تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 545 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

داره خودمونی میشه bakan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من تویه یه مرحله که بالای کوهم و بایه کامیون یه هیولا میارن که بال داره و پشتشم شبیه کرمه گیر کردم همه تیرامو روش خالی کردم حتی آخ هم نگفت باید چی کارش کنمممنون

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ببخشید من تویه یه مرحله که بالای کوهم و بایه کامیون یه هیولا میارن که بال داره و پشتشم شبیه کرمه گیر کردم همه تیرامو روش خالی کردم حتی آخ هم نگفت باید چی کارش کنمممنون
    یه سری مین اونجاها هستش باید اونارو کار بذاری رو زمین بعد کاری کنی که از روشون رد شه ! بعدش چپه میشه میخوابه رو زمین شیکمشو بزن !

3. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

HI !

من اخراي بازي اونجا كه تو يه كشتي هستيم و غولش مثله يه هشت پاست گير افتادم اخه هر چي بهش تير ميزني باز نميميره بايد چه كنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

HI !

من اخراي بازي اونجا كه تو يه كشتي هستيم و غولش مثله يه هشت پاست گير افتادم اخه هر چي بهش تير ميزني باز نميميره بايد چه كنم؟
    واقعا این جا میشه اخرای بازی من بازی دیشب گرفتم امشب رسیدم به همین مرحله که شما میگینولی بازی خیلی کوتاه بود باید یه خورده طولانیتر میشد من یه روزه رسیدم اینجا فکر کنم تافردا دیگه کارشو بسازم تازه به قشنگی evil4هم نبودفقط گرافیکش بهتر شده بود ولی من که زیاد نقطه قوتی تو این بازی ندیدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

البته يه جا هم اولاشه كه يه هشت پا تو كشتيه كه اون كشتنش اسونه ولي اين يكي فرق فوكوله! نميدونم چرا نميميرد! help me

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

وای مثل اینکه بازی اومده و ما خبر نداریم!(مگه نه؟)

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

HI !

خیلی ساده اول وقتی که کنار کشتیه باید به اون چیزی کوچیکی که رو سرشه وگرده تیر بزنی بعدا میاد پشت کشتی ودهنشو باز میکنه واون یارو از دهنش میاد بیرون حالا باید به اون تیر بزنی بعد از چند بار که این کارو کردی میمیره{ببخشید تو مطلب قبلیه نگفتم چون هنوز ردش نکرده بودم}

وای مثل اینکه بازی اومده و ما خبر نداریم!(مگه نه؟)
    اگه منظورتون واسه کامپیوتره نه هنوز نیومده ولی واسه ps3 وx360خیلی وقته اومده

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ببخشید این سی پی یو پیشنهادی این بازی چند برابر سی پی یو منه ؟
    Dual-Core CPU E5200

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی ساده اول وقتی که کنار کشتیه باید به اون چیزی کوچیکی که رو سرشه وگرده تیر بزنی بعدا میاد پشت کشتی ودهنشو باز میکنه واون یارو از دهنش میاد بیرون حالا باید به اون تیر بزنی بعد از چند بار که این کارو کردی میمیره{ببخشید تو مطلب قبلیه نگفتم چون هنوز ردش نکرده بودم}
    نه اوني كه شما ميگي اين نيست

نه اون غوله كه شما ميگي تفريلا اولاي بازيه ايني كه من ميگن تفريبا اخراي بازيه

شرمنده حواسم نبيد از خودم اسپم در وكردم!!

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

برای بینهایت کردن تیر اسلحه ها باید اسلحه ی مورد نظر رو تا آخر Upgrade کنید ! یعنی تمام Up های اونو انجام بدین تا بتونین تی های اونو بینهایت کنید !
    خدای من...

حداقل 50،000 تا برای آپکرید رگبارم پول خرج کردم به امید بی نهایت شدن تیرهام! اما خبری از تیر بی نهایت نشد!!!

آخه چرا؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •