تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 221 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2201

نام تاپيک: کلوپ G700

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    ببخشید من نتونستم تمام 198 صفحه را مطالعه کنم برای همین اگر این سوال من قبلا مطرح شده عذر میخوام.

من برنامه Sony Ericsson PC Suite را نصب کردم و حالا هر کاری میکنم این برنامه گوشی را شناسایی نمیکنه و یک ایکون ضربدر قرمز رنگ توی پایین تسکبار هم هست که یعنی هیچ گوشی وصل نیست.
    نرم افزار Sony Ericsson PC Suite به نسخه جدید بروزرسانی کردم اما باز هم مشکل پا برجاست. گوشی و کامپیوتر هم Restart کردم و حتی نرم افزار Sony Ericsson PC Suite را مجدد نصب کردم اما باز هم نصب نشد. کابل را تغییر دادم، اما اثری نکرد.
    گوشی در حالت File Transfer به درستی شناسایی میشود. اما در حالت phone mode که برای اتصال به نرم افزار Sony Ericsson PC Suite است شناسایی نمیشود!!

ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات و تجربیاتی در این زمینه دارند من را کمک کنند.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی کنده ؟؟!
    من زیاد با برنامه های جاوا کار میکنم ، تو این زمینه موردی نداره ؟
    تو فارسی نوشتن چطوره؟ و فایل فلش رو ساپورت میکنه یا نه؟
    خیلی کند نیست فقط اولش یه کمی کند بود که الان سرعتش نسبتا بهتر شده!
    فارسی نمی نویسه! حتی اگر فارسی ساز نصب کنی!
    فایل فلش را ساپورت نمیکنه! فکر میکنم نرم افزاری هست که، این قابلیت را روش فعال میکنه!

3. این کاربر از ifu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    ببخشید من نتونستم تمام 198 صفحه را مطالعه کنم برای همین اگر این سوال من قبلا مطرح شده عذر میخوام.

من برنامه Sony Ericsson PC Suite را نصب کردم و حالا هر کاری میکنم این برنامه گوشی را شناسایی نمیکنه و یک ایکون ضربدر قرمز رنگ توی پایین تسکبار هم هست که یعنی هیچ گوشی وصل نیست.
    نرم افزار Sony Ericsson PC Suite به نسخه جدید بروزرسانی کردم اما باز هم مشکل پا برجاست. گوشی و کامپیوتر هم Restart کردم و حتی نرم افزار Sony Ericsson PC Suite را مجدد نصب کردم اما باز هم نصب نشد. کابل را تغییر دادم، اما اثری نکرد.
    گوشی در حالت File Transfer به درستی شناسایی میشود. اما در حالت phone mode که برای اتصال به نرم افزار Sony Ericsson PC Suite است شناسایی نمیشود!!

با تشکر
    سلام .. مدل گوشیتون رو نگفتید ؟ G700 یا G900
    من G700 دارم ... بعضی وقتا اذیت میکنه که با ریستارت حل میشه !

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .. مدل گوشیتون رو نگفتید ؟ G700 یا G900
    من G700 دارم ... بعضی وقتا اذیت میکنه که با ریستارت حل میشه !
    با سلام
    مدل گوشیم g700 است! ریستارت هم چند بار کردم. هم گوشی رو و هم کامپیوتر رو! نمیدونم چرا اذیت میکنه؟
    درایور usb را هم دانلود و نصب کردم اما هیچ توفیری نکرد!
    شما گوشی را ریستارت میکنی مشکل حل میشه یا کامپیوتر را؟
    Last edited by ifu; 09-10-2009 at 23:21.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیلی کند نیست فقط اولش یه کمی کند بود که الان سرعتش نسبتا بهتر شده!
    فارسی نمی نویسه! حتی اگر فارسی ساز نصب کنی!
    فایل فلش را ساپورت نمیکنه! فکر میکنم نرم افزاری هست که، این قابلیت را روش فعال میکنه!
    چطور فارسی نمی نویسه ؟!!

من روی زبان انگلیسی با کیبرد مجازی (که قبلا تنظیم کردم کیبرد مجازی فارسی پیشفرض باشه) فارسی مینویسم

از سایتش هم گوشی رو آپدیت کردم بعضی ایراداش برطرف شده

7. 2 کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما گوشی را ریستارت میکنی مشکل حل میشه یا کامپیوتر را؟
    کامپیوتر رو
    یعنی برای اولین بار همیشه راحت وصل میشه ولی اگه دوباره بخوام وصلش کنم نمیشناسه تا کامپیوتر رو ریستارت کنم !

9. 2 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

با سلام

با تشکر
    سلام
    فكر كنم مشكل از كامپيوتر شماست نه از گوشي.
    روي يك كامپيوتر ديگه تست كن.
    از كنترل پنل و از قسمت device manager توي كامپيوتر برو ببين مودم و ساير وسايلي كه بايد هنگام اتصال در حالت فون مود نصب بشه نصب شده يا نه؟ اگه نصب نشده ( كه به احتمال زياد مشكل همينه) نصبشون كن.
    موفق باشي.

11. این کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ifu

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

چطور فارسی نمی نویسه ؟!!

من روی زبان انگلیسی با کیبرد مجازی (که قبلا تنظیم کردم کیبرد مجازی فارسی پیشفرض باشه) فارسی مینویسم

از سایتش هم گوشی رو آپدیت کردم بعضی ایراداش برطرف شده
    جدی؟ میشه فارسی نوشت؟ این کیبرد مجازی و این تنظیمات را لطف میکنی به ما هم بگی!!
    در ضمن یه لطف دیگه کن نحوه آپدیت گوشی را هم بگو. با نرم افزار Sony Ericsson PC Suite گوشی رو به روز میکنی یا به روش دیگه ای؟
    خیلی ممنون

سلام
    فكر كنم مشكل از كامپيوتر شماست نه از گوشي.
    روي يك كامپيوتر ديگه تست كن.
    از كنترل پنل و از قسمت device manager توي كامپيوتر برو ببين مودم و ساير وسايلي كه بايد هنگام اتصال در حالت فون مود نصب بشه نصب شده يا نه؟ اگه نصب نشده ( كه به احتمال زياد مشكل همينه) نصبشون كن.
    موفق باشي.
    من هم فکر میکنم مشکل از کامپیوتر باشه! اما نمیدونم چه مشکلیه!؟
    این برنامه درایور یو اس بی گوشی را هم از سایت سونی اریکسون دانلود کردم و کامپیوتر کاملا گوشی را در حالت phone mode میشناسه و تمام پورتها را هم میشناسه! ولی نمیدونم چرا این Sony Ericsson PC Suite نمیشناسه!
    Sony Ericsson PC Suite را به نسخه جدید آپدیت کردم اما باز مشکل پا بر جا بود!
    ممنون از راهنماییت

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_2006_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    رامهرمز

13

کامپیوتر رو
    یعنی برای اولین بار همیشه راحت وصل میشه ولی اگه دوباره بخوام وصلش کنم نمیشناسه تا کامپیوتر رو ریستارت کنم !
    واقعا !!؟؟
    یعنی اینقدر مزخرفه !!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واقعا !!؟؟
    یعنی اینقدر مزخرفه !!؟
    بیشتر از اونکه فکرشو بکنی : دی
    البته من خیلی خیلی کم و به ندرت از حالت phone mode استفاده میکنم ... file transfer آخر سرعت و عشق و حاله و براحتی جواب میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •