تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 1126 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال arash2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Abayland

پيش فرض

با سلام یه مشکلی برای هاردم پیش اومد وقتی وصلش کردم به کیس یه ویروس یابم خواست که یه ویروس رو بعد از ری استارت کردن پاک کنه من بله رو زدم و داشت ری استارت میشد یهو از کیس سیمش جدا شد بعد که ویندوز بالا اومد هرچی وصلش میکنم دیگه شناخته نمشه رو کیس دیگه هم امتحان کردم چیکار کنم ممنون؟ هارد 250 گیگ اکسترنال بدون آداپتور

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

فکر کنم بشه این کار رو کرد. اما در حال حاضر بهترین نوع فرمت همون NTFS هست.

در Fat32 شما نمی‌تونید فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو درون هارد کپی کنید.

در NTFS هم از لحاظ امنیت و هم از لحاظ سرعت کارتون بهتر پیش میره و مشکلی هم ندارید.

برای چه منظور می‌خواید که از Fat32 استفاده کنید؟

شاد باشید

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان
    بچه ها من یک هارد maxtor 6y080l0دارم که هر 4 روز یکبار باید ویندوز نصب کنم چون بهد از 4روز سرعت کامپیوتر میاد پایین و انقدر سرعتش پایینه که برای باز کردن درایو d یا هر درایو دیگه باید کلی منتظر بشم و البته هاردم هم صدا میده.
    همه این مشکلات 3روز بعد از نصب ویندوز ایجاد میشه.
    با برنامه hd tuneتست کردم. وقتی میخواستم benchmark بگیرم وسطش این ارورو read eror!test aborted داد و قطع شد ودر قسمت eror scan بصورت زیر شد
    damaged blocks:0.6%
    و14 تا ارور پیدا کرد.
    لطفا کمک کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کی میدونه این پیام خطا ها چه معنی میده؟
    برای رفعش چه کارهایی باید انجام بدم؟

لطفا راهنمایی کنید من هم همین مشکل رو دارم

داره خودمونی میشه AMIIIIIIR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من با مشکل عجیبی برخورد کرده ام که گاهی اوقات مثلا بعضی وقت ها روزی 2 تا 3 بار و گاهی اوقات هفته ای 1 یا 2 بار سیستم قفل می کند و هر کاری هم که می کردم که به حالت عادی برگردد جواب نمیداد حتی task manager و num lock هم کار نمی کردند و تا چند ماه این مشکل ادامه داشت جالب اینکه هیچ وقت موقع بازی کردن گیر نمیکرد تا اینکه من یک پلیر مثل km player یا jet audio را اجرا کرده و تا موقعی که کامپیوتر کار میکرد از یکی از این برنامه ها استفاده کرده و کامپیوتر بدون هیچ مشکلی کار میکرد و با این روش من نزدیک یکماه کار میکنم و تاکنون هیچ مشکلی پیش نیامده به نظر شما مشکل از کدام قطعه است من خودم احتمال را به هارد یا مادربرد میدهم.
    ویندوز های مختلفی هم تست کرده ام ولی همگی یکسان بوده اند .
    سیستم من :
    cpu: intel celeronD351 3.2
    ram: 2G ddr2
    main: asus p5vdc-x
    hard : 80 hitachi
    vga : asus 4650
    power : ersce 500w(280w real

با تشکر از دوستان عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بر اساتید

من یک هارد GB 160 Maxtor داشتم این هارد را حدود 3 سال داشتم باهاش کار میکردم ولی کم کم برام درده سر ساز شد یه موقع هایی یک صداهای خاصی از درونش میومد وقتی هم که اون صدا را میداد سیستم به کلی هنگ میکرد و وقتی هم رستارت میکردی مینوشت که هارد نمیتونه سیستم عامل را لود کنه.

من پس از ذیذن این ماجرها تصمیم گرفتم یک هارد دیگه بخرم این بار رفتم یک هارد 500 GB با مارک Seagate خریدم. این هارد را حدود 5 ماه پیش خریدم خیلی خوب بود و خوب کار میداد ولی الان رفته رفته دوباره این هارد جدید داره راه اون هارد قبلی را میره. هر از گاهی یک صدای خاصی ازش در میاد بعد سیستم به کلی هنگ میکنه و تا هارد را خنک نکنی و جای سیم SATA را تغییر ندی ویندوز به هیچ وجه بالا نمیاد.

اون اوایل که رویش ویندوز نصب کردم اونجا که میاد مینویسه Microsoft Windows XP Profesional بعد یک خط هایی در زیر رد میشوند اون اوایل ب3 تا از این خط ها که میرفت ویندوز سریع لود میشد و خیلی راحت بود ولی حالا باید 23 تا از این خط ها رد بشه تا ویندوز لود بشه. و آخرشم بازم دیر ویندوز لود میشه و کلی وقته من را میگیره.

خواستم بدونم واقعا مشکل چیه؟ باید چه کاری انجام بدهم؟ من واقعا دیگه مغزم کار نمیکنه؟

- لطفا اگر میشه راهنماییم کنید.

باتشکر
    Last edited by Juventus FC; 09-08-2010 at 23:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من يه هارد 500 مكستور دارم يه ساله ازش خوب استفاده كردم تا ديروز كه تصميم كرفتم هاردمو با استفاده از نرم افزار wipe disc‏ فرمت كنم اونم بعد 3 ساعت هادمو كامل باك كرد رو اون يه ويندوز نصب كردم بعد داشتم يه نرم افزار نصب ميكردم برق رفت فرداي اون روز كه دستكاه رو روشن كردم كامبيوتر بالا نمي امد و وقتي فيش هارد رو در مي اوردم مثل قبل بالا امد رفتم تو تنظيمات بوت بعد سيم هارد رو وصل كردم هارد رو به خوبي شناخت ولي دوباره ريسيت كردم با همون مشكل قبلي رو به رو شدم هاردمم sata‏ هستش لطفا كمك كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام
    من ویندوزم ویستا هست.سالم خاموشش کردم و وقتی روشن کردم نوشت یه فایل در مسیر c:\windows\system32 پاک شده.سی دی رو گذاشتم و repeair کردم و ویندوز درست شد و بالا اومد ولی مشکل اینجاست که درایو G که درایو آخرم بود و ظرفیت اون 18GB بود حذف شده و یه درایو G دیگه با نام MEDIADIRECT با ظرفیت 2GB ایجاد کرده.اظلاعات خیلی مهمی دارم توش.درضمن سی دی ریکاوری نبود.راستی وقتی سی دی ویندوز رو میزارم و میرم نصب ویندوز همشونو اونجا میبینم ولی نه میتونم فرمت کنم و نه می تونم ایجاد و پاک کنم و غیره.
    محتواش خیلی برام مهمه.
    پیشاپیش بی نهایت تشکر میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کسی نیست کمکم کنه؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام خدمت تمام دوستان
    بچه ها من یک هارد maxtor 6y080l0دارم که هر 4 روز یکبار باید ویندوز نصب کنم چون بهد از 4روز سرعت کامپیوتر میاد پایین و انقدر سرعتش پایینه که برای باز کردن درایو d یا هر درایو دیگه باید کلی منتظر بشم و البته هاردم هم صدا میده.
    همه این مشکلات 3روز بعد از نصب ویندوز ایجاد میشه.
    با برنامه hd tuneتست کردم. وقتی میخواستم benchmark بگیرم وسطش این ارورو read eror!test aborted داد و قطع شد ودر قسمت eror scan بصورت زیر شد
    damaged blocks:0.6%
    و14 تا ارور پیدا کرد.
    لطفا کمک کنین
    شما بایستی هاردتون رو با استفاده از نرم افزار HDD Regenerator 1.7 بدسکتورگیری کنید.

به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.

برای دریافت نرم افزار می‌تونید به لینک زیر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •