دوستان،لطفاً فیزیک 1 و ریاضی 1 و ... هم برای بچه های سال اول معرفی کنند.
دوستان،لطفاً فیزیک 1 و ریاضی 1 و ... هم برای بچه های سال اول معرفی کنند.
سلام
ميشه يه سايت كتاب فروشي معرفي كنيد واسه كتابهاي كمك درسي (بجز آدينه و پدرام بوك)
يه سايت هم خواهشا بگين كه آموزش شيمي دوم دبيرستان (انديشه سازان_ بهمن بازرگاني) رو داشته باشه!
ممنون ....
اخ اخ خوب شد گفتی من الان فهمیدم که کتاب چاپ 1387 گاج و خریدم حالا چکار کنمباید برم عوض کنم ؟ خیلی تفاوت میکنه؟
ای باباااااااااااااااااااااا اااا
نه بابا تست های سال قبلشو(کنکورها رو) فقط آخر کتاب اضافه می کنه.
های
بچه ها من برا اول مهر میخوام یک کتاب حسابان خوب بگیرم(الان میگین این سوال 1000بار جواب داده شده).آخه همه میگن اگه سطحت بالاس اون یکی کتاب ،اگه اینطوری هستی این یکی کتاب و...
. فکر کنم اگه خودم آموزش و سوالای چند تا کتابو هم زمان ببینم راحتتر بتونم تشخیص بدم کدوم بدردم میخوره
پس اگه میشه از هر کتابی که فکر میکنیید خوبه چندصفحه از یک مبحث معین رو از هر کدوم بذارین تا یک مقایسه هم خودم بتونم بکنم
مرسی![]()
من کتابشو دیدم به نظر من که کتاب آنچنان تعریفی هم نیست .
مولفش یه نگاه به تفسیر نمونه و ... کرده و کتابو نوشته![]()
کسی خبر نداره آخرش این رمزینه تا اوایل مهر دیف 2 رو میده یا بازم می خواهد ملتو بذاره سر کار ؟؟؟؟؟![]()
میری سوم یا پیش دانشگاهی؟
اتفاقاً خیلی کتاب خوبیه، من خیلی کتاب دینی خوندم از جمله کتاب سبز و رمزینه و انرژی اتمی و ... بیشترشون توحید ها رو غلط نوشتن مثلا این آیه چیه توحید عمیله یا نظریه یا ... و یا اصلا ننوشتن ولی این کتاب غلط تو این زمینه ها نداشت.و یا موارد دیگر.
موسسه دروغگوییه.
من که می گفتن زبان فارسیش بهترین کتابشه خوندم به چرت بودن کتاباش پی بردم.
البته می گن گروه ریاضیات و فیزیکش خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)