سلام
الان تو بازار فنلاندش پیدا میشه؟
چینیش چقد فرق میکنه ( یعنی خیلی داغونه؟ چون یکی به 200 تومن میخواد برام بیاره ولی قیمت اصلش تو بازار 360 تومنه!!!)
سلام
الان تو بازار فنلاندش پیدا میشه؟
چینیش چقد فرق میکنه ( یعنی خیلی داغونه؟ چون یکی به 200 تومن میخواد برام بیاره ولی قیمت اصلش تو بازار 360 تومنه!!!)
Last edited by rooholla_86; 21-05-2009 at 00:56.
دوست عزیز نه تنها این جا بلکه همه جا میگن این گوشی فقط چینی داره همین و بس
این رو هم بگم بیشتر این گوشی ها عالی هستن و شما فقط تو انجمن ها کسایی رو پیدا میکنید که از ایراد های گوشیشون میگن ولی از خوبیش ابدا حرفی نمی زنن
به نظر من این گوشی در نوع خودش عالی هست
این گوشی رو من چند روز پیش با گارانتی اصلی قیمت داشتم 328 بود
این رو هم اضافه کنم فلاندی یا مجاری که تو بازار میشنوی ترفند فروشنده هست برای فروش گوشی بیشتر و سوددهی بالاتر همین و بس
سلام عزیزان
من الان 3 روزه که دنبال 5800 مجار اصل میگشتم که پیدا نکرم . اخرش یکی از دوستام یه چیزی نشونم داد که خیالم راحت شد.
یه عالمه برچسب made in fanland که تو گوشیا نصب میکنن و به جای فنلاندی یا مجار به مشتری بیچاره میدن.....
از من وصیت اصلا پول اصل و فرع رو ندین . فقط موقع خرید چک کنین که سالم باشه و 1 هفته هم گارانتی داشته باشه.
اینجام نمیدونم اینو بگم یا نه ....
یکی از عمده فروشهای 5800 یه چیزی بهم گفت که البته تا حالا از هیچکس نشنیده بودم و اونم اینه که میگفت 80% 5800 هایی که تازه به بازار اومده مشکل پرش آنتن دارن و گاه گداری آنتن دهیشون قطع میشه.... البته من بازم نظرم عوض نشد و با امکاناتی که از این گوشی دیدم بازم خیال خریدش رو دارم . این موضوع باعث شد یکم حساس تر شم واسه خرید.
اگه کسی از بچه ها در این باره چیزی میدونه یا واسش پیش اومده لطفا بگه.....![]()
فقط فنلاندی نداره،چینی و مجارستانی داره.
مشکل دومم من تازه دارم از شما می شنوم.کسایی که
تو همین 2-3 روزه اخیر خریدن همچین مشکلی نداشتن.
من فکر میکنم وقتی روی بدنه گوشی اسم کشور سازنده نوشته شده، این دیگه نمیتونه دروغ باشه.
سایت gsm.ir یه بررسی تخصصی خوب و جامع از این گوشی ارائه کرده که بیشتر نکات مهمی رو که باید راجع به گوشی فهمید تحت پوشش قرار میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربون شکل ماهت برم سه سوته اون برچسب رو عوض میکنن برات made in usa هم بخوای میزنن
شما نگران چی هستید ؟
همه این علاالدین ها برا اینکه سود بیشتری کنن این کار رو میکنن
دوست عزیز این گوشی به جز چین تولید کشور دیگه ای تو ایران نداره از ما گفتن بود
دوستان من نمیتونم برنامه نصب کنم همون اروری رو که معروفه میده کد مستر ریست رو هم زدم ولی بازم فرقی نکرد چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)