با KasperSky 2009 آپدیت شده امتحان کن.رو فلش خودم هم کظم غیظ بود ولی نابود شد.از برنامه Kazm Remover هم میتونی استفاده کنی.
با KasperSky 2009 آپدیت شده امتحان کن.رو فلش خودم هم کظم غیظ بود ولی نابود شد.از برنامه Kazm Remover هم میتونی استفاده کنی.
سلام
فکر نکنم بشه برای یکی از یوزرها مخفی کرد . از این قسمت اگه درایوی را مخفی کنی برای همه یوزرها مخفی می شه .
فکر کنم باید از برنامه استفاده کنی
موفق باشی .
سلام
چطوری می تونم فایل pending.xml رو که مال ویستا هست تو XP پاک کنم!؟با ارور access is denied
ً؟!
تو ویندوز ویستا مشکل پیدا کردم و گفتن باید این فایل رو پاک کنی یا تغییر نام بدی ولی هیچ کدوم نمیشه
ممنون
![]()
ربطی به نصب نرم افزار نداره . برای رفعش برو تو Run بنویس gpedit.msc برو تو بخش User Configuration بعد برو تو Administrative Templates بعد برو تو System سپس Ctrl +Alt+Del Option بعد گزینه Remove TaskManager رو دوبار کلیک کن تو صفحه ای که باز میشه Disable رو بزن و خارج شو .موفق باشی
از نرم افزار1.8 Unlocker استفاده کم. خیلی به کارت می یاد. اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب کلیک راست رو فایل کن گزینه Unlocker روبزن . تو صفحه ای که باز میشه گزینه Delete یا Rename رو بزن.
سلام
همین جمله access is denied را توی انجمن سرچ کنید . البته انجمن ویندوز xp بارها پاسخ داده شده .
باید اون فایل را به یوزر خودتون replace کنید.
موفق باشید .
مشکل access is denied برای پاک کردن فایلهای ویندوز ویستا پس از نصب از توی ویندوز xp است.
برای رفع این پیام شما ابتدا روی فایل یا فولدر راست کلیک کنید و سپس گزینه properties و سپس از قسمت security می توانید با فشردن دکمه add یک گزینه با عنوان everyone ایجاد کنید و سپس apply رابزنید. و همه گزینه ها را هم تیک بزنید.
حالا می توانید فایل را جابجا یا حدف کنید.
موفق باشید
سلام
ممنون
پیغامی میده:
the object could not be deleted
سلام
ممنونم
می دونم بارها جواب دادید ولی یکم بیشتر توضیح میدید!؟
سلام و ممنون
قسمت سکیورتی نداره!!
![]()
دوستان از همه ممنون پاک شد!
می تونی یکم بیشتر توضیح بدی تا بتونیم مشکل رو حل کنیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)