایانی باشه؛ درسته؟

13. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_m_663's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

اگه اشتباه نكنم در مورد گوشيه N82 تا حالا ورژن هاي 10، 20، 30، 31 و 35 عرضه شده كه اين نسخه ي آخريه اصلا نتونسته راضي كننده باشه و ديده شده اشكالاتي مثل افت محسوس فيلمبرداري و عكسبرداري و يكسري باگ هاي غير قابل پيش بينيه ديگه به وجود اومده حالا با اين خلاصه اي كه عرض كردم ميشه گفت سياست نوكيا در عرضه ي ورژن هاي گوشي در جهت متفاعد كردن مشتري ها به داشتن گوشي هاي جديد باشه يا چنين سياستي در كل وجود نداره؟ با اين حال آيا نسخه هاي باقيمانده آپگريد عزيزمون در جهت افزايش معايب اعصاب خورد كن باگ هاب گوشي و يا احيانا، در جهت افت كيفيت عكسبرداري بي نظير گوشي به منظور ترغيب مشتريان به خريد مدل هاي گوشي هاي ديگه نيست؟
    با عرضه ي ورژن 30 گوشي فقط پيش بيني ميشه نسخه ي نهايي باقيمونده 35 باشه، عزيزان دارندگان اولين 8MP نوكيا آيا آپگرد گوشي به ورژن هاي باقيمونده نميتونه به عنوان راهي براي نفوذ پك هاي سيستمي و ويران كننده ي نوكياباشه؟
    داريوش جان نكته اي كه اشاره كردي قابل تامل هست ازت ممنونم،
    توتال جان آيا تنها شنيده هاي ما براي تصميم گيري ميتونه كافي باشه، آيا اعتقادي به سياست هاي نوكيا در مورد ساير برندها مثل N82 نداري، چرا؟
    Last edited by a_m_663; 07-05-2010 at 16:04.

15. این کاربر از a_m_663 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

اگه اشتباه نكنم در مورد گوشيه N82 تا حالا ورژن هاي 10، 20، 30، 31 و 35 عرضه شده كه اين نسخه ي آخريه اصلا نتونسته راضي كننده باشه و ديده شده اشكالاتي مثل افت محسوس فيلمبرداري و عكسبرداري و يكسري باگ هاي غير قابل پيش بينيه ديگه به وجود اومده حالا با اين خلاصه اي كه عرض كردم ميشه گفت سياست نوكيا در عرضه ي ورژن هاي گوشي در جهت متفاعد كردن مشتري ها به داشتن گوشي هاي جديد باشه يا چنين سياستي در كل وجود نداره؟ با اين حال آيا نسخه هاي باقيمانده آپگريد عزيزمون در جهت افزايش معايب اعصاب خورد كن باگ هاب گوشي و يا احيانا، در جهت افت كيفيت عكسبرداري بي نظير گوشي به منظور ترغيب مشتريان به خريد مدل هاي گوشي هاي ديگه نيست؟
    با عرضه ي ورژن 30 گوشي فقط پيش بيني ميشه نسخه ي نهايي باقيمونده 35 باشه، عزيزان دارندگان اولين 8MP نوكيا آيا آپگرد گوشي به ورژن هاي باقيمونده نميتونه به عنوان راهي براي نفوذ پك هاي سيستمي و ويران كننده ي نوكياباشه؟
    داريوش جان نكته اي كه اشاره كردي قابل تامل هست ازت ممنونم،
    توتال جان آيا تنها شنيده هاي ما براي تصميم گيري ميتونه كافي باشه، آيا اعتقادي به سياست هاي نوكيا در مورد ساير برندها مثل N82 نداري، چرا؟
    خواهش می کنم
    رفیق گلم توتال جون خودش کاملا در جریانه... چقدر پای درد و دل های کلوپ N82 نشسته...

یه جورایی راست میگه؛ فکر کنم هنوز زود باشه. من چشمم به مشکل عجیب اون دوستمون خورد که مشکل تم داشت و گفتم فاتحه الصلوات!!! اما بعد در طی بررسی هایی که کردم دیدم نه... بروز کردن به فرمویر تازه میارزه. مث اینکه دارندگانش بیش از اندازه ازش راضی هستن! احتمالا نگارش بعدی 31 یا 32 خواهد بود و پس از اون نگارش پایانی... البته باز هم تاکید می کنم؛ از هم اکنون همگی گوش به زنگ باشیم خوبه

شاد و
    سبز باشین
    Last edited by DariushGreat; 07-05-2010 at 16:59.

17. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

سلام

یکسری عکس برای دوستانی که قصد دارند گوشی را با گارانتی اصلی بخرند.

Last edited by hamidkabiri6270; 09-05-2010 at 00:52.

19. 5 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •