اقا چرا من هرکاری میکنم نمیشه من گزینه 6 رو پیدا نمیکنم میشه بیشترتوضیح بدید مرسی
اقا چرا من هرکاری میکنم نمیشه من گزینه 6 رو پیدا نمیکنم میشه بیشترتوضیح بدید مرسی
Last edited by Enter; 18-08-2007 at 13:29.
دوست عزيزگزينه 6مربوط به كاسپراسكاي ورژن 6 ميباشدكه درورژن7اين گزينه وجودنداردشماازروي تصويراينكاررابراحتي ميتواني انجام دهي.
با عرض معذرت : من kis 6 رو از اینجا دانلود کردم ولی در زمان نصب اون این پیام رو میده :
the contents of this file cannot be unpacked.
the executable you are attemping to run has been corrupted.
please obtain anather copy of the file ,verify its integrity ,and try again.
لطفا ً راهنمایی کنید
Setup آنتی ویروس رو کپی کن به درایوی که ویندوز رو توش نصب کردی و اونجا اجراش کن.
انجام دادم ولی باز هم همون پیغام رو داد
به احتمال زیاد فایل به صورت کامل و درست داونلود نشده است یکبار دیگر از یک سرور دیگر اینبار با داونلود منیجر داونلود
کنید.
میبخشید دانلود منیجر چیه ؟
به برنامه هايي كه باهاشون از اينترنت فايل دانلود مي كني دانلود منيجر ميگن ! مثل Internet Download Managerمیبخشید دانلود منیجر چیه ؟
مي خواستم ببينم اين ورژن 7 كاسپر بالاخره فاينالش اومد يا نه ؟!
بعدش چرا تو صفحه اول ورژن 6 رو گذاشتين و بعد نوشتين براي اونايي كه با 7 مشكل دارن ؟! مگه 7 عيبش چي هست ؟
نسخه 7 در خود سايت كاسپر گذاشته شده و نسخه نهايي هم هست.ايراداتي داره.من خودم كه تست كردم متاسفانه سرعت سيستم را گرفت و دوباره به همون نسخه 6 برگشتم.از طرفي مزايايي مانند بهبود هوش مصنوعي را هم در اين نسخه شاهد هستيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)