تقریبا هر روز میام اخبار رو می خونم . مرسی
![]()
تقریبا هر روز میام اخبار رو می خونم . مرسی
![]()
ودربرمن تلاش یووه برای جذب دیه گو را تکذیب کرد
![]()
هورا اسپرت ,مسوولان وردربرمن شایعه تلاش یوونتوس برای به خدمت گرفتن دیه گو, بازیساز برزیلی خود را تکذیب کردند.
برهیچ کس پوشیده نیست که بیانکونری ها سخت به دنبال یافتن یک هافبک خلاق برای جانشینی پاول ندود هستند که در آستانه خداحافظی از دنیای فوتبال است.با آنکه گفته می شود, دیه گو, ستاره برمن یکی از بازیکنان مورد نظر بانوی پیر برای پر کردن جای خالی ندود است اما سران این باشگاه آلمانی تاکید کردند هیچ گفت و گویی با همتایانشان در یووه در این رابطه انجام نداده اند و این شایعات صحت ندارد.با این حال یووه به علت نداشتن یک بازیکن خلاق در خط میانی همواره تحت انتقاد قرار دارد و تریدی وجود ندارد که دیه گوی 23 ساله همچنان یکی از اهداف اصلی این تیم است
اگوستو قرارداد خود را با بايرلورکوزن تمديد کرد
رناتو اگوستو Renato Augusto هافبک برزيلي باشگاه بايرلورکوزن المان قرارداد خود را با اين باشگاه براي يک سال ديگر تا سال دو هزار و چهارده ميلادي تمديد کرد.
سرمربي تيم فوتبال بايرلورکوزن به مجله ورزشي بيلد گفت : " هيچ بندي در قرارداد اگوستو در اين خصوص که اين بازيکن مي تواند باشگاه لورکوزن را در سه سال اول اين قرارداد ترک کند، وجود ندارد ".
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين ، اين بازيکن بيست ساله برزيلي تابستان گذشته از باشگاه فلامينگو ريو دوژانيرو در برزيل به باشگاه بايرلورکوزن پيوست.
رضایت کلینزمن از اردوی زمستانی بایرن در دوبی
یورگن کلینزمن " سرمربی بایرن مونیخ اردوی زمستانی تیمش در دوبی را موفقیت آمیز شمرد.
بایرن مونیخ در اردوی تمرینی خود دو بازی تدارکاتی با الجزیره و الوحده نیز انجام داد. سفر به دوبی بایرن مونیخ را در شرایط خوبی قرار داده است.
" کلینزمن " به سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ گفت: « ما در کارهای بنیادین خوب عمل کردیم. سفر موفقیت آمیزی بود. در آنجا تجربه بسیار خوبی کسب کردیم. »
او افزود: « جو آنجا همیشه مثبت بود. آن ها به خوبی از ما پذیرایی کردند، همیشه در حال خنده بودیم و حتی بعد از ظهرها با هم به بیرون و گردش می رفتیم. ما واقعاً لذت بردیم، تیم پیشرفت خوبی داشت و اعضای تیم به هم نزدیک تر شدند. »
منبع:سایت گل
آخ که چقدر دوست دارم این دیگو بیاد بایرن!ودربرمن تلاش یووه برای جذب دیه گو را تکذیب کرد
این فوروارد هافنهایم مصدوم شده . آقای گل . تا آخر فصل نمیتونه بازی کنه .
مصدومیت گلزن برتر بوندس لیگا
وداد ایبیسویچ, ستاره خط حمله هوفنهایم, صدرنشین بوندس لیگا از ناحیه رباط زانو آسیب دید.
مسوولان هوفنهایم با انتشار بیانیه ای در سایت اختصاصی این باشگاه, از آسیب دیدگی رباط زانوی ایبیسویچ, ملی پوش بوسنیایی خود در جریان دیدار دوستانه این تیم مقابل هامبورگ در روز چهارشنبه خبر دادند.
معاینات اولیه حاکی از پارگی رباط زانوی ایبیسویچ است, با این حال برای مشخص شدن شدت این آسیب دیدگی, وی باید تحت معاینات بیشتر قرار گیرد .
ایبیسویچ از مجموع 17 بازی اش در این فصل , 18 گل برای صدرنشین لیگ به ثمر رسانده است و مصدومیت شدید پای این بازیکن ارزنده که غیب طولانی مدت وی را در تیم به همراه خواهد داشت, می تواند ضربه محکمی بر هوفنهایم وارد کند.
bayernclub
اينم از كم شانسيهاي تيمهاي بوندسليگاستاین فوروارد هافنهایم مصدوم شده . آقای گل . تا آخر فصل نمیتونه بازی کنه .![]()
ديدارهاي دوستانه/ دژاگه در برد مقابل فورت سهيم شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ولفسبورگ آلمان در ديداري دوستانه مقابل گرويترفورت اين كشور به برتري 4 بر صفر رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در اين ديدار دوستانه كه پنجشنبه شب يرگزار شد، فليكس ماگات سرمربي ولفسبورگ در نيمه نخست از اشكان دژاگه در خط حمله تيمش استفاده كرد.
ولفسبورگ كه خود را براي حضور در نيم فصل دوم بوندس ليگا خود را آماده مي كند، در نيمه دوم با تركيبي كاملا متفاوت وارد ميدان شد.
در اين جدال اوكوبو 28، ادين دژكو40 و 54 ،بارزاگلي66 براي ولفسبورگ گل زدند.
ساير نتايج ديدارهاي دوستانه پنجشنبه به اين شرح است:
گراس هاپرز سوئيس 2 - بروسيا مونشن گلادباخ آلمان 4
بروسيا دورتموند آلمان 3 - اوزنابروك آلمان صفر
الوكره قطر صفر - المريخ سودان 2
ليل استروم نروژ يك - نيبرگسوند نروژ صفر
كاستلون اسپانيا يك - شالكه آلمان صفر
گفتوگو با يورگن كلينزمان، مربي بايرن مونيخ
فقط 5 دقيقه طول كشيد تا پيشنهاد بايرن را قبول كنم
يك سال پيش، ژانويه 2008 بود كه بايرن مونيخ اعلام كرد يورگن كلينزمان در پايان فصل، مربي اين تيم خواهد شد و جاي اوتمارهيتسفلد افسانهاي را خواهد گرفت. وقتي مربي جوان آلماني براي تشريح ايدهها و برنامههايش كنفرانس مطبوعاتي گذاشت، حدود 240 خبرنگار و 30 گروه فيلمبرداري در آن نشست شركت كردند. حالا يك سال گذشته و مربي سابق تيم ملي آلمان با سايت بايرن درباره اين دوره، به خصوص شش ماهي كه روي نيمكت تيم مونيخي نشسته، گفتوگو كرده است.
يك سال پيش مربي بايرن شدي. از آن زمان به بعد چه تغييرات عمدهاي در زندگيات رخ داده؟
براي خانوادهام، اين به معناي بازگشت به آلمان، پس از 10 سال زندگي در آمريكا بود. تصميم بزرگي بود و قدم بزرگي برداشتيم. روشن است كه افتخار مربيگري بايرن مونيخ نصيبم شده بود و اين بخت را داشتم تا شغل بينظيري را در بزرگترين باشگاه آلمان به دست بياورم.
اعلام اين خبر كه تو مربي بايرن ميشوي، تقريبا همه را غافلگير كرد، خودت را چطور؟
بله، وقتي كارل هاينس رومنيگه و اولي هوينس درست قبل از كريسمس زنگ زدند و پرسيدند به اين كار علاقه دارم، غافلگير شدم... بازگشت به اروپا كمتر غافلگيرم كرد. فقط مساله زمان برگشت مطرح بود چون بعد از ترك تيم ملي، چند پيشنهاد داشتم. مذاكره با بايرن فقط پنج دقيقه طول كشيد چون همسرم همان اول موافقت كرد. من دو سال فوقالعاده در مونيخ بازي كردم و پسرمان هم وقتي آنجا بوديم، به دنيا آمد.
به طور رسمي روز اول جولاي مربي تيم شدي، اما در حقيقت خيلي زودتر كارت را شروع كردي؛ اين طور نيست؟
حتي با وجود اينكه در نيمه اول سال با باشگاه قرارداد نداشتم، آماده شدن براي اول جولاي خيلي كار ميبرد و پرتب و تاب بود.
انجام كارها بدون اينكه مزاحم اوتمار هيتسفلد شوي، دشوار نبود؟
نه، اصلا سخت نبود. هيچ مصاحبهاي انجام ندادم تا اوتمار كارش را در آرامش دنبال كند. قبلا بر سر اين موضوع توافق كرده بوديم. من فقط عقب ايستادم و با هيات مديره در تماس بودم. روشن است كه لازم بود وقت به وقت با هيات مديره ملاقات كنم تا درباره پروژههاي آينده بحث كنيم.
با اوتمارهيتسفلد هم ملاقات كردي؛ كه مثلا كار را از او تحويل بگيري؟
بله، اما نه در پايان فصل، حوالي مارس يا آوريل بود. يك شام دلپذير خورديم و روشن است كه درباره تيم هم حرف زديم. كنجكاو بودم نظرات و تحليل هايش را بشنوم. بعد رفتم و به هيات مديره گفتم از تيمي كه داريم، راضيام، به خصوص كه باشگاه يك سال قبل از آن سرمايهگذاري سنگيني روي تيم انجام داده بود. همچنين ميخواستم از هر بازيكن براساس ديدگاه خودم بازي بگيرم و ببينم چطور من و هر كدام از بازيكنان ميتوانيم به هم كمك كنيم كه پيشرفت كنيم.
روز اول حضور در باشگاه هيجان زده بودي؟
هيجان زده بودم و افتخار ميكردم. عصبي نبودم، فقط منتظرش بودم، تقريبا شش ماه منتظر بودم. اوايل روزها خيلي طولاني بودند، تا اينكه اوضاع آرام آرام روي غلتك افتاد.. تيم مربيگري كاملا جديد بود.
ميدانستي زمان ميبرد كه تيم با شيوه جديد وفق پيدا كند، به خصوص كه بازيكنان به خاطر يورو 2008 دير برگشتند و تمرينات پيش فصل تحت تاثير قرار گرفت.
بله، معلوم بود كه در آن شرايط، كار در آغاز زياد آسان نبود. تازه ما فقط برنامه تمرين بازيكنان را از نو طراحي نكرده بوديم بلكه به طور كامل محيط تمرينشان را تغيير داديم. اول، كار براي تيم آسان نبود همچنين كنجكاو بودم كه ببينم پتانسيل هر كس چقدر است. هميشه به سه، چهار، ماه زمان نياز است.
در هفتههاي اول، بازيكنان و سيستمهاي متفاوتي را آزمايش كردي. اين بخشي از طرح كليات براي تيم بود؟
مهم بود كه يك سيستم ديگر را هم در آستين داشته باشيم. 2-5-3 واقعا خوب كار كرد، به خصوص در بخارست. اين گزينه ديگري است كه هميشه وقتي لازم شد، ميتوانيم از آن استفاده كنيم. همچنين مهم بود كه به بازيكنان يادآوري كنيم بايد با تغييرات وفق پيدا كنند. مجبورشان كرديم كه از جاي راحتشان بيرون بيايند. اين به طور خودكار مشكلساز شد... تغيير تنها راه شناسايي بعضي چيزهاست و باعث ميشود به نتيجه درستي برسي. اگر همه چيز همان طور كه بود، بماند، نميتواني پيشرفت كني...
نگران نتايج متوسط تيم در آغاز فصل نبودي؟
نگران نبوديم اما جوي عصبي، باشگاه را احاطه كرده بود. بايرن هميشه بيشتر از ساير تيمها زير برسي است و مهم نيست ميخواهي به چي برس، بايد نتيجه بگيري. بنابراين وقتي داري يك چيز را آزمايش ميكني، هميشه روي لبه تيغ هستي... وراي اينها، باشگاه با من قرارداد بست تا كمك كنم بازيكنان پيشرفت كنند.
بازيكنان درباره تغييرات چه ميگفتند؟
به نظرم نكته كليدي اين بود كه آنها درك كنند همه اين تغييرات به خاطر خودشان است. آنها به طور كامل روي كاري كه انجام ميداديم، تمركز كرده بودند. انتظار زيادي از آنها داشتيم، اما در عوض احترام، حمايت و امكانات تمريني فوقالعادهاي دريافت كردند. اين امكانات از نظر من در حال حاضر از بهترينهاي دنياست.
فكر نميكني روش جديدي كه در تمرينات به كار گرفتي، با بدبيني زيادي همراه بود؟
قبل از اينكه شروع كنم، شايعات زيادي وجود داشت، چون هيچكس واقعا نميدانست قرار است چه بشود. آنچه در تيم ملي انجام دادم در قياس با بايرن كاملا متفاوت بود، اما مردم باز هم مقايسه ميكردند و ميگفتند: كلينزمان دقيقا ميخواهد همان كارها را انجام بدهد. اما كاملا اشتباه ميكردند. بعد فكر كردم آنها به زودي ميبينند من چه كارهايي از دستم برميآيد.
بازوبند كاپيتاني را به مارك فانبومل دادي و بعد از مدتي او را نيمكتنشين كردي. اين ماجرا جنجال رسانهاي زيادي به پا كرد.
وقتي چنين تصميم مهمي ميگيري، ديگر نگران اينكه رسانهها چه واكنشي نشان ميدهند، نيستي. فقط از خودم پرسيدم: ميخواهيم اينچا به چي برسيم؟ مارك كاپيتان شده بود، و اعتماد زياد و شايستهاي به او شده بود چون بازيكنان را در كنار هم نگه ميدارد و بهتر از سايرين قادر به ايجاد ارتباط است. به هر حال، سطح بازياش به طور پيوسته افول ميكرد. شايد فكر ميكرد به طور خودكار در تركيب ثابت است، يا شايد متوجه نبود كه افت كرده. هر چه بود، ميخواستم به همه بازيكنان علامت داده باشم، كه اينجا حتي در مورد كاپيتان تيم هم بر اساس عملكردش قضاوت ميشود. ميدانستم كه اين تصميم كمي سر و صدا به پا ميكند، اما مطمئن بودم كه اگر آن آدمي كه فكر ميكنم، باشد، عكسالعمل مناسبي نشان خواهد داد و اين دقيقا همان اتفاقي بود كه افتاد. در تمرينات كاملا پر جنب و جوش ظاهر شد و سبب شد در مسابقات سرسختتر و با صلابتتر باشد. آمادگي بدنياش هم كه روز به روز بيشتر ميشد، جواب داد. از آن زمان به بعد خيلي خوب بازي كرده است.
گفتي بازيكنان بايد به تغييرات خو ميگرفتند. خودت هم بايد از دل چنين ماجرايي گذشته باشي.
بعد از آمدن به جايي جديد و با ايدههاي جديد، هميشه بايد آماده اصلاح اشتباهاتت به سود باشگاه و تيم باشي. مدام در فكر بودم؛ شايد اينجا زياده روي كردم، شايد آنجا بايد روش كارم را عوض كنم و نظر ديگران را هم بپذيرم. هميشه تلاش كردهايم تا بهترين كار را انجام دهيم. يك مربي هميشه بايد آماده پذيرش تغييرات باشد. به نظرم بعد از دو، سه ماه همه ديدند كه من قابليت پذيرفتن اين چيزها را دارم، همانطور كه خودم از همه انتظار دارم تغييرات را قبول كنند.
