تو این تایپیک بطور جامع و کامل توضیح داده شده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334750
تو این تایپیک بطور جامع و کامل توضیح داده شده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334750
من ویندوز سون نصب کردم . یه چند تا مشکل دارم .
1-الان هر فایلی رو که باز میکنم (بازی های خود ویندوز - تصویری - عکس رو تست کردم برای مثال) ویندوز اون صفحه آبی رو میاره و ریستارت میشه . هنوز کرک نکردم . مشکل میتونه از اون باشه یا علت دیگه ای داره ؟
2- اون مشخصه که چند پنجره باز شده رو با فایلای درونشون رو پایین ویندوز میاد فقط اولای نصب کار میکنه ! یه مدت که میگذره فقط اسم فولدر رو نشون میده .
rating رو که زدم بهم امتیاز 4.9 داده . این خوبه یا بده ؟
3- فونت ها یکم ریز هستن . از اون خاصیت که میشه تا 125 درصد یا 150 درصد بزرگتر کرد هم که استفاده میکنم کیفیت آیکون ها بد میشه . توی ویندوز ایکس پی میشد با خاصیت clear type فونتش رو قشنگتر کرد . اینجا کجا و به چه صورتی هست ؟
4- بهترین نوع کرک در حال حاضر چیه ؟
*- مشخصات سیستم هم :
cpu : e5200 intel
ram: 2*1gig
vga:8600 gt
دوست من این همه در مورد مشکلاتت توضیح دادی ولی نگفتی نسخه ویندوزت چنده؟! ما هم بایدالکی پست بدیم بپرسیم نسخه ی ویندوزتون چنده؟!
ببینم بهتون که بتا ننداختن!؟
اگه از نصب ویندوز 30 روز گذشته باشه, اون ریستارت طبیعیه, آره میتونه از اون باشه.
Ratingتون هم آره خوبه و مشکلی نیست.
توش که نوشته ultimate 7600 zdf . یکی از دوستان هم همینو داشت و بدون مشکل استفاده میکنه .
من فقط یک روزه نصب کردم و هر چند دقیقه یکبار ریستارت میشه .
منم مشکل شما را داشتم ولی ویندوزم 7100 بود ولی از وقتی که 7600 نصب کردم دیگه این صفحه ابی که میگید وجود ندارد
مطمینی ویندوزت 7600 است؟
موفق باشید
مطمئنم که 7600 هست . میتونه مشکل از کرک نکردن باشه ؟
دوست عزيز كرك آن تو سي دي هست
فقط بايد تو سيف مود اجراش كني راحت كرك ميشه.
من هم نصب كردم فقط مشكل من صدا هست كه ندارم.مين برد من ابيت هست
AN52
فعلا دارم دنبال راه حل ميگردم اگر كسي بلده كمك كنه![]()
نه دوست عزیز این تقریبا غیر ممکنه!!
آخه وقتی کرک نشده باشه سی روز فرصت داره و توی اون سی روز تمام قابلیت های ویندوز فعالند.!
تایید میشه
موفق باشید
مشکلتون به احتمال زیاد ویروس هستش!
ببینم وقتی که میگید صفحه آبی میاره چیزی تو صفحه آبی چیزهایی نمینویسه بعد زود ریستارت بشه؟؟؟
شما یه کار بکن: یه آنتی ویروس بروز نصب کن و اسکن کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)