با سلام، می خوام یه سیستم AMD ببندم، لطفاً قیمت یه cpu ، motherboard و رم بدید، رم حداقل 2، مین هم گرافیک آن داشته باشه. انتخاب با خودتون هست. ولی مجموع از 150 بیشتر نشه.
با تشکر.
با سلام، می خوام یه سیستم AMD ببندم، لطفاً قیمت یه cpu ، motherboard و رم بدید، رم حداقل 2، مین هم گرافیک آن داشته باشه. انتخاب با خودتون هست. ولی مجموع از 150 بیشتر نشه.
با تشکر.
سلامبا سلام، می خوام یه سیستم AMD ببندم، لطفاً قیمت یه cpu ، motherboard و رم بدید، رم حداقل 2، مین هم گرافیک آن داشته باشه. انتخاب با خودتون هست. ولی مجموع از 150 بیشتر نشه.
با تشکر.
اینجا تاپیک بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.اگر من از یک پک که 3 تا ماژول رم 2 گیگابایتی داره و به صورت سه کاناله عرضه شده ، دوتاش رو بخرم و به صورت 2کاناله استفاده کنم ایرادی نداره؟ یعنی با رمهایی که به صورت 2کاناله عرضه میشن فرقی نداره؟
سلامسلام.اگر من از یک پک که 3 تا ماژول رم 2 گیگابایتی داره و به صورت سه کاناله عرضه شده ، دوتاش رو بخرم و به صورت 2کاناله استفاده کنم ایرادی نداره؟ یعنی با رمهایی که به صورت 2کاناله عرضه میشن فرقی نداره؟
مشکلی نیست و می تونید مثل یه رم دوال استفاده کنید
قیمتcpu core i7 870 رو می خواستم با تشکر
core i5 750 چند شده ارزونتر شده یا هنوز هم قیمتش بالاست؟؟؟
core i5 750قیمتش240
امروز دیگه کامپیوتر قدیمی خراب شد من صبر میکردم تا اواسط پاییز سیستم رو عوض کنم ولی الان که این کامپیوتر قدیمی ازز کار افتاده نمی تونم تا اون موقع صبر کنم
فکر می کنید که به قیمت واقعی خودش بر میگرده؟ یعنی سی پی یو core i5 750 کی قیمتش بر میگرده 210 تومن میشه ؟
راستی قیمت مادر برد گیگا یو دی 3 پی چنده ؟ آیا اون هم تازگی ها گرون شده یا نه همون قیمت سابقش هست ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دوستان می خوام یه مدل cpu phenom x6 1090 t بگیرم.موندم مادر برد چی بگیرم.خودم یه مدل گیگا بایت پیدا کردم 890fxa ud5 پیدا کردم ولی نتونستم پیدا کنم. می خواستم بدونم چیپست 890gx با 890fx فرق زیادی میکنه؟؟ چون در اینصورت یه 890gpa ud3h می گیرم.
اگه برد بهتری هم هست خ.شحال میشم معرفی کنید ( از برند گیگا یا ایسوس) و حد اکثر تا 230 هزار تومن میتونم هزینه کنم.( usb3 و sata3 داشته باشه)![]()
Last edited by aga hadi; 07-08-2010 at 15:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)