تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 229 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیش‌بینی‌های مورینیو درباره مربیان

به نظر می‌رسد آقای خاص علاوه بر توانایی‌های دیگرش قدرت پیش‌گویی هم دارد.

سایت گل: ژوزه مورینیو امروز بار دیگر حرف‌هایی جنجالی زد و درباره سایر مربیان اظهار نظر کرد. کلودیو رانیری مربی سابق یوونتوس از این تیم اخراج شد و مرد پرتغالی مطمئن است که چیرو فرارا در یووه خواهد ماند. در عین حال کارلو آنچلوتی احتمالا از میلان جدا خواهد شد. بسیاری می‌گویند او جای گاس هیدینک را در چلسی خواهد گرفت، تیمی که زمانی با مورینیو خوب نتیجه می‌گرفت.

مورینیو گفته همچنین آنچلوتی جایش را به مارکو فان‌باستن اسطوره میلان خواهد داد، مردی که طرفداران بسیاری در میان هواداران روسونری دار دو اخیرا از آژاکس جدا شده. مورینیو می‌گوید: «یووه؟ فرارا در این تیم خواهد ماند. کارلو آنچلوتی به چلسی خواهد رفت و مارکو فان‌باستن جایش را در میلان می‌گیرد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتی سیدورف را می برد

اسطوره ایتالیایی برزیلی دنیای فوتبال معتقد است که در صورتی که آنچلوتی از میلان جدا شود و به چلسی بپیوندد، سیدورف را همراه با خود به انگلیس خواهد برد.

سایت گل: آلتافینی معتقد است که در صورتی که آنچلوتی به چلسی برود، کلارنس سیدورف نیز در تابستان امسال از روسونری جدا شده و به چلسی خواهد پیوست. این در حالی است که آینده آنچلوتی در سن سیرو هنوز در پس پرده ای از ابهام است و آدریانو گالیانی،نایب رئیس بارسا اعلام کرده که آنچلوتی می بایست برنامه هایش برای فصل بعدی رقابتها را تا دوشنبه ارائه دهد.

در این میان مدتهاست که شایعاتی در مورد پیوستن او به چلسی به گوش می رسد ولی سران هیچ یک از این دو باشگاه،این خبر را به صورت رسمی اعلام نکرده اند. در حال حاضر آینده کارلتو نامعلوم است و آلتافینی که سالهای موفق زیادی را در میلان سپری کرده ، در این رابطه گفته:«اگر آنچلوتی به چلسی برود، دست کم یکی از بازیکنانش را با خود خواهد برد که به نظر من این یک بازیکن، قطعا سیدورف خواهد بود، چرا که او بازیکن بسیار محبوبی است و خود آنچلوتی نیز او را بسیار دوست دارد.به علاوه اگر مارکو فان باستن در میلان روی کار بیاید، سیدورف رابطه خوبی با او نخواهد داشت و این هم فاکتور دیگری برای جدایی سیدورف از این تیم خواهد بود.»

این در حالی است که یک سال از قراردادکنونی آنچلوتی با میلان باقی مانده ولی به نظر می رسد که او در آستانه پیوستن به چلسی قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جیلاردینو: میلان و یووه را می‌ترسانیم

جیلا امیدوار است فیورنتینا دو بازی انتهایی فصل را هم ببرد تا به شکل مستقیم به لیگ قهرمانان برسد.

سایت گل: فیورتنینا تنها یک امتیاز با یوونتوس، تیم سوم جدول فاصله دارد و آلبرتو جیلاردینو مهاجم آنها بر این باور است که می‌توانند فرم خوب خود را ادامه داده و از دو دیدار باقی مانده نهایت امتیازات را بگیرند: «لذت بسیاری دارد دو بازی آینده را ببریم و میلان و یوونتوس را بترسانیم. فصلی عالی داشته‌ایم و بسیار خوشحالیم. قطعا انتظار چنین پایان درخشانی را نداشتیم. شش امتیاز از دو دیدار می‌خواهیم و بعد خواهیم دید در کجای جدول ایستاده‌ایم.»

فیورنتینا چهار بازی پی در پی است که پیروز می شود. آنها این هفته در خانه لچه بازی دارند و جیلاردینو امیدوار است بیستمین گل فصل خود را بزند: «آقای گل شدن کار آسانی نیست، ولی حداقل به 20 گل می‌رسم. این رویای من از ابتدای فصل بوده. بازی بسیار مهمی در خانه لچه داریم. این که میلان و یووه از ما می‌ترسند انگیزه فراوانی به ما می‌بخشد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اخبار كوتاه از فوتبال ايتاليا

«ديارا» به سفارش كاناوارو در يووه
    روزنامه كوريره دلواسپورت نوشت فابيوكاناوارو پس از پيوستن به يوونتوس محمد ديارا همتيمى سابقش در رئال مادريد را به السيو سكو، پيشنهاد كرده و تأكيد نموده كه اين بازيكن مى تواند خريد خوبى براى بانوى پير باشد. به نوشته اين روزنامه كاناوارو معتقد است كه ديارا براى حضور در فوتبال ايتاليا زاده شده و مى تواند در كنار محمد سيسوكو، ديگر ستاره اهل مالى يووه، خوش بدرخشد. محمد ديارا در سال ۲۰۰۶ با ۲۶ ميليون يورو از المپيك ---- به رئال مادريد پيوسته اما اين امكان وجود دارد كه سران برنابئو، به خاطر درخشش لاسانا ديارا حاضر شوند ستاره ۲۸ ساله خود را به نصف قيمت به فروش برسانند. حال بايد منتظر ماند و ديد كه آيا سكو و سران يووه به توصيه كاناوارو گوش خواهند كرد يا نه؟
    كاسانو: به ليپى احترام مى گذارم
    در حالى كه تنها چند هفته به بازى دوستانه با ايرلند شمالى و رقابت هاى جام كنفدراسيون ها كه ايتاليا براى اولين بار به عنوان قهرمان جام جهانى در آن شركت خواهد كرد باقى مانده، آنتونيو كاسانو ستاره سامپدوريا همچنان اميدوار است كه به تيم ملى دعوت شود. او كه بعد از يورو ۲۰۰۸ تاكنون به تيم ملى دعوت نشده در گفت وگو با كانال اسكاى گفت: دوست دارم با ايتاليا در جام كنفدراسيون ها حضور داشته باشم، حتى اگر به عنوان بازيكن بيست و سوم، در پست دفاع راست. من به ليپى احترام مى گذارم و تاكنون هيچ مشكلى با او نداشته ام. اگر او تا به حال من را به تيم ملى دعوت نكرده من هم مصاحبه اى عليه او انجام نداده ام. اگر هم بخواهم با او حرفى بزنم به خودش مى گويم.
    انتظار «فرارا» از بازيكنان يوونتوس
    چيرو فرارا مربى جديد يوونتوس كه براى ۲ بازى جانشين كلوديو رانيه رى شده است، قصد دارد تيمش را قبل از بازى با سيه نا شارژ روحى كند. او كه بشدت نگران خط دفاعى تيمش است به بازيكنانش تأكيد مى كرد كه در بازى يكشنبه همگى بايد خشمگين باشند. در هر حال در نخستين جلسه تمرينى يووه با مربى تازه خود بازيكنان با چهره هايى بشاش و با روحيه اى بالا در وينوو حاضر شدند تا ۲ هفته پايانى را با پيروزى به پايان برسانند. شايد از اين طريق بتوانند شادى را به تيفوسى هايى كه ۲ ماه از ابراز خوشحالى دور بودند هديه نمايند. گزارشات از جلسات تمرينى يووه حاكى از تمريناتى مؤثرتر و انگيزه بالاى بازيكنان است كه گفته مى شود يوونتوسى ها در طول فصل چنين حركاتى و فضايى را تجربه نكرده بودند!
    كاكا: قصد ترك ميلان را ندارم
    ريكارد كاكا، ستاره برزيلى ميلان با وجود تمام شايعاتى كه منتشر مى شود، تصميم ندارد تا تيم باشگاهى اش را در تابستان ترك كند. اين روزها مطبوعات اسپانيايى و ايتاليايى از انتقال كاكا به رئال مادريد صحبت مى كنند و او را يكى از وعده هاى تبليغاتى فلورنتينو پرز نام مى برند اما سران باشگاه روسونرى و مدير برنامه هاى كاكا، اين اخبار را شايعه مى نامند. وى درگفت وگو با كانال ميلان گفت: من به همه گفته ام كه قصد ترك ميلان را ندارم و از اين تيم جدا نخواهم شد. به آنچه كه با اين تيم به دست آورده ام ايمان دارم و نمى خواهم با رفتنم خاطره بدى از خود به جا بگذارم. تا وقتى باشگاه و هواداران بخواهند من مى مانم. كاكا با اشاره به آنچلوتى مى گويد: او هنوز بهترين ايده براى مربيگرى ميلان است به طور حتم اگر او اينجا بماند براى ما بهتر است.
    كاناوارو: خيانتكار نيستم
    فابيو كاناوارو به طرفداران يوونتوس اطمينان داد به اين تيم بازگشته تا آنها را در راه رسيدن به چند عنوان بزرگ در ايتاليا و اروپا كمك كند. مدافع رئال مادريد كه قراردادى يك ساله با بانوى پير به امضا رسانده مى گويد: مطمئن باشد كه فصل بعد يوونتوس متفاوتى را خواهيد ديد. بايد سخت كار و تمرين كنيم و من از اين نمى ترسم و تمام تلاش خود را انجام خواهم داد. هدف من پيروزى است و مهم ترين چيز اين است كه پيروز شويم. تعدادى از تيفوسى ها نگرانى هاى خود را با نشان دادن پلاكاردهاى ضد كاناوارو نشان داده اند. كانا مى گويد: من با مبلغ ۸ تا ۱۰ ميليون يورو به رئال رفتم و آنها حالا بدون پرداخت پول من را به خدمت گرفته اند. اگر براى پول رفته بودم حالا با دريافت پول كمتر باز نمى گشتم.
    گتوسو از مالدينى تمجيد كرد
    ايوان گنارو گتوسو هافبك پرقدرت ميلان در آستانه آخرين ديدار مالدينى در سن سيرو كه فردا در مقابل رم خواهد بود به ستايش از كاپيتان روسونرى پرداخت. وى گفت: اين بازى را تقديم به پايان دوران فوق العاده فوتبال پائولو خواهيم كرد. اعتقاد دارم لقب قابل ستايش براى ستاره اى مثل او گلادياتور است. او بازوبند كاپيتانى را مى بست و تمام تلاش خود را در زمين انجام مى داد. پائولو نمونه اى غير قابل تكرار است، حتى خارج از زمين. از نظر شخصى او بسيار به من كمك كرده. فردا تجربه اى بزرگ براى پايان بازى اوست و من به همراه ساير بازيكنان هميشه به ياد او خواهيم بود. آينده آنچلوتى؟ او سال ها مربى ما بوده و رابطه خيلى خوبى با همه بازيكنان برقرار كرده و اميدواريم باشگاه او را نگاه دارد.
    كارسما در ليست زنيت
    ريكاردو كارسما مى تواند فوتبالش را از فصل آينده در روسيه دنبال كند. باشگاه زنيت سنت پترزبورگ روسيه خواستار به خدمت گرفتن اين بازيكن پرتغالى به جاى دنى، بازيكن آسيب ديده اش است. كارسما در فصل جارى روزهاى خوبى را سپرى نكرده است، تابستان پيش اينتر اين ملى پوش پرتغالى را به خدمت گرفت تا او را پس از ۱۳ بازى كه هيچ يك كامل و ۹۰ دقيقه اى نبود ، و ۶ ماه به چلسى لندن قرض بدهد. او در جمع آبى هاى لندن هم خوشحال نبود، انجام ۴ بازى و سپس تبعيد به سكوى ورزشگاه ها سرنوشت او در رقابت هاى فصل جارى ليگ برتر بود. اين بازيكن ۲۵ ساله اكنون به نوشته روزنامه روسيه اى اسپورت اكسپرس مى تواند آينده اش را در زنيت سنت پترزبورگ قهرمان جام يوفا جست و جو كند، زنيت علاقه فراوانى براى به خدمت گرفتن او در تابستان آتى دارد. سران تيم روس بر اين باور هستند كه كارسما مى تواند جاى خالى دنى را پر كند، دنى به دليل آسيب ديدگى براى مدتى طولانى نمى تواند به ميدان برود.
    پرتزيوسى مخالف رفتن گاسپرينى
    انريكو پرتزيوسى رئيس باشگاه جنوا اعلام كرد جان پيرو گاسپرينى اين تيم را هرگز ترك نخواهد كرد. در حالى كه روزنامه هاى ايتاليايى از احتمال رفتن اين مربى در پايان فصل خبر مى دهند، پرتزيوسى مى گويد: گاسپرينى هرگز نمى خواهد جنوا را ترك كند و ما هم به هيچ عنوان نمى خواهيم او را از دست دهيم. شايعات اخير به اين دليل افزايش يافت كه هيچ كدام از باشگاه هايى كه شايعه در مورد آنها منتشر شده بود آن را تكذيب نكردند. همكارى بين من و گاسپرينى فوق العاده است و او بهترين مربى است كه من تا به حال با آن كار كرده ام. او علاوه بر توانايى هاى زيادى كه دارد در كارش بسيار رو راست است و توانايى دست يافتن به موفقيت هاى بزرگ به همراه باشگاه را دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پائولو بزرگ آماده خداحافظى

پائولو مالدينى فردا آخرين ديدار خود را با پيراهن ميلان مقابل هواداران اين تيم در ورزشگاه سن سيرو به انجام مى رساند. مدافع ۴۰ ساله تيم ميلان پس از دوره اى ۲۴ ساله كه توأم با كسب ۵ عنوان قهرمانى ليگ قهرمانان اروپا و ۷ قهرمانى رقابت هاى سرىA است، به كار خود در اين تيم پايان مى دهد. مالدينى دراين خصوص به «اسپورتس ايلوستريد» گفت: بسيار خوشحالم كه زندگى فوتبالى خود را در ميلان پشت سر گذاشته ام. در اينجا همه چيز در نهايت كمال بوده است. هر كارى كه در انديشه انجام آن بوده ام را اينجا به انجام رسانده ام. وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا بدنش به او مى گويد از فوتبال خداحافظى كند، گفت: به لحاظ بدنى نسبت به ۳ فصل گذشته در شرايط بهترى قرار دارم. ۲ عمل جراحى بر روى زانويم انجام داده ام و كاملا وضعيت خوبى دارم اما مى خواهم بروم. من فوتبال در سرىA را از سن ۱۶ سالگى آغاز كردم و در ۴۰ سالگى به آن پايان خواهم داد. تيم ميلان فردا ميزبان تيم رم است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برلوسكوني به شایعات حضور فان باستن به جای آنچلوتی دامن زد: فان باستن همانند پسر من است
    سيلويو برلوسكوني، رييس باشگاه ميلان در گفت‌وگويي از حضور احتمالي امانوئل آدبايور و ماركو فان باستن در تيمش خبر داد.
    در حالي كه هنوز فصل جاري رقابت‌هاي سري A به پايان نرسيده است، نخستين شايعه‌ها پيرامون كادر فصل بعد روسونري به گوش مي‌رسد.

