سلام
من این بازی رو تا وسطای تایر 3 رفتم ولی نمی دونم چرا سیو نمیکرد از اوایل تایر 2 میاره کسی سیو بازی تا اواسط تایر 3 رو داره؟
سلام
من این بازی رو تا وسطای تایر 3 رفتم ولی نمی دونم چرا سیو نمیکرد از اوایل تایر 2 میاره کسی سیو بازی تا اواسط تایر 3 رو داره؟
نه قربونت اینم مشکل برای منم هست و احتمالاً نسخه تقلبی اش بوده تو از کجا گرفتی احتمالاً از پاساژ سعدی تو مشهد نگرفتی!
منم اون موقعی تو مشهد بودم این بازی رو گرفتم کار نکرد...دیگه پست دستم رو داغ کردم تا دیگه از این مشهد بازی نگیرم!![]()
این باز بخاطر سانسوراش خیلی چیزاشم باهاش حذف شده ولی باید بگریدن فولشو پیدا کنین که اونم.........![]()
راستی گفتی سانسور یک صحنه از Undercover رو براتون آپلود میکنم ببینید مطمئنم توی هیچ کدوم از نسخه های بازاری نیست!!!
لطفا
میشه بگین واسه این بازی car editor هست .
چی شد پس دوست عزیز![]()
دوستان من می خوام شبکه بازی کنم. می شه راهنماییم کنین؟
شاد باشین![]()
بچه ها رمزی رو که باید اول بازی برای شروع زد چیست؟تو رو خدااااااااااااااااااااا بگید چیه؟مردممممممممم از بی بازی یییییییییییییی.
میگم من تا مر حله ی 17 میرم اون زن رو می گیرن بعد ادمه پیدا می کنه همپنوز باید برم
اخر بازی کجاست میشه بگین /...
نه دیگه کسی بازی نمیکنه چون که .... یکم صبر کن need for speed جدیدش میاد توی E3 اعلام میکنن یعنی 1 هفته بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)