تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 288 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام دوستان
    آیا نیازی به ساین کردن گوشی ساتیو وجود داره یا نه؟
    آیا با ساین کردن گوشی روی عملکرد آن تاثیر منفی نمی گذارد؟
    در صورت امکان لینک آموزش ساین کردن ساتیو را که برای افراد مبتدی مفید است قرار بدهید چون من نیاز دارم که مرحله به مرحله توضیح داده باشد
    ممنون
    سیستم عامل سیمبین متشکل از زبان های برنامه نویسی C، C #، جاوا، ویژوال و چند زبان دیگر هست. در زمان 6600، 6630 و N70 بدلیل نبودن ساین متاسفانه ویروس های خطرناکی برای سیستم عامل سیمبین نوشته شد و صدمات زیادی به بار آورد. برای همین شرکت سازنده تصمیم گرفت در نسل های بعدی این سیستم عامل و برای برنامه های ساخته شده برای این سیستم عامل یه امضای دیجیتالی ( Digital Sign ) به عنوان مهر تایید بگذاره و در عین حال برای خود سیستم عامل هم سامانه تشخیص هویت ( Certificate System ) رو قرار داد تا سیستم عامل فقط برنامه های دارای امضای دیجیتالی - به برنامه دارای این امضا ساین شده می گن - رو نصب کنه و اگه برنامه ای اون رو نداشته باشه یا امضاش منقضی شده باشه، اون رو نصب نکنه...

ساین مفید ترین کار ممکن برای گوشی هست و هیچ صدمه ای به اون نمی زنه. ساین برای همه گوشی های سیمبین ( نوکیا و غیر نوکیا ) هست. تعداد زیادی از برنامه ها که کرک شدن برای نصب شدن نیازمند ساین شدن هستن...

درباره نوع ساین هم در بخش Symbian S60 V3.0 یه تاپیک جداگانه زده شده و مفصلا توضیح داده شده! فقط در همین اندازه بگم که برای ساین کردن یه برنامه شما نیازمند دو عدد پرونده به نام های Certificate با پسوند ( cer. ) و Key با پسوند ( key. ) هستی که در تاپیک درخواست سرتیفیکیت، با دادن شماره سریال IMEI گوشی ( کد #06#* رو بزنی نشون می ده ) می تونی تا ماکزیمم 48 ساعت بعد بدست بیاریشون...

شاد باشین
    Last edited by DariushGreat; 02-05-2010 at 11:15.

2. 6 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا دیگه مموری ریدر رو کامپیوترم نمیخونه ؟
    گوشی فقط با usb کار میکنه . با مموری ریدر اون برنامه اول ِ ستاپ میاد دوباره میگه اینارو اینستال کن . در صورتی که همه برنامه ها هست روی کامپیوترم !

من هیچ وقت -- نکردم گوشی رو ، برنامه ای که ارور میده و میگه اگر این رو بریزین ممکنه مشکل پیش بیاد اوکی میزنم و نصب میکنم . چیزی میشه ؟
    با 5700 هم همیشه همین کارو کردم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

گوشی فقط با usb کار میکنه . با مموری ریدر اون برنامه اول ِ ستاپ میاد دوباره میگه اینارو اینستال کن . در صورتی که همه برنامه ها هست روی کامپیوترم !

من هیچ وقت -- نکردم گوشی رو ، برنامه ای که ارور میده و میگه اگر این رو بریزین ممکنه مشکل پیش بیاد اوکی میزنم و نصب میکنم . چیزی میشه ؟
    ????????????????????

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آيا امكان فيلميرداري hd با ساتيو هست ؟ (با هك يا تغييرات ديگه...) و يا ممكنه با آپديت اين امكان بوجود بياد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اون ارور نیست بلکه هشداره که ممکنه این برنامه مثلاً ویروس باشه و اگه شما از برنامه مطمئنی اوکی میزنی و نصب میکنی.. ولی اروری که نیاز به -- یا ساین داره Certificate error هست که فقط یه پیغامه که میاد رو صفحه و بعد از نصب خارج میشه..

7. این کاربر از ninaz_khanoom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیه خوب .

میتونم الان -- کنم یا باید فرمت کنم بعد ؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من با اين gps شديدا مشكل دارم هر كار ميكنم وصل نميشه چيكار كنم؟
    تو فضاي آزاد هم اين پيغام رو ميده:
    gps work poorly indoors and in enclosed area
    يه مشكل جديد هم اضافه شد.چرا فايل هاي نصب نشده نرم افزار و بازي را نميشه بلوتوث كرد امروز آبروم جلوي دوستم رفت همش اون n97 را زد تو سرم

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

آقا من با اين gps شديدا مشكل دارم هر كار ميكنم وصل نميشه چيكار كنم؟
    تو فضاي آزاد هم اين پيغام رو ميده:
    gps work poorly indoors and in enclosed area
    يه مشكل جديد هم اضافه شد.چرا فايل هاي نصب نشده نرم افزار و بازي را نميشه بلوتوث كرد امروز آبروم جلوي دوستم رفت همش اون n97 را زد تو سرم
    سلام
    دوست عزیز احتمالا مکانتون خوب نبوده یا ممکنه عیب از فریم ور باشه که درست میشه.البته یک راهیم بود که بچه ها تو یه فروم دیگه گفتن.پیداش کردم نشونت میدم.
    ان97 اصلا با این گوشی قابل قیاس نیست خیالت راحت.ساتیو واقعا سرتر هست.
    فایل های نصب شده رو تویه هیچ گوشی سیمبینی نمیشه فستاد.مگر اینکه نصب نشدش رو نگه داشته باشید.

---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:21 AM ----------

اینم همون روش که اشاره کردم":

روش سریع lock شدن gps در satio :
    به منوی مخفی رفته و سپس به منوی gps وارد شوید و روی purg asistance data کلیک کنید و برای اطمینان دو سه بار این کارو انجام بدید.از منوی مخفی بیرون بیایید و gps گوشیو تست کنید باید سریعتر از سابق lock بشه
    حتی اگه از a-gps هم استفاده نکرده اید یا نمیکنید این روش موثره و خودم چندبار تست کردم و این یکی از باگهای نرم افزاری gps این گوشی هست
    از بالای خیابان ولنجک تهران gps رو زدم که در هوای بارانی در کمتر از یک و نیم دقیقه(بدون a-gps ) لاک شد و تا میدان توحید با دقت 11 متر و 6 ماهواره لاک شده با سیگنالهای بین 90 تا 100 درصد بدون گم کردن ماهواره کانکت بود
    شما هم تست کنید خبر بدید
    با استفاده از دكمه سبز و قرمز گوشي دستور زير را از چپ به راست اجرا كن
    red-green-red-red-green-red

11. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز احتمالا مکانتون خوب نبوده یا ممکنه عیب از فریم ور باشه که درست میشه.البته یک راهیم بود که بچه ها تو یه فروم دیگه گفتن.پیداش کردم نشونت میدم.
    ان97 اصلا با این گوشی قابل قیاس نیست خیالت راحت.ساتیو واقعا سرتر هست.
    فایل های نصب شده رو تویه هیچ گوشی سیمبینی نمیشه فستاد.مگر اینکه نصب نشدش رو نگه داشته باشید.

---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:21 AM ----------

اینم همون روش که اشاره کردم":

روش سریع lock شدن gps در satio :
    به منوی مخفی رفته و سپس به منوی gps وارد شوید و روی purg asistance data کلیک کنید و برای اطمینان دو سه بار این کارو انجام بدید.از منوی مخفی بیرون بیایید و gps گوشیو تست کنید باید سریعتر از سابق lock بشه
    حتی اگه از a-gps هم استفاده نکرده اید یا نمیکنید این روش موثره و خودم چندبار تست کردم و این یکی از باگهای نرم افزاری gps این گوشی هست
    از بالای خیابان ولنجک تهران gps رو زدم که در هوای بارانی در کمتر از یک و نیم دقیقه(بدون a-gps ) لاک شد و تا میدان توحید با دقت 11 متر و 6 ماهواره لاک شده با سیگنالهای بین 90 تا 100 درصد بدون گم کردن ماهواره کانکت بود
    شما هم تست کنید خبر بدید
    با استفاده از دكمه سبز و قرمز گوشي دستور زير را از چپ به راست اجرا كن
    red-green-red-red-green-red
    تمام اين كارها رو قبلا كردم ولي نشد.فايلي كه ميخواستم بفرستم نصب نشده بود ولي اجازه ارسال نميداد و اين پيغام رو ميده:

cannot send protected file

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

تمام اين كارها رو قبلا كردم ولي نشد.فايلي كه ميخواستم بفرستم نصب نشده بود ولي اجازه ارسال نميداد و اين پيغام رو ميده:

cannot send protected file
    سلام
    دوست عزیز باز هم هیچ گوشی سیمبیانی با خود فایل منیجرش برنامه ارسال نمیکنه.
    شما برنامه x.plor نصب کن حله.

14. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •