منو بگو که تازه میخواستم با کارت دانشجویی 256 نامحدود بگیرم
احتمالا سپنتا هم بزودی قیمت هارو میبره بالا(اول داتک گرون کرد بعدش آسیا تک و...)
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
منو بگو که تازه میخواستم با کارت دانشجویی 256 نامحدود بگیرم
احتمالا سپنتا هم بزودی قیمت هارو میبره بالا(اول داتک گرون کرد بعدش آسیا تک و...)
این آسیاتک بی پدر چرا گرون کرده سرویسهاشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نخواستیم بابا این آسیاتک و
از کی سرویس بگیریم بچه ها؟
Last edited by alpha007; 22-05-2010 at 15:42.
سلام منم اسیاتک دارم چون گرون کرده میخوام پس بدم
مال مخابرات سرعتش خوبه 128 مثل آسیاتک هست این سوال اینجا پرسیدم میخوام ببینم آسیاتک رو با مخابرات مقایسه کردین 128 رو دوستان با نه
می گن سرعت دانلود مخابرات پایین هست
بچه ها من قیمتهاشو نگاه کردم مدت بالا هاش زیاد گرون نشده هنوز هم با این قیمتها ی جدید ش هم من نمی تونم isp به صرفه تر پیدا کنم مثلا من 3 ماهه 512 -6 گیگ - گیگ ازاد 5000 تومن - 2 تا 6 صبح فری به جز اسیا تک از کجا بگیرم به صرفه تر باشه اگر داریم بگید![]()
دوستان با کارت شتاب بانک تجارت هم میتونم سرویسمو شارژ کنم یا فقط با کارت شتاب بانک ملی میشه ؟
اگر میشه چجوری میتونم ؟
کی گفته زیاد گرون نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم دیده از قافله عقب مونده اومده قیمتهاش رو زیاد کرده
موندم پس بدم از کدوم isp سرویس بگیرم
اینترنت وسیله کار منم هست آخه
تو رو خدا یکی این شارژ انلاین با کارت شتاب توضیح بده
من الان دو بار 10 تومن جداگانه واریز کردم به بانک ولی هر دو بار با اینکه کامل اطلاعات فیش وارد میکنم تو سایت میگه اطلاعات فیش درست نیست :
من الان یه سال و خرده ای همیشه با این روش سرویسو بدون هیچ مشکلی شارژ میکردم ولی این دفعه نمیدونم چرا اینطوری شده حالا یه بار ده تومن ریختم به بانک گفت اطلاعات فیش درست نیست گفتم شاید مشکل از اون شعبه بانک باشه رفتم یه جا دیگه دوباره واریز کردم ده تومن دیگه باز قبول نمیکنه یه چیزی که هست هم اینه قبلا میخواستی شارژ کنی انتخاب شعبه رو میزدی نام شعبه رو میزد مثلا شعبه شهرک اکباتان یا شعبه مهراباد جنوبی یا ... ولی این دفعه اومدم شارژ کنم به جای نام شعبه کد شعبه ها رو جایگزین کرده بودن :
با این حال باز کد شعبه رو هم درست وارد میکنم
در ضمن یه مشکلی شخصی هست که نمیتونم فیش فکس کنم براشون مگر نه این کارو میکردم
با این حال داداشم کارت شتاب بانک تجارت داشت گفتم با اون برم شارژ کنم
فاکتور انتخاب میکردم گزینه بانک ملی رو زدم رفت اینجا :
بعد پرداخت زدم رفتم اینجا :
اینجا نوشته شماره کارت یه عدد 16 یا 19 رقمی در حالی که شماره کارت شتاب داداشم که از بانک تجارت هست 14 رقم بوده
در حالیکه پایینش نوشته از کلیه کارت های عضو شبکه شتاب پشتیبانی میکنه :
حالا میخوام ببینم فقط کارت شتاب بانک ملی رو قبول میکنه یا بقیه رو هم قبول میکنه ؟ اگه قبول میکنه پس چرا شماره کارت بانک تجارت 14 رقمیه ؟
در کل دوستان یه توضیح اساسی بدن
این دفعه شارژ کردنش خیلی اعصابمونو خرد کرد
Last edited by Greedy; 22-05-2010 at 19:23.
اینا که خاک باید شکمشونو سیر کنه با این نرخهای جدیدی که زدن
10 تومان به کجاشون میرسه؟
مگه نرخهای جدیدو ندیدی؟
این حروم خورا از هشتم اجرا میکنن این تعرفه های جدید تا اون روز یه بار با همین قیمت ها شارژ کنم ارزو به دل نمونم![]()
تو افغانستان اینترنت 8 مگی میدن صلواتی ما برای یه سرویس 128 کیلوبایتی اونم با محدودیت 4 گیگ ! باید 19000 تومن بدیم!!خدایی این بدبختی نیست تو ایران به دنیا اومدن پس چیه
الان به نظرت غیر از این آسیاتک حروم لقمه از کدوم شرکت به صرفه ست که سرویس بگیریم؟
از نظر قیمتها ، سرعتها.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)