دوست عزيز براي منم همينجوريه يعني براي همه اينجوريـــه !!!
ورژن جديد سرعتش و دو سه تا چيز اضافـــه كرده فرقي با ورژن قبلي نداره
موفق باشيد!![]()
دوست عزيز براي منم همينجوريه يعني براي همه اينجوريـــه !!!
ورژن جديد سرعتش و دو سه تا چيز اضافـــه كرده فرقي با ورژن قبلي نداره
موفق باشيد!![]()
سلام دوست عزيز
بدون فلاش اين مشكل نداره همه تنظيمات حالت auto است ولي وقتي تو شب و روزفرق نميكنه ميخواي عكس بگيري به جايي كه كل تصوير روشن كنه يا سفيد شه تصوير مات و حاشيه اون تاره ميشه
درمورد اون تنظيماتي كه دوستمون گفتن انجام دادم ولي جواب نداد![]()
به نظر شما روی مصرف باطری تا پیر منفی نداره
سلام به همگی
من یک سال پیش این گوشی رو خریدم اون موقع روی رمش یه پوشه به اسم random application بود داخل پوشه یه چند تا فایل (برنامه) برای مسلمانان طراحی شده بود یه برنامه خیلی جالب که داشت قرآن کامل همراه با صوت بود یعنی میتونستی هر آیه را همراه صوتش گوش کنی .گوشی ویروسی شد مجبور شدم فرمتش کنم بعد از اون هرکاری میکنم نمی تونم اون گزینه listen یا یه چیزی توی همین مایه ها بود رو تو منوی برنامه قرآن برگردونم حتی ورژن جدیدش رو هم دانلود کردم فایده نداشت فقط منوی فارسی بهش اضافه شد اگه دوستان تونستن این مشکل رو حل کنن ممنون می شم من رو هم راهنمایی کنن.
دوست عزيز منم رو همينا تنظيم كردم ولي باتري درســـت استفاده ميشـــه . . .
موفق باشيد!![]()
شما اینو نصب کن، مشکلت حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت تمامیه دوستان
من گوشیم n 78 ـه . فرم ویرش هم 12 ـه می خواستم بدونم که :
1 . حتما لازمه که گوشیم رو آپدیت کنم ؟؟ ( البته من باهاش مشکلی ندارم . هنگ هم نمی کنه . )
2 . تفاوت وژن 12 با آخرین ورژنش چیه ؟؟
3 . از چه نرم افزاری برای آپدیت کردنش استفاده کنم که کمتر به مشکل بر بخورم ؟؟
ممنون می شم سوالاتم رو یکی از دوستان پاسخ بده .
با تشکر
سلام دوســت عزیز
1.بستگی به خودتون داره اگه هیچ مشکلی نداری پس همون آپدیت نکنی بهتره
2. تفاوتی بینشون نیســـت اینجور که من دیدم و آپدیت کردم !
3.
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
به نظر من هم اپدیت نکنی بهتره.
من ورژن گوشیم 12 بود، به 21 اپگرید کرده بودم بعد اپدیت تو تایپ کردن مشکل ایجاد شد و کلیدها دیر عمل میکردن و مجبور شدم دوباره به همون ورژن قبلی دانگرید کنم...
اگه مشکلی نداری بیخیال شو.
جف هم قدرتمنده خم کار کردن باهاش اسونه
یکی از بلندگوهای گوشی من از کار افتاده مشکل از چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)