سلام دوستان sony مدل VPCF2290X وارد ايران شده كسي مي دونه كشش چند گيگه؟
سلام دوستان sony مدل VPCF2290X وارد ايران شده كسي مي دونه كشش چند گيگه؟
سلام. یه لپ تاپ خوشگل زنانه . 1 تا 1400 باشه . هرچی خوشگل هست 14 یا 15 اینچ.
چیز زیادی از یه لپ تاپ نمیخواد ولی تو این رنج . مرسی
سلام
از دوستان میخواستم راهنماییم کنن ،من میخواستم یه لپ تاپ بگیرم برا کار با نرم افزارهای solid,catia,ansis وpremiere cs5 پس نیازبهRAM وCPU بالایی دارم بعضی وقتا هم گیم بازی میکنم (کم) و حدود 1.8 براش در نظر گرفتم نظرتون در مورد سری جدید f (سندی بریج) چیه؟ مدلای قبلی خوبه یا جدیدا(تو این رنج قیمت)کدوم مدلو پیشنهاد میدین،با چه قیمتی ، از کدوم شهر(تهران یا شهر خودم تبریز)، با چه گارانتی؟
ببخشید سوالام زیاد شد اگه میشه بهشون جواب بدین چون سردرگم شدم نمیتونم تصمیم بگیرم.
ممنون.
سری CA و CB سونی که خیلی قشنگ هستند.
Lenovo z470 هم هست.
دوست عزیز اگه کش گیگ بود که دیگه رم نمیساختن
احتمالا همون 6 مگ مثل بقیه باید باشه
مدل لپتاپ نشاندهنده کش نمیتونه باشه مدل پردازنده مهمه
سلام دوستان
نظرتون در مورد Sony Vaio F22FGX چیه؟امتحانشو پس داده؟ضعف خاصی نداره که روی کاغذ نیومده باشه؟(مث خرابی زیاد یا داغ شدن)
چند تا کانفیگ داره؟من که یه کانفیگ بیشتر ندیدم ...
بعد یه سوال فنی.این که Blu-ray Disc™ ROM Drive داره،مشکلی توی خوندن CD و DVD نداره که؛داره؟(بی اطلاعیه دیگه،شما ببخشید!)
میتونه رایت هم یکنه؟چه چیزایی؟
مرسی ...
آیا سایتی هست که مشخصات لپ تاپها رو زده باشه و بررسی کرده باشه؟
آیا سایتی هست که مشخصات لپ تاپها رو زده باشه و بررسی کرده باشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی نبود؟سلام دوستان
نظرتون در مورد Sony Vaio F22FGX چیه؟امتحانشو پس داده؟ضعف خاصی نداره که روی کاغذ نیومده باشه؟(مث خرابی زیاد یا داغ شدن)
چند تا کانفیگ داره؟من که یه کانفیگ بیشتر ندیدم ...
بعد یه سوال فنی.این که Blu-ray Disc™ ROM Drive داره،مشکلی توی خوندن CD و DVD نداره که؛داره؟(بی اطلاعیه دیگه،شما ببخشید!)
میتونه رایت هم یکنه؟چه چیزایی؟
مرسی ...
دوست عزیز هنوز مدت زیادی نیست که این سری از سونی عرضه شده و هنوز تقریبا ناشناخته هست
اگه میتونید صبر کنید
میشه به طور مختصر بگید هر کدوم از سری های سونی مخصوص چه کاری هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)