به دليل امتحانت با کمبود فايل براي دانلود مواجهم.
ولي سرعتش خدارو شکر خوبه (با اينکه سيم تلفن توي حيات در معرض بارونو برفه)
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به دليل امتحانت با کمبود فايل براي دانلود مواجهم.
ولي سرعتش خدارو شکر خوبه (با اينکه سيم تلفن توي حيات در معرض بارونو برفه)
![]()
ممنون سیامک جان، دانلودش کردم، عجب برنامه توپیه. اخه من با فلش گت تنظیم میکردم، گاهی موقع ها خاموش نمیکرد، گاهی موقع ها هم یه نیم ساعتی بعد از ساعت 7 دانلود رو متوقف میکرد. اما با این برنامه دیگه خیالم راحته. فقط یه مشکلی: فکر کنم این برنامه پولیه و بعد از 30 روز از کار میوفته ،نه؟!!
نرم افزار به همراه کرک مربوطه:
درسته اینجا انجمن معرفی نرم افزار نیست ولی خب چیکار کنیم ،ارادت داریم دیگه به دوستان:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون سناتور جان، لطف کردی،من از اینکه باعث شدم خلاف قوانین سایت اینجا پست بزنی دچار وجدان درد شده بیدم!![]()
بچه ها من می خواستم یک اکانت رو تو بخش انلاین شاتل چک کنم ولی این فونت بخش وضعیت اکانت چرا برای من بهم ریخته نشون میده؟؟؟فونت خاصی لازمه تا نصب کنم...
( لطفا نگید برم unicode کنم چون قبلا انجام دادم دو تا بسته هم فونت نصب کردم ولی تا الان نتیجه نداده)
با فایرفاکس هم چک کردی؟
اره ولی بی نتیجه بود ( با ie هم چک کردم همچنان مشکل را دارم) ظاهرا تو ویندوزم یک فونت رو نداره که از شانسم همان فونت هم تو سایت استفاده شده.کسی می تونه ببینه فونتی که صفحه برای نمایش استفاده می شه چیه و اگر امکانش بود برای من اپلود کنه؟
سلام
تو صفحه ی کاربران adsl نمیدونم چرا چند روزی هست که تب صورتحساب و کارت طلایی و ... نیستش برای شما هم همینجوری شده؟
فقط منو نزنی ها؟میدونم شما استادی ولی خوب گاهی یه سری اتفاقاتی میوفته دیگه
تو کنترل پنل قسمت language برین بعد تو صفحهای که باز میشه تو هر سه تب زبان فارسی را فعال کن
گاهی هم با یک ریستارت سیستم هم مشکل حل میشه....
بعید میدونم که فونت خاصی نیاز داشته باشه
نه...
برای من هست هیچ مشکلی همن نداره
شما احتمالا از اپرا استفاده میکنی
یه بار با IE یا فایرفاکس استفاده کن ببین چی میشه؟
نه اینطور نیست الان در اغلب کشورهای اروپایی مثلا O2 و UK Online در انگلیس دارن سرویسهای 24 مگابیت رو بدون محدودیت حجمی و با قیمتهای مناسب (تقریبا 30 یورو ) ارائه میدن.![]()
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)