آيا اين فصل بايد حتما جام ببري تا بگويند موفق بودهاي؟
بايرن با موفقيت عجين شده، و براي مان خيلي مهم است كه هدف مان بردن جام باشد. به همين خاطر اين ذهنيت را به بازيكنان انتقال دادهايم... اگر يكي، دو نفر از بازيكنان به خودشان بيايند كه اميدوارم، مطمئنم ميتوانيم ليگ را ببريم و واقعا منتظرم تا ببينم در ليگ قهرمانان و جام حذفي چه اتفاقي ميافتد. تشنه بردن يكي، دو جام در اين فصل هستم.
در باب پيشرفت بازيكنان، بايد از فيليپ لام و باستين شواين اشتايگر خيلي راضي باشي.
به باستين گفتم كه ميخواهم با ثباتتر باشد تا اينكه اينطور زياد پرفراز و نشيب باشد. او هم همين كار را كرد، به خصوص در آغاز فصل. فيليپ خارقالعاده و درجه يك بوده. در حال حاضر از نظر من بهترين دفاع چپ اروپاست. خيلي مهم بود كه با اين دو نفر قراردادهاي بلند مدت ببنديم، چون سنگ بناي بايرن هستند. اين دو نفر اهل همين شهر هستند و از سيستم پرورش بازيكن خود باشگاه به اينجا رسيدهاند. هر دويشان هم فهميدند كه زمان آن بود كه قدم بعدي را در حرفه شان بردارند، يعني مسووليت پذير باشند. حالا آنها جزو آدمهاي با نفوذ رختكن هستند. وقتي حرف ميزنند، بقيه گوش ميدهند. اگر لازم باشد پشت درهاي بسته، در تيم حرفي زده شود، آمادهاند. حالا كار من اين است كه همچنان به جلو هل شان بدهم تا همچنان نقش رهبري را برعهده بگيرند.
وقتي مربي تيم ملي آلمان بودي، از لوكاس پودولسكي هم خيلي حمايت كردي.
ناراحت كننده است وقتي ميبيني چنين استعداد ويژه اي، در جا ميزند و پيشرفت نميكند، چون نميتواند با اين شرايط كنار بيايد كه براي حضور در تركيب تيم، دو نفر به او ترجيح داده ميشوند. اميدوار بودم عصباني شود، بگذارد خشمش در زمين بازي خودش را نشان بدهد، به خودش بگويد: يكبار براي هميشه بهشان نشان ميدهم چه كار از دستم برميآيد... در بايرن يا يك بازيكن مبارزه را ميپذيرد و ميگويد: ميجنگم و سرانجام به تيم راه پيدا ميكنم. اين نگاهي است كه تيم بوروسكي، هميت آلتين تاپ، دانيل فان بويتن و آندرياس اوتل در كنار تيم دارند.
يا؟
يا بهتر است تيمش را عوض كند. فكر نميكنم از آن آدمهايي باشد كه با بازيكناني كه جلوتر از او هستند، بجنگد. به تيمي نياز دارد كه اين احساس را به او بدهد كه انتخاب اول است. اما اين نگاه او را درك ميكنم. درك ميكنم از كجا به اينجا رسيده.
با اين همه كار، فرصت داشتهاي بروي در مونيخ مناطق اطراف گشتي بزني؟
دو سال را به عنوان بازيكن در اينجا گذراندم، اما در اصل هيچ وقت فرصت اينكه به كوهها و درياچههاي اين دور و بر بروم را پيدا نكردم. هميشه در سفر بودم، با بايرن و تيم ملي. حالا ميتوانم همه اين جاها بروم و فكر ميكنم در اين شش ماه بيشتر از آن دو سال به جاهاي مختلف رفتهام. من و خانوادهام اينجا واقعا احساس خوبي داريم.
و ميتواني تصور كني مدت زيادي همراه خانواده ات در مونيخ زندگي كني؟
بله، قطعا. اگر همه چيز خوب پيش برود، با خوشحالي به كار در بايرن در دراز مدت فكر ميكنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)