من چند روزی هست که از مسافرت برگشتم . 2 ماهه تیبا رو دارم . از جنوب و گرمترین نقطه کشور تا تهران باهاش رفتم . تمام مسیر رو هم با کولر رفتم . رفت و برگشت .میتونم بگم کولرش خیلی خوبه. تو گردنه و سربالایی با کولر رفتم خوب بود ولی از قدرت ماشین کم میشه ولی آمبر نمیگیره .
تو جاده حریف سمند و بژو نمیشه . اونها مخصوصا تو سربالاییها بهتر کار میکنند ولی از بس 206 برمیاد . تو اتوبان ساوه با یه 206 چند بار کل انداختم . چند بار اون و چند بار هم من از هم جلو زدیم ولی عاقبت یک جا باهم جفت کردیم هر دو گازش رو گرفتیم . تا 170 175 رفتم که 206 جا موند.
داییم که ال 90 داره نشست ÷شتش . اون هم راضی بود . تعجب میکرد وقتی مثلا 80 تا می رفت میگفت به نظر نمیاد 80 تا داریم میریم، فکرکنم کیلومتر شمارش زیادتر نشون میده!!! .
هیچ کس فکر نمیکرد صندوقش اینقدر بزرگ باشه .
ولی من نمیدونم مصرف بنزینش باید چقدر باید باشه . من تو شهر تماما با کولر حرکت میکنم 100ی 12 تا 13 لیتر داره میسوزونه . کسی میدونه کولر چقدر تو مصرف بنزین تاثیر داره ؟
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
نمیدونم میدونید یا نه ولی روغن موتوری که در تیبا استفاده میشه، روغن موتور زانتیا 10/40 هست .