[QUOTE=urumchi;6608909]دوست عزيز اين سايت رو چه كسي به شما معرفي كرده؟
این سایت رو فکر کنم شما نوشته بودین .....
[QUOTE=urumchi;6608909]دوست عزيز اين سايت رو چه كسي به شما معرفي كرده؟
این سایت رو فکر کنم شما نوشته بودین .....
سلام و درود بر همه ی دوستان عزیز
دوستان مکس نتی سرعت نت این اواخر این جوری شده؟ من 2 هفته ی نبودم قبلا با مکس توربو 100 110 تا دان میکردم الان خیر سرم دیسکاوری گرفتم اینم وضعیتشه
![]()
خب پس، واسه اين پرسيدم چون يه بار يه نفر تو مخابرات گير داده بود بهم از كدوم سايت وي پي ان بخرم، يه لحظه فكر كردم نكنه شما همون شخص هستيد
Last edited by urumchi; 07-11-2011 at 00:00.
ماکس نت (به مناسبت عید قربان) 1 گیگ ترافیک اضافی به سرویس های محدود اضافه کرد!
نه بابا من اکانت fileserve رو خریداری کردم و روزها با سرعت 110 تا 120 دانلود میکنم شب که میشه سرعت میاد بین 20 تا 30 ولی از سایتهای ایرانی که دانلود میکنم شب و روز سرعت 110 رو راحت میده!
Last edited by mehransmart; 07-11-2011 at 02:42.
آره برای منم 7 روز اضافه کرده الان به کنترل پنل نگاه میکردم دیدم فقط این یه بار رو اضافه کردن یادمه قبلا هم یه بار 3 یا 4 روز اضافه کرده بودن که برای من اعمال نکردن ! حالا اینا به جهنم این اواخر خیلی قطع و وصل میشه . ایوان جان مال شما هم همینطوریه یا فقط مال من اینجوریه ؟ میبینی نیم ساعته قطعه یا حتی یه بار به دو ساعت کشید![]()
کلا باز منطقه شمالغرب دچار مشکل شده! برای من هم قطعی اتفاق می افته و مدتشون هم زیاده (پریشب دو ساعت قطع بود یا امروز صبح هم حدودا 50 دقیقه! اونطور شد)
سلام
دوستان من چند روزیه از ماکس تخلیه و از مخابرات اشتراک گرفتم فقط یک مشکلی دارم اونم اینه که قطع و وصلی زیاد دارم و پورت error میندازه که تصویرشو پایین قرار میدم تماس گرفتم گفتن روی pppoe قرار بده و دستی کانکشن بساز
اول از همه میخواستم ببینم واقعا مشکل از اینه یا نه ( سرکاریم!) ؟
دوم مودم من zyxel p660-ru هست و هر چی تلاش کردم نتونستم روی اون چیزی که میگن تنظیم کنم اپر واقعا مشکل از اونیه که میگن لطفا راهنماییم کنید چطور میشه تنظیک گرد
![]()
این حالت PPPOE هست. شما رو این حالت بذار اگه درست نشد ADSL Mode رو هم روی G.dmt بذار (از قسمت Advanced Setup > ADSL ) به احتمال زیاد مشکل رفع میشه:
خیلی ممنون از پاسختون
الان که نگاه میکنم میبینم رو همون تنظیماتیه که فرمودین ( البته g.dmt رو پیدا نکردم)
بنظرتون تنظیمات مشکلی داره یانه ؟ ( راستی port error که رخ میده و اصلا چیه )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)