ببخشید من تویه یه مرحله که بالای کوهم و بایه کامیون یه هیولا میارن که بال داره و پشتشم شبیه کرمه گیر کردمهمه تیرامو روش خالی کردم حتی آخ هم نگفت
باید چی کارش کنم
ممنون
ببخشید من تویه یه مرحله که بالای کوهم و بایه کامیون یه هیولا میارن که بال داره و پشتشم شبیه کرمه گیر کردمهمه تیرامو روش خالی کردم حتی آخ هم نگفت
باید چی کارش کنم
ممنون
یه سری مین اونجاها هستش باید اونارو کار بذاری رو زمین بعد کاری کنی که از روشون رد شه ! بعدش چپه میشه میخوابه رو زمین شیکمشو بزن !
HI !
من اخراي بازي اونجا كه تو يه كشتي هستيم و غولش مثله يه هشت پاست گير افتادم اخه هر چي بهش تير ميزني باز نميميره بايد چه كنم؟
واقعا این جا میشه اخرای بازی من بازی دیشب گرفتم امشب رسیدم به همین مرحله که شما میگینولی بازی خیلی کوتاه بود باید یه خورده طولانیتر میشد من یه روزه رسیدم اینجا فکر کنم تافردا دیگه کارشو بسازم
تازه به قشنگی evil4هم نبودفقط گرافیکش بهتر شده بود ولی من که زیاد نقطه قوتی تو این بازی ندیدم
![]()
البته يه جا هم اولاشه كه يه هشت پا تو كشتيه كه اون كشتنش اسونه ولي اين يكي فرق فوكوله! نميدونم چرا نميميرد! help me
وای مثل اینکه بازی اومده و ما خبر نداریم!(مگه نه؟)
خیلی ساده اول وقتی که کنار کشتیه باید به اون چیزی کوچیکی که رو سرشه وگرده تیر بزنی بعدا میاد پشت کشتی ودهنشو باز میکنه واون یارو از دهنش میاد بیرون حالا باید به اون تیر بزنی بعد از چند بار که این کارو کردی میمیره{ببخشید تو مطلب قبلیه نگفتم چون هنوز ردش نکرده بودم}
اگه منظورتون واسه کامپیوتره نه هنوز نیومده ولی واسه ps3 وx360خیلی وقته اومده![]()
ببخشید این سی پی یو پیشنهادی این بازی چند برابر سی پی یو منه ؟
Dual-Core CPU E5200
نه اوني كه شما ميگي اين نيست
نه اون غوله كه شما ميگي تفريلا اولاي بازيه ايني كه من ميگن تفريبا اخراي بازيه
شرمنده حواسم نبيد از خودم اسپم در وكردم!!
خدای من...
حداقل 50،000 تا برای آپکرید رگبارم پول خرج کردم به امید بی نهایت شدن تیرهام! اما خبری از تیر بی نهایت نشد!!!
آخه چرا؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)