نخست‌وزير ايتاليا براي فصل آتي قصد دارد دو مهاجم را به خدمت بگيرد. برلوسكوني در گفت‌وگو با روزنامه انگليسي ميرر درباره امانوئل آدبايور، مهاجم كنوني آرسنال و همچنين ماركو فان باستن، مهاجم سال‌هاي دور ميلان صحبت كرد.

او درباره مهاجم 25 ساله توپچي‌هاي لندن گفت: «شانس به خدمت گرفتن آدبايور بالاست.»

آدبايور تابستان گذشته هم تا آستانه امضا قرارداد با ميلاني‌ها پيش رفت ولي در نهايت با تمديد قراردادش در لندن ماندگار شد. اكنون ميلاني‌ها تلاش دوبا‌ره‌اي را براي مهاجم تيم ملي توگو به سري A آغاز كرده‌اند.

جدايي كارلو آنجلوتي از ميلان و رفتن او به چلسي خبر ديگري است كه از روسونري شنيده مي‌شود. برلوسكوني درباره‌ي او نيز گفت: «كارلو جزيي از خانواده ماست. اما، او اگر دوست ندارد بماند، آن وقت ما جاي او را با يك مربي جوان و موفق پر خواهيم كرد. ماركو فان باستن همانند پسر من است. او بخشي از تاريخ ميلان است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سورپرایز میلان و مالدینی برای هواداران

: باشگاه میلان به مناسبت بازی خداحافظی " پائولو مالدینی " در ورزشگاه سن‏سیرو، قصد دارد هواداران روسونری را سورپرایز کند.

آخرین دیدار " پائولو مالدینی " در ورزشگاه سن‏سیرو، با استقبال پرشور طرفداران این تیم و هدیه‏های فراوانی همراه خواهد بود. سران رباشگاه میلان هم پیش از این اعلام کردند هوادارانی که فردا در ورزشگاه سن‏سیرو حاضر باشند، پرچم‏هایی مخصوص نام " مالدینی " و آلبومی از عکسهای او را در روز خداحافظی او از دنیای فوتبال دریافت خواهند کرد.

در بیانیه باشگاه میلان آمده است:
    «پس از پایان دیدار یکشنبه شب، مالدینی با هواداران که در طول این 25 سال فراموش نشدنی شاهد 26 قهرمانی این ستاره بودند، صحبت خواهد کرد.»

این دیدار نهصد و یکمین بازی " مالدینی " با پیراهن روسونری خواهد بود. او در سال 1985 برای اولین بار با پیراهن میلان به میدان رفت و هفته آینده پس از آخرین دیدار میلان در رقابتهای این فصل مقابل فیورنتینا برای همیشه از دنیای فوتبال کناره‏گیری خواهد کرد.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

پخش مستقيم بازي ميلان-رم
    اين بازي كه در ورزشگاه سن سيرو برگزار خواهد شد از شبكه سه بطور زنده پخش خواهد شد.اما مهمترين نكته اين بازي خداحافظي مالديني،اسطوره دفاع جهان هست كه اميدواريم بطور كامل پخش بشه.ضمنا بازي ساعت 17:30 خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره...
    خدا کنه مراسم بعد از بازی رو هم پخش کنه
    فورزا میلان
    فورزا مالدینی

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

خب امروز هم زاییدیم ...!!!
    رم 3 میلان 2

امیدوارم با این نتیجه دیگه انجلوتی رو نبینم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •