درجه آب پراید وقتی به خط وسط برسه فنش روشن میشه و زودتر از اون نیازی به روشن شدن فن نیست
فکر میکنم دمای 74 درجه برسه ترموستات عمل میکنه و آب رادیاتور جریان پیدا میکنه و بعد اون فن روشن میشه
درجه آب پراید وقتی به خط وسط برسه فنش روشن میشه و زودتر از اون نیازی به روشن شدن فن نیست
فکر میکنم دمای 74 درجه برسه ترموستات عمل میکنه و آب رادیاتور جریان پیدا میکنه و بعد اون فن روشن میشه
دما باید از اون خط وسط بالاتر بره و بعد فن روشن بشه
دمای نرمال هم همیشه رو خط وسطه
شاید رادیات قبلی چهارلول بوده این جدیده دو لول
ضرر نداره باید فن 5 تا 10 دقیقه کار کنه
به دمای هوا هم بستگی داره که این روزها رفته بالا پس باید فن بیشتر کار کنه تا خنک بشه
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
به خود ترموستات بستگی داره که رو چه دمایی باز کنه
ترموستات فابریک پراید از 74 درجه داره تا 86 درجه
اتفاقاً گفتم چهار لول بندازه اما گفت اصلاً رادیات پراید چهار لول نداریم
آقا امروز درجه رسید به وسط و فن روشن شد ده دقیقه صبر کردم فن کار کرد اما درجه پایین نیومد و فن خاموش نشد منم ماشینو خاموش کردم
Last edited by وین رونی; 25-05-2011 at 20:24.
SXسايپا 132 انژکتوري زيمنس
در جمله بالا كلمات sx و زيمنس چه معنايي دارن؟
اس ایکس یعنی هم هیدرولیک همabs
زیمنس هم یعنی سی پی یو زیمنسه که 4 اسب بخار از بقیه پراید ها قوی تره
سلام
بالاخره منم دل و يدل كردم 131sx رو ديروز گرفتم لامسب خيلي رون تره نسبت به پرايد معمولي
اما نوشته امبولايزر ولي كليدش معمولي و شباهت به اينكه كد داشته باشه نداره
ايا sx ها همشون سيستم ضد سرقت ندارن؟؟؟؟
مبارکه
امبولايزر داره عکس کلید تو صفحه نشانه امبولايزر هست
از دعوتنامه های خرداد خبری ندارید؟
یه سوالآیا این حرف را تایید می کنید
یکی از دوستان من میگه که خیلی هم اطلاعات داره میگه ایران خودرو یا سایپا ماشین های درجه یک را به تهران ودرجه دو را برای استان ها ودرجه سه را برای شهرستان های کوچیک میفرسته در سته یا نه از نظر قطعاتش میگفت می گه چون اگه ماشین تو تهران کیفیتش کم باشه زودتر به نمایندگی می ره و اعتراض می کنه ولی برای شهرستان ها این طورینیست؟
دوستان کسی پراید صفر یا تازه تحویل گرفته باشه داره
رنگش خیلی بد شده انگار با اسپری رنگ رنگش کردن قسمت های مخفی مثل زیر گلگیر ها و... رنگ خیلی کمرنگی داره
اینم شیوه دزدی جدیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)