مثل اینکه دوستان منظور من رو متوجه نمی شن یا من بد توضیح می دم
مشکل من اینه که اون دو تا عکس خیلی انحراف رنگی دارن شاید از دید من. من می گم چرا در همون شرایط دوربین من به مراتب کیفیت بهتری داره و اون انحرافات رنگی رو هم نمی بینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
شما هم خیلی به ریوی این سایت اهمیت می دید در حالی که سایتهای دیگه ای هم هستن
بله خب سایت های دیگه ای هم هستند. ولی چند تا فرق عمده دارن.
dpreview از سال 1998 شروع به فعالیت کرده و الان در ماه هفت میلیون نفر از سایت بازدید میکنن. رقم کمی نیست. سایت هایی هستند که تازه تاسیس هستند و دانششون از عکاسی در حدی نیست که مثلا یه دوربینی مثل نیکون D3 رو مورد بررسی قرار بدن.
dpreview بر خلاف خیلی سایت ها که مطالبشون توسط یک نفر نوشته میشه از یه تیم نه نفره تشکیل شده و خیلی سازمان یافته تره. برای اطلاعات بیشتر هم لینکش رو میذارم ببینین.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته ی دیگه این که خیلی سایت ها نظرات شخصی خودشون هم قاطی ریویو میکنن و حتی نتیجه گیری شون هم بر اساس همین نظرات شخصیه.
بعد این که من دیدم بعضی از سایت ها که ادعای کار درست بودن میکنن گرون ترین دوربینی که برای ریویو انتخاب میکنن 1000 دلاره. و شما نمیتونی ریویوی یه دوربین مثل EOS 1D یا D3 رو توشون پیدا کنی. و مثلا میان یه دوربین 100 دلاری رو بررسی میکنن که خب dpreview اصلا در این حد نیست که بخواد از این کارا بکنه.
اکثر سایت ها میان عکس هایی رو میذارن که خیلی کوچیکن و قابلیت دانلود هم ندارن. شما نمیتونی اصل عکس رو ببینی. فقط یه عکس خیلی کوچیک که آپلود کردن و به دلیل محدودیت فضا یا دلایل دیگه ای که در این مجال نمیگنجد قابلیت بزرگ شدن رو ندارن.
بعضی از سایت ها میان یه دوربینی که میشه از هزار زاویه مورد بررسی قرار بگیره رو میذارن تو 4 صفحه کاملا فشرده یه مطلب مینویسن که اصلا به من و شما کمکی تو انتخاب نمیکنه. و یکی از 5 تا عکسی که از عکسای گرفته شده با دوربین گذاشتن یه عکس افتضاحه که باعث میشه کلا اون مدل رو بی خیال شین.
اصلا روی نظرات سایت های غیر حرفه ای حساب باز نکنید. اگه تا حالا گذرتون به ریویوهای cnet قسمت ماشین افتاده باشه دیدین که مثلا اومده 10 خط از 20 خط راجع به GPS و سیستم صوتی ماشین صحبت کرده که اون قدر ها هم اهمیت نداره. حالا اگه شما بر اساس ریویوی این سایت بری ماشین بخری نتیجه ش چی میشه